Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

QUOTE(merga @ 2010 11 16, 10:44)
Aš truputi ne į tema  blush2.gif  MB prisėdęs prie mano tauškalų doh.gif ,apžiūrėjęs nicus ir sako:
- A prieko ta morka g.gif  ... Kažin ar ta morka pas ta pana ekologiška ?...  lotuliukas.gif

paršom nesupykti,tai tik juokas  blush2.gif  smile.gif
Papildyta:
Tiks jūsų turimos trąšos.Ir kaip numanau jos yra  schultz trąšos  smile.gif .
Antra pusė žydės šiek tiek vėliau ir menkiau nei lango pusėje dėl šveisos sklaidos  smile.gif

pageltoninta prajuokino biggrin.gif

Aš nežinau jau ar turiu vietos gėlėms , o visų noriu , o jus čia iš kur ką siųsit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2010 11 16, 14:27)
pageltoninta prajuokino  biggrin.gif

Aš nežinau jau ar turiu vietos gėlėms , o visų noriu , o jus čia iš kur ką siųsit?  blush2.gif

Retyesnius siunčiuosi iš selekcininkų-augintojų,o šiaip iš ebejaus ax.gif smile.gif
Atsakyti
[quote=merga,2010 11 16, 09:44]
Aš truputi ne į tema blush2.gif MB prisėdęs prie mano tauškalų doh.gif ,apžiūrėjęs nicus ir sako:
- A prieko ta morka g.gif ... Kažin ar ta morka pas ta pana ekologiška ?... lotuliukas.gif

paršom nesupykti,tai tik juokas blush2.gif smile.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Manau, kad Morka ekologiska lotuliukas.gif Nors siaip Moka vardu ir begioja keturiomis, turi uodega ir dar batareika po ta uodega, nes energijos netruksta lotuliukas.gif
Papildyta:
ir dar tos pacios Morkos deka kazkas lietuviskoms raidems nutiko blink.gif reiks pasiaiskinti kas ka pridirbo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(As ir Morka @ 2010 11 17, 09:44)
Aš truputi ne į tema  blush2.gif  MB prisėdęs prie mano tauškalų doh.gif ,apžiūrėjęs nicus ir sako:
- A prieko ta morka g.gif  ... Kažin ar ta morka pas ta pana ekologiška ?...  lotuliukas.gif

paršom nesupykti,tai tik juokas  blush2.gif  smile.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Manau, kad Morka ekologiska  lotuliukas.gif  Nors siaip Moka vardu ir begioja keturiomis, turi uodega ir dar batareika po ta uodega, nes energijos netruksta  lotuliukas.gif
Papildyta:
ir dar tos pacios Morkos deka kazkas lietuviskoms raidems nutiko  blink.gif  reiks pasiaiskinti kas ka pridirbo  biggrin.gif

Nu jo ko bepridūrsi (ypač ten kur apie elemntus parašyta doh.gif lotuliukas.gif )

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 17 lapkričio 2010 - 11:48
Ooo wub.gif , aplodismentai, pats didysis žydėjimas...

Mano visi peržydėję ir be jokio pumpuro jau..Tuo kišiu ant kitų ,mažiau matomų palangių ilsėtis, o jų vietą užims kiti žydintys augalai..
Atsakyti
Sveikos, jei priimsit prisirašau su savuoju kalėduku

Atsakyti
QUOTE(Li @ 2010 11 17, 14:10)
Sveikos, jei priimsit prisirašau su savuoju kalėduku

Žinoma,visada prašom 4u.gif
Garažus jupiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 11 17, 15:30)
Garažus jupiukas  mirksiukas.gif

Čia šiandien nuroviau "žaliajam centre"
Atsakyti
Jau i aš gryžau namo, žiūriu, ogi mano visi kalėdukai jau taip nuo dūšios atžydėjo, ale ir vėl pilni pumpurų blink.gif. Matyt vyriškos draugijos išsigando, nes tie didžiąją dalį nežydinčių gėlyčių numarino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 11 17, 21:09)
Jau i aš gryžau namo, žiūriu, ogi mano visi kalėdukai jau taip nuo dūšios atžydėjo, ale ir vėl pilni pumpurų blink.gif. Matyt vyriškos draugijos išsigando, nes tie didžiąją dalį nežydinčių gėlyčių numarino doh.gif

Užtat dabar tau pasirodys visu gražumu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 11 17, 20:09)

Kaip šaunu. Nors šiaip, sakyčiau, kalėdukai labai tinkami vyriškų draugijų priežiūrai. Jei kas prigrasau, kad nelaistytų daug. O perdžiūvimas jiems ne toks kenksmingas kaip perlaistymas.
Atsakyti
QUOTE(As ir Morka @ 2010 11 18, 08:59)
O perdžiūvimas jiems ne toks kenksmingas kaip perlaistymas.

sveikos, čia turbūtkaip ir visiems kaktusams?
Atsakyti