Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

prisijungiu ir as prie jusu.mano kaledinis plokstenis pradejo zydeti ir sukrove pumpuriukus,tik noreciau kad gausiai apsipiltu ziedais bet nezinau ko truksta jai-idejau net trasu lazdeliu kad netruktu mineralu ziedams.o va pas mano drauge ji pastatyta ant palanges tai tiek ziydi kad nesimato net lapeliu. 4u.gif geru pavydu as ziuriu i jos ploksteni.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 07, 10:12)
tai dar pražys, bus ant Kalėdų  bigsmile.gif

smagu, tik va Kalėdos ne namie nusimato blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(half @ 2010 12 07, 16:29)
prisijungiu ir as prie jusu.mano kaledinis plokstenis pradejo zydeti ir sukrove pumpuriukus,tik noreciau kad gausiai apsipiltu ziedais bet nezinau ko truksta jai-idejau net trasu lazdeliu kad netruktu mineralu ziedams.o va pas mano drauge ji pastatyta ant palanges tai tiek ziydi kad nesimato net lapeliu. 4u.gif geru pavydu as ziuriu i jos ploksteni.

Įdomu kokias lazdeles naudojate g.gif
Labas rytas.Jei turtite galimybę,įdėkite ,prašau nuotraukas savo augaliuko ir jei matosi substrakto. Ačiū 4u.gif
Nes priežasčių gali būti daug smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 08 gruodžio 2010 - 08:09
nepykit bet fotkes siuo metu ideti negaliu,bet galiu paaiskinsiu.pirkau senuku parduotuvej popieriniame ipakavime,kuris nupestas zydinciom gelem ir jo pavadinimas 50 DUNGESTABCHEN.jas dedu mazdaug kas 3 menesius.tinka visoms zydincioms gelems.patogu ir efekta duoda.
Atsakyti
QUOTE(half @ 2010 12 08, 10:35)
nepykit bet fotkes siuo metu ideti negaliu,bet galiu paaiskinsiu.pirkau senuku parduotuvej popieriniame ipakavime,kuris nupestas zydinciom gelem ir jo pavadinimas 50 DUNGESTABCHEN.jas dedu mazdaug kas 3 menesius.tinka visoms zydincioms gelems.patogu ir efekta duoda.

Na,va priežastį kaip ir radau, šių trąšų sudėtis yra: NPK 10-5-7 . (N-azotas) 10 miligramų/ litre,tai skatina tik augalo augimą.Bet neleidžia jam formuoti žiedų. Žydėjimui skatinti reiktų ,kad būtų didėsnis kiekis forsforo(P) ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 08 gruodžio 2010 - 12:10
Mano kaktuso pirmoji ziedu partija nuzydejo, dabar yra daug pumpuru, bet jie krenta, kas galejo nutikti?? vietos nekeiciau, nes nejudinau vazono. Gali del dregmes trukumo? nes emiau saikingiau laistyti, kadangi nera namie taip jau karsta.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 12 08, 14:23)
Mano kaktuso pirmoji ziedu partija nuzydejo, dabar yra daug pumpuru, bet jie krenta, kas galejo nutikti?? vietos nekeiciau, nes nejudinau vazono. Gali del dregmes trukumo? nes emiau saikingiau laistyti, kadangi nera namie taip jau karsta.

Kai kalėdukai gausiai žydi juos reiktų ir daugiau laistyti.Galima ne po daug ,bet dažniau ir nepamiršti žydint tręšti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 08 gruodžio 2010 - 15:02
padeda sios lazdeles zydinciom gelem,o kad augalas tik augtu tada kitos lazdeles yra.jei nebuciau bandzius visus metus tai negaleciau teigti kad jos nepadeda.
Atsakyti
QUOTE(half @ 2010 12 08, 15:24)
padeda sios lazdeles zydinciom gelem,o kad augalas tik augtu tada kitos lazdeles yra.jei nebuciau bandzius visus metus tai negaleciau teigti kad jos nepadeda.

Kalėdukai yra epifitiniai kaktusai kaip epifitinės orchidėjos ,todlė jų priežiūra šiektiek kitokia mirksiukas.gif
Atsakyti
as isitikinau -juo daugiau priziuri tuo labiau augalas gauna stresa.uztenka pasidalinti ir isgirsti kaip mociutes,drauges priziuri geles.
Atsakyti
QUOTE(half @ 2010 12 09, 10:24)
as isitikinau -juo daugiau priziuri tuo labiau augalas gauna stresa.uztenka pasidalinti ir isgirsti kaip mociutes,drauges priziuri geles.

as atsiprasau, nznau tavo ziniu, bet Mergos ziniomis labai pasitikiu, nes ji tikrai daug zino apie siuos augaliukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 12 08, 16:41)
Kalėdukai yra epifitiniai kaktusai kaip  epifitinės orchidėjos ,todlė jų priežiūra šiektiek kitokia  mirksiukas.gif

Merga, augini epifitines orchidėjas gal? Aš irgi...mano pats žydėjimas wub.gif ... blush2.gif

Kalėdukai jau visi senai nužydėję, jau ir atsigavę po žydėjimo -visi viršutiniai nareliai jau nebe pavytę ir minkšti, kaip buvo iškart po nužydėjimo, manau tuoj prasidės augimo šuolis..Ai, yra vienas pumpuras geltono..Visi įkurdinti ant nematomos palangės ir su žiemojančiom pelargonijom; vaškuole kaip liana kuri bando lipti ant tų pelargonijų, savo elės žydėt laukia ten pat stovintis aporaktusas, kurio "premjera" bus tik kovą..gan įdomu stebėt kaip tokie augalai su lietuviškom pelargonijom auga..Bet kažkaip labai gerai..Vaškuolė kaip ant mielių kyla..Kaktusam irgi neblogai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 09 gruodžio 2010 - 10:48