Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

QUOTE(Li @ 2010 11 18, 09:41)
sveikos, čia turbūtkaip ir visiems kaktusams?

Ne visai. Kalediniams kaktusams reikalinga pastovi dregmė,bet ne vnduo.Du mėns nelaistome prieš žydėjimą ir labai sumažinam po žydėjimos kai jie ilsėsis
Atsakyti
Mergaites, o koks ziedo gyvavimo laikotarpis?? mano, pirmieji prasyde, ziedeliai, jau kazkokie paglebe. Kiek dienu ziedas gyvena, kol pradeda vysti? Juos nuskabyti ar laukti, kol patys, nuvyte, nukris?
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 11 18, 09:46)
Ne visai. Kalediniams kaktusams reikalinga pastovi dregmė,bet ne vnduo.Du mėns nelaistome prieš žydėjimą ir labai sumažinam po žydėjimos kai jie ilsėsis

čia ta prasme laistyt gausiai bet retai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 18, 11:20)
Mergaites, o koks ziedo gyvavimo laikotarpis?? mano, pirmieji prasyde, ziedeliai, jau kazkokie paglebe. Kiek dienu ziedas gyvena, kol pradeda vysti? Juos nuskabyti ar laukti, kol patys, nuvyte, nukris?

Vienas žiedas žydi apie 2 paras.Geriau jų nedraskyti,lai nukrenta patys mirksiukas.gif

QUOTE(Li @ 2010 11 18, 11:40)
čia ta prasme laistyt gausiai bet retai?  blush2.gif

Laistyti reikia normaliai,kad būtų lengvai drgėna žemė,perteklų iš lėkštutės išpilti smile.gif
Atsakyti
tuomet viskas gerai, nes issigandau, kad pirmieji ziedeliai jau paglebe, bet savaite jie zydi jau:)
Atsakyti
radau ir as pora zirniuku, taip apsidizaugiau. biggrin.gif Laistau karta per savaite, ne per daznai. Gal kartais ir papurksti galima?
Atsakyti
tikrai nepakenks, jei tik ne per daug..
Atsakyti
Žydi mano kalėdukas ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 11 19, 21:06)
Žydi mano kalėdukas  ax.gif

wub.gif wub.gif
jiedara,greit rodyk stovą biggrin.gif ,nes įtariu,kad tokio noriu doh.gif blush2.gif smile.gif
Atsakyti
oho, koks grozyyys wub.gif . wub.gif wub.gif Kaip tokio sulaukti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2010 11 19, 21:37)
oho, koks grozyyys wub.gifwub.gif  wub.gif Kaip tokio sulaukti? doh.gif

Labai paprastai biggrin.gif
Atsakyti
Smulkiau, please, as uzrasysiu biggrin.gif
Atsakyti