Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

Kas galit atsakyti, kas atsitiko mano kaktusiukams g.gif Prie šaknų lyg tai pradėjo ruduoti. Paspaudus pirštu neatrodo, kad tai įsimetė puvinys, bet gal taip atrodo.
Šiaip aš mėgstu juos palaistyti. O kas kiek laiko jūs juos liejat?
Šiemet jie net nežydėjo pas mane schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 05 08, 00:07)
Esat perliejus,todėl įsimetė grybelis. Sveikus segmentus pamirkykite cinamone,pora dienų padžiovinkite ir tada į naują substraktą pasodinkite.
P.S jei sodinsite į tą patį vazonėlį,jį būtinai perliekite verdančiu vandeniu.

Tai kad kaip tik retai laistau...
Atsakyti
QUOTE(lettaa* @ 2011 05 09, 09:58)
Tai kad kaip tik retai laistau...

Tada nuo dregmės stokos.
visvien turite susirinkiti segmentus,juos apdirbkite cinamonu ir persodinkite smile.gif
Atsakyti
o mano Kalėdinis jau po Naujako antrą žiedų "vadą" sukrovė smile.gif)) ir antrą kartą žydėti ruošiasi thumbup.gif

Kas jam atsitiko? Matomai nuo proto nušoko g.gif (prieš tai du metus nežydėjo)
Atsakyti
Kaledukai gali net ir tris kartus per metus zydeti, tokie jau jie....
O cia mano velykiukai, nauji palanges gyventojai...user posted image
Atsakyti
Gražūs smile.gif o aš vis galvoju kur savus dėt nuo saulės kepinimo...auga labai gerai, iš nariuko - po 3 - 4 naujus segmentus leidžia, o tie nauji segmentai vėl po kelis kiekvienas, nu labai gerai šakojasi, ir pan. bet ir kempa gerai saulėj, visi nauji lapukai tiesiog bordiniai, ir seni lapai rausvėja...tos aktyvios saulės maks 2-3 val gauna, bet...Taviškai Merga sodinukai jau kokiais krūmais tapo per tuos 2 metus, kad oho...galvoju, o kada persodint, kai taip aktyviai auga?
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 05 10, 08:36)
Gražūs  smile.gif o aš vis galvoju kur savus dėt nuo saulės kepinimo...auga labai gerai, iš nariuko - po 3 - 4 naujus segmentus leidžia, o tie nauji segmentai vėl po kelis kiekvienas, nu labai gerai šakojasi, ir pan. bet ir kempa gerai saulėj, visi nauji lapukai tiesiog bordiniai, ir seni lapai rausvėja...tos aktyvios saulės maks 2-3 val gauna, bet...Taviškai Merga sodinukai jau kokiais krūmais tapo per tuos 2 metus, kad oho...galvoju, o kada persodint, kai taip aktyviai auga?

Persodinimui pats tinkamiausias laikas -dabar mirksiukas.gif
Atsakyti
Lyg girdėjau,kad lietaus bus ,sakau ,išnešiu savo kalėduką ir lapenį į lauką,tegu nulyja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 05 11, 08:56)
Lyg girdėjau,kad lietaus bus ,sakau ,išnešiu savo kalėduką ir lapenį į lauką,tegu nulyja smile.gif

tinka,svarbiausia,kad negautų tiesioginių saulės spindulių ir didelės vandens srovės,kad neišplautų smile.gif
Atsakyti
daivasen, labai gražu, o aš neturiu nei vieno velykinio, tik du kalėdukus, labai jau užsinorėjau, reiks pasidairyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 05 09, 10:28)
Tada nuo dregmės stokos.
visvien turite susirinkiti segmentus,juos apdirbkite cinamonu ir persodinkite  smile.gif

O jei grybelis tik ant paskutiniu lapuku, tai juos nuskainiojus visa ploksteni persodinus i kita zeme pakaktu ar reiktu dar kokiu tirpaliuku nuliet? Ar geriausias variantas tik sveikus segmentus susmaigiot i nauja zeme, kad naujai sakneles isleistu?
Atsakyti
QUOTE(bimbaM @ 2011 05 14, 22:13)
O jei grybelis tik ant paskutiniu lapuku, tai juos nuskainiojus visa ploksteni persodinus i kita zeme pakaktu ar reiktu dar kokiu tirpaliuku nuliet? Ar geriausias variantas tik sveikus segmentus susmaigiot i nauja zeme, kad naujai sakneles isleistu?

Geriausia būtų sveikus,bet pabandykit paeksperimentuoti mirksiukas.gif
Atsakyti