Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

QUOTE(julitass @ 2011 04 22, 13:26)

ir as noriu pasirodyti savo ziedelius,dosnus siais metais mano kaktuselis  smile.gif  4u.gif  wub.gif

Labai gražūs žiedai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(julitass @ 2011 04 22, 12:26)

ir as noriu pasirodyti savo ziedelius,dosnus siais metais mano kaktuselis  smile.gif  4u.gif  wub.gif

Labai gražus žiedeliai. Dar tokie nepaprasti.... wub.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Atkeliavo pas mane Mamyčių dienos proga
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 03 gegužės 2011 - 15:28
QUOTE(milereta @ 2011 05 03, 16:28)

suspurdėjo mano širdelė tokius žiedelius matant... wub.gif thumbup.gif
sėdžių kaip ant adatu vis žiūriu ar manieji gaivaliojasi..labai man velykinio žiedai wub.gif wub.gif
Atsakyti
As kaip ta bobute is auksines zuveles-nenoriu kaledinio,noriu velykinio blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(julitass @ 2011 04 22, 12:26)
user posted image

user posted image

kaip grazu kokia spalvyte wub.gif ir as tokio noriu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2011 05 03, 17:28)

Graži dovanėlė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 05 03, 17:55)
suspurdėjo mano širdelė tokius žiedelius matant... wub.gif  thumbup.gif
sėdžių kaip ant adatu vis žiūriu ar manieji gaivaliojasi..labai man velykinio žiedai  wub.gif  wub.gif

everes parašyk man į AŽ
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 05 04, 07:31)
everes parašyk man į AŽ

dar laukiu...jau truputi tvirtesni nareliai darosi,kiti kitus žada leist naujus mirksiukas.gif ...laukiu kol sužydės kad žinočiau kokio netekau...
Atsakyti
Laba,štai koks mano sergantis kalėdukas sad.gif pasodinau i mergos rekomenduojamą žemę,paliejau fungicidu,bet jis visas bordo spalvos,kaip dar galiu jį gelbėti ?

My Webpage

My Webpage
Papildyta:
Nuotraukos pasididina dar kartą paspaudus ant paveiksliuko
Atsakyti
Merginos, gal kuri žinote kas nutiko mano kalediniam-velykiniam kaktusiukui (žydėjo baltai). Pradėjo kristi nareliai vienas po kito, apatinė pusė ir viršutinė aptraukti rusvai ir patys nareliai kaip po tokie raudonai-beliotiniai. Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lettaa* @ 2011 05 06, 18:22)
Laba,štai koks mano sergantis kalėdukas sad.gif pasodinau i mergos rekomenduojamą žemę,paliejau fungicidu,bet jis visas bordo spalvos,kaip dar galiu jį gelbėti ?

My Webpage

My Webpage
Papildyta:
Nuotraukos pasididina dar kartą paspaudus ant paveiksliuko

QUOTE(Infinity_ @ 2011 05 06, 20:03)
Merginos, gal kuri žinote kas nutiko mano kalediniam-velykiniam kaktusiukui (žydėjo baltai). Pradėjo kristi nareliai vienas po kito, apatinė pusė ir viršutinė aptraukti rusvai ir patys nareliai kaip po tokie raudonai-beliotiniai. Dėkui 4u.gif

Esat perliejus,todėl įsimetė grybelis. Sveikus segmentus pamirkykite cinamone,pora dienų padžiovinkite ir tada į naują substraktą pasodinkite.
P.S jei sodinsite į tą patį vazonėlį,jį būtinai perliekite verdančiu vandeniu.
Atsakyti