Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

negalima keist padėties ir vietos. Aš tik valydama dulkes pastumiu ir iškart atgal su mintim "tikiuos nepakenks" hihihi.gif
ačiū už gražius žodžius aciuks.gif
Atsakyti
mano kalėdukas vėl krauna žiedelius smile.gif kai nužydėjo,nuo palangės perstačiau kambario gilumon,ir še tau,bet ir vėl tik kelis žiedus.Turbūt,taip ir kraus po kelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Li @ 2010 11 23, 18:50)
aš jaučiu, kad dabar tinį kalėduko žydėjimą praleisiu, nes girdėjau, kad jei jau jis yra su pumpurais, jo nešiot iš vienos pusės į kitą negalima. o aš iš parduotuvės jį atnešiau namo  g.gif

Keletas stiprių turėtų likti,bet ištiesų geriau,kad nukristų(taip augaliukas greičiau pripras prie namų aplinkos mirksiukas.gif

QUOTE(čikibari @ 2010 11 24, 17:37)
ir pas mane numetė  verysad.gif turėjo būti pirmas žydėjimas. tik aš ant palangės vietą pakeičiau jam, gal  dėl to

visiškai teisingai.Taip pat pumpurai krenta nuo vėsios dvelkiančios nuo lango bei nuo laistymo šaltu vandeniu-jis turėtų būti kamabario temperatūros.
smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
P.S MB sugalvojo skypu parodyti seserei kelis gražuolius-finalas : "Polka Dancer","Naomi"-nei vieno žiedo,nei vieno pumpuro mad.gif gun_bandana.gif box.gif bash.gif protest.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 26 lapkričio 2010 - 09:15
QUOTE(merga @ 2010 11 26, 11:18)
Keletas stiprių turėtų likti,bet ištiesų geriau,kad nukristų(taip augaliukas greičiau pripras prie namų aplinkos  mirksiukas.gif
visiškai teisingai.Taip pat pumpurai krenta nuo vėsios dvelkiančios nuo lango bei nuo laistymo šaltu vandeniu-jis turėtų būti kamabario temperatūros.
  smile.gif

P.S MB sugalvojo skypu parodyti seserei kelis gražuolius-finalas : "Polka Dancer","Naomi"-nei vieno žiedo,nei vieno pumpuro  mad.gif  gun_bandana.gif  box.gif  bash.gif  protest.gif  gun_rifle.gif

Gražuoliai wub.gif wub.gif wub.gif

Na, nepyk, juk jis tik gero norėjo (o išėjo, kaip visada lotuliukas.gif ) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 11 26, 09:18)
P.S MB sugalvojo skypu parodyti seserei kelis gražuolius-finalas : "Polka Dancer","Naomi"-nei vieno žiedo,nei vieno pumpuro  mad.gif  gun_bandana.gif  box.gif  bash.gif  protest.gif  gun_rifle.gif

bigsmile.gif tikros kalėdos ir ant palangės ir už lango thumbup.gif
Atsakyti
P.S MB sugalvojo skypu parodyti seserei kelis gražuolius-finalas : "Polka Dancer","Naomi"-nei vieno žiedo,nei vieno pumpuro mad.gif gun_bandana.gif box.gif bash.gif protest.gif gun_rifle.gif
[/quote]
senai patikrinta kad rodyti savo geliu niekam negalima schmoll.gif tik pasigirk ir ziurek jau gatavos
Atsakyti
Tikrai taip...atsiranda galybė norinčių, prašančių, paslapčiom skabančių ir t.t. Kartais net neišmanau kaip elgtis, kai tarkim, artimas žmogus užsimano labai reto, ilgai ieškoto, lepaus augalo, kurio tik 2-3 šakelės ir puikiai žinai, kad jis neaugs, nes žmogaus supratimas, kad įkiši į žemę ir augs... doh.gif O jei pasakai, kad vėliau, kad yra reikli sąlygoms, apšaukia, kad gaili blink.gif ...Ir iš tiesų , kai kurių gėlių gailiu , tarkim, kai gražus krūmas, vazonas, viskas puikiai suderinta, nekyla rankos imt ir dalyt tą kerą, ypač kai ne laikas ir kai planuoji turėt tą augalą žymiai vešlesnį...

Dag kas žavisi mano gražialapėm orchidėjom, na tikrai, prikausto dėmėsį jos...lepūs tai augalai, ne vieną numarinau, kol išmokau auginti ir dar daug žinių norėčiau įgyt, bet va, išleidi svečius ir matai - nekukliai apskabyta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 27 lapkričio 2010 - 19:41
QUOTE(Violeta* @ 2010 11 27, 21:28)

Dag kas žavisi mano gražialapėm orchidėjom, na tikrai, prikausto dėmėsį jos...lepūs tai augalai, ne vieną numarinau, kol išmokau auginti ir dar daug žinių norėčiau įgyt, bet va, išleidi svečius ir matai - nekukliai apskabyta...

Suprantu, ką tai reiškia, bet jie nesuprasdami, kad augaliukas pas juos gali neaugti, laikosi "taisyklės" - vogtos gėlės geriau auga console.gif
Atsakyti
[/quote]
neisileisciau daugiau tokiu sveciu pro duris schmoll.gif
Atsakyti
Paspalvinsiu temutę, kad ne taip liūdna būtų smile.gif
Čia kai kurie žiedeliai jau pilnu tempu šviečia, kai kurie neužilgo pradės lyti "žvaigždėmis'.... ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 11 27, 19:28)

o kaip orchidėją galim apskabyt, kad parsinešus namo sudaigint? blink.gif

Edexa, merga
kokie grožiai jūsų augalai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 28, 14:44)
Paspalvinsiu temutę, kad ne taip liūdna būtų smile.gif
Čia kai kurie žiedeliai jau pilnu tempu šviečia, kai kurie neužilgo pradės lyti "žvaigždėmis'.... ax.gif

Vauuuuuu, kokios spalvos wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2010 11 28, 14:54)
o kaip orchidėją galim apskabyt, kad parsinešus namo sudaigint?  blink.gif

Gražialapę galima auginti iš auginuko - turiu ludisiją iš šakelės ax.gif
Atsakyti