Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

QUOTE(Nidulia @ 2010 11 13, 01:02)
vaje, tikiuosi , manojo kaktusiuko ziedai nenukris?? As nezinojau, kad negalima lysti, kuomet zydi. Maniskis gausiai apsipyles pumpurais, vienoje puseje jau daug zydinciu ziedu, o as paemiau ir apsukau vazona, kad ziedai matytusi, nes prazydo ta puse, kuri beveik nesimato  doh.gif  Gal nenukris, ka??  blink.gif

nenukris, as net ant kitos palanges perkeliau, i saulute,- nieko, zydi smile.gif
Atsakyti
na ir groziu prisiziurejau , net seile nutyso , manasis kaledukas tai jau baigia nuzydeti kaskaip si karta gant ilgai islaike ziedelius nenuvytusius nei kitais zydejimais , nors ir as savaji sukiojau ant palanges nes kai prazydo tai jiems vietos kaskaip mazokai buvo tai ir sukiojau , bet nenumete nei vieno pumpuro ir ziedo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 13, 00:02)
vaje, tikiuosi , manojo kaktusiuko ziedai nenukris?? As nezinojau, kad negalima lysti, kuomet zydi. Maniskis gausiai apsipyles pumpurais, vienoje puseje jau daug zydinciu ziedu, o as paemiau ir apsukau vazona, kad ziedai matytusi, nes prazydo ta puse, kuri beveik nesimato  doh.gif  Gal nenukris, ka??  blink.gif

blink.gif
Kai kalėdukai žydi juos laistyti būtina tok ne gausiai ir tręšti žydinčioms gėlėms skirtomis trąšomis smile.gif
Kai žiedai pilnai žydi sukinėti galima tik neperdaugiausia,pumpurus gali numėtyti tik mažus,bet jei augalas stiprus nemėto. Juk kai augalas pilnai žydi yra daromos fotosėsijos smile.gif
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Merga, parašyk kas per kalėdukas tas toks violetinis, suapvalintais žiedais? 4 foto nuo viršaus skaičiuojant?

Ir gal sąrašiuko reikia, kas norėtų pavasarį siųstis naujų veislių, palaipsniui pasipildytume, o tai daug kas ko nori, bet nežino nuo ko pradėt ir t.t.

Norinčių parsisiųsti pavasarį naujus kalėdukus SĄRAŠAS.

1.Merga
2.Nuotaikinga
3.Violeta* - svajoju apie ASPEN;
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 15 lapkričio 2010 - 08:47
Ir aš, ir aš prie to pavasarinio siuntimosi 4u.gif biggrin.gif 4u.gif Tik, kol išsirinksiu, nes tiek visko reikia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Norinčių parsisiųsti pavasarį naujus kalėdukus SĄRAŠAS.

1.Merga
2.Nuotaikinga
3.Violeta* - svajoju apie ASPEN;
4.As ir Morka
5.Saulužė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulužė: 15 lapkričio 2010 - 10:44
va mano grazuolis
user posted image
Atsakyti
Praeita rudeni gavau dovanu kaleduka. Zydejo ruzavai. Buvo trys kereliai ,persodinau atskirai didziausiam mano dziaugsmui ,pasirodo antras geltonas thumbup.gif . Treciasis dar visai mazas,gal dar kokia maloni staigmena bigsmile.gif
Atsakyti
AS IR NORECIAU.....
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 11 15, 09:17)
blink.gif
Kai kalėdukai žydi juos laistyti būtina tok ne gausiai ir tręšti žydinčioms gėlėms skirtomis trąšomis  smile.gif
Kai žiedai pilnai žydi sukinėti galima tik neperdaugiausia,pumpurus gali numėtyti tik mažus,bet jei augalas stiprus nemėto. Juk kai augalas pilnai žydi yra daromos fotosėsijos  smile.gif

as nupirkau trasas, skirtas kaktusams ir visiems ju seimos, ten raso, kad skatina kaktusu zydejima. Ar tiks?? Pas mane didelis plokstenis, bet pumpurus matau ant puses augalo, kitoje puseje nera pumpusu:) Pumpurai toje puseje, kuri stovejo nuolatos i langa atsukta.
Atsakyti
QUOTE(As ir Morka @ 2010 11 15, 10:03)
Ir aš, ir aš prie to pavasarinio siuntimosi  4u.gif  biggrin.gif  4u.gif  Tik, kol išsirinksiu, nes tiek visko reikia  doh.gif  lotuliukas.gif

Aš truputi ne į tema blush2.gif MB prisėdęs prie mano tauškalų doh.gif ,apžiūrėjęs nicus ir sako:
- A prieko ta morka g.gif ... Kažin ar ta morka pas ta pana ekologiška ?... lotuliukas.gif

paršom nesupykti,tai tik juokas blush2.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 16, 00:00)
as nupirkau trasas, skirtas kaktusams ir visiems ju seimos, ten raso, kad skatina  kaktusu zydejima. Ar tiks?? Pas mane didelis plokstenis, bet pumpurus matau ant puses augalo, kitoje puseje nera pumpusu:)  Pumpurai toje puseje, kuri stovejo nuolatos i langa atsukta.

Tiks jūsų turimos trąšos.Ir kaip numanau jos yra schultz trąšos smile.gif .
Antra pusė žydės šiek tiek vėliau ir menkiau nei lango pusėje dėl šveisos sklaidos smile.gif
Atsakyti
O iš kur čia jūs ruošiates siųstis kalėdukus?Gal ir aš norėčiau ax.gif

Radau nete gražių fotografijų,pasivartykime nuo 1-11 psl.rasime įspūdingų kalėdukų
http://www.flickr.com/photos/carlosf/
Papildyta:
Merga,o kaip vadinasi kalėdukas paskutinėje foto?
Atsakyti