Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

Tas grybelis visai is veziu ismuse, keliu ir savo nuotraukas, kad ivertintumet ar cia grybelis visgi ar ne.. smile.gif Nezinau ar tai turi reiksmes, bet pirmasis yra baltais ziedais, antrasis ruzavais unsure.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
kad čia to grybelio nė akyse nesimato lens.gif - puikūs, sveiki kalėdukai...lapų kraštai paraudę nuo saulės - matyt, paspigina šiek tiek, bet tai niekis, nereikia bijot.
Atsakyti
Mano kalediniai kaktusai isprotejo, zydet nusprende bigsmile.gif . Jauciu ziema liksiu be ziedu g.gif , gal apskabyt g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 05 19, 13:57)
kad čia to grybelio nė akyse nesimato  lens.gif - puikūs, sveiki kalėdukai...lapų kraštai paraudę nuo saulės - matyt, paspigina šiek tiek, bet tai niekis, nereikia bijot.

kad jie siaurinej pusej ant palanges pratupeje, saules ne laso negave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 05 19, 16:02)
Mano kalediniai kaktusai isprotejo, zydet nusprende  bigsmile.gif . Jauciu ziema liksiu be ziedu  g.gif , gal apskabyt  g.gif ?

Tai jie tokie kaip vaikai-nezino ka ir kada daryti. Laukia,kol bus uzmigdyti per prievarta pailseti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 05 19, 15:06)
Tai jie tokie kaip vaikai-nezino ka ir kada daryti. Laukia,kol bus uzmigdyti per prievarta pailseti blink.gif

bet tai kaip uzmigdyt g.gif , rimtai nuskabysiu unsure.gif
Atsakyti
Skaičiau visą temą, radau rudeninius ketinimus pavasarį siųstis iš http://www.schlumber...ex.php?shp=show

Ar siuntėtės kas nors? Kaip sekėsi?
Atsakyti
o cia mano grazuoliukai
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurventa @ 2011 05 19, 21:56)
o cia mano grazuoliukai
user posted image

user posted image

velykiukas oranzinis koks grazus
Atsakyti
Sveiki,
ieškojau Vilniuje ir neradau fumgicido Topas, kur galima būtų nupirkti, gal galėtumet patarti, Vilniuje.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2011 05 20, 12:41)
Sveiki,
ieškojau Vilniuje ir neradau fumgicido Topas, kur galima būtų nupirkti, gal galėtumet patarti, Vilniuje.
Ačiū 4u.gif

bent Kauno senuokuose buvo jo. o siaip Previcur gan neblogas. Mano daug kaktusiuku isgelbejo.
Atsakyti
QUOTE(jurventa @ 2011 05 19, 22:56)
o cia mano grazuoliukai

Oranžinio spalvytė nereali wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti