Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

QUOTE(lettaa* @ 2011 10 11, 10:53)
Sveikos,na va mano gražuoliai smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Na ir grazuoliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif seile jau nutyso ir baltas pavydas aplanke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lettaa* @ 2011 10 11, 12:53)

Labai gražu ir kaip anksti thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 10 11, 12:39)
Labai gražu ir kaip anksti  thumbup.gif  wub.gif

Šiaip pagal datą ankstoka,bet pagal "gamtos laikrodį"pats metas wink.gif
Atsakyti
Na va koks puikus pernai mergos dovanotas geltonasis,pernai buvo tik 2 žiedeliai,o šiemet žydi kaip reikiant jau ir paaugo per vasara gerokai smile.gif Kaip jūsų,merga,dar nežydi kalėdukai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lettaa*: 11 spalio 2011 - 12:19
QUOTE(lettaa* @ 2011 10 11, 13:17)
Na va koks puikus pernai mergos dovanotas geltonasis,pernai buvo tik 2 žiedeliai,o šiemet žydi kaip reikiant jau ir paaugo per vasara gerokai smile.gif Kaip jūsų,merga,dar nežydi kalėdukai smile.gif

Jei leisčiau tai jau būt seniai įsismarkavę,bet dabar kaip leliukai "užlaušti" laukia lapkričio vidurio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 10 11, 13:20)
Jei leisčiau tai jau būt seniai įsismarkavę,bet dabar kaip leliukai "užlaušti" laukia  lapkričio vidurio  mirksiukas.gif

Nu aš jums baltai pavydžiu, man tai neina su kaktusiuku susidraugauti verysad.gif Kai gavo vyras dovanu, aš jį persodinau bet jis vistiek gleibsta, tai bandysiu šiandien vėl persodinti gal žemė netinka g.gif O į kokią žemę patartumėte sodinti?
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2011 10 11, 13:59)
Nu aš jums baltai pavydžiu, man tai neina su kaktusiuku susidraugauti verysad.gif  Kai gavo vyras dovanu, aš jį persodinau bet jis vistiek gleibsta, tai bandysiu šiandien vėl persodinti gal žemė netinka g.gif  O į kokią žemę patartumėte sodinti?

Na aš sodinu į durpžemę,kurią pamaišau su smulkiu žvyru,kad geriau vanduo nubėgtų,tai jiem va visiem toks derinys tinka
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 10 11, 13:20)
Jei leisčiau tai jau būt seniai įsismarkavę,bet dabar kaip leliukai "užlaušti" laukia  lapkričio vidurio  mirksiukas.gif

O tai labai ydomu kaip jus juos uzlauziat?
Atsakyti
Sureguliuoja persodinimo laiką, šviesą ir temperatūrą..pgl tai kalėdinius galima pražydint labai anksti ar vėlai..bet dažniausiai kai ima anksti temti, šalti, vėsti, tai jie patys pasireguliuoja kada žydėt..

Lettaa, kaip jūsų anksti žydi, oho wub.gif ..Mano dar tik maži pumpurai, bet kas džiugina, visų trijų kelėdinių kaktusų kone ant kiekvieno narelio po 2 pumpuriukus...Jei tik nenubarstys, tai bus vaizdas..bandžiau suskaičiuot kažkada vieno pumpurus..iki 80 paskaičiavus, pamečiau skaičių...ogi mano dar visai maži, vidutinio dydžio, 3 metai auginimo po mergos atsiųstų flenciukų..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 11 spalio 2011 - 14:59
QUOTE(lettaa* @ 2011 10 11, 11:53)

Tikrai gražuoliai. Neįprastas vaizdas - kalėdukai ir žaluma už lango (dažniausiai panašiose nuotraukose už lango matosi sniegas biggrin.gif ).
Mano irgi dar nežydi, dar tik pumpuruojasi. Bet labai džiaugiuosi kasdien vis didėjančiais pumpurais...
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 10 11, 15:58)
Sureguliuoja persodinimo laiką, šviesą ir temperatūrą..pgl tai kalėdinius galima pražydint labai anksti ar vėlai..bet dažniausiai kai ima anksti temti, šalti, vėsti, tai jie patys pasireguliuoja kada žydėt..

Lettaa, kaip jūsų anksti žydi, oho wub.gif ..Mano dar tik maži pumpurai, bet kas džiugina, visų trijų kelėdinių kaktusų kone ant kiekvieno narelio po 2 pumpuriukus...Jei tik nenubarstys, tai bus vaizdas..bandžiau suskaičiuot kažkada vieno pumpurus..iki 80 paskaičiavus, pamečiau skaičių...ogi mano dar visai maži, vidutinio dydžio, 3 metai auginimo po mergos atsiųstų flenciukų..

Taip žydi tikrai anksti,nors vėsiai ilgai buvo,bet pumpuru prikrove daug,bijojau,kad nenubarstytų,parnešiau i kambarį ir sprogo visi smile.gif Na mano nužydės tada aš jūsiškiais pasidžiaugsiu smile.gif
Atsakyti
Ir mano geltonasis jau rodo pumpurėlius clap.gif
Atsakyti