Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

ale kas cia tiems kaledukams darosi,mano ir kur atsiunte merga geltonas apsipumpuravo jau.DIDELIS DEKUI MERGAI UZ KALEDUKA ! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2011 09 30, 20:39)
ale kas cia tiems kaledukams darosi,mano ir kur atsiunte merga geltonas apsipumpuravo jau.DIDELIS DEKUI MERGAI UZ KALEDUKA ! 4u.gif

Tikras džiaugsmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 09 30, 21:22)
Tikras džiaugsmas thumbup.gif

Tai,kad nėr už ką dažniausia ką pažadu išpildau blush2.gif ,kad ir su pavėlavimu. Smagu,kad sukrovė pumpurus,bet patarčiau juos nudraskyt,na dėl širdgėlos po vieną,du palikit,geriau bus augaliui prigyti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Maniškiai kalėdiniai iki šiol balkone...na ten nėr labai šilta, kokie 12 C gal naktim..dienom kiek šilčiau...tai vaje, kaip pumpuruojasi, kaip pašėlę..jau nebe užuomazgos, bet tokie nedideli pumpuriukai...Kažin kada galima nešti vidun, kad nenubyrėtų? nes noriu dar biški šaltai palaikyt, o tai namuose kitaip greit pražydės..O noriu, kad žydėtų per pliurzų laiką g.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 10 04, 17:18)
Sveikos,

Maniškiai kalėdiniai iki šiol balkone...

Teoriškai kuo didesni pumpurai, tuo daugiau tikimybės, kad pakeitus vietą gali nubyrėti (praktiškai su savo kaktusais to išbandyti nenoriu, tai iš atsargumo tempiu namo, mano sunešti jau beveik visi, pamatau, kad yra pumpurų užuomazgos ir nešu). Bet mes tame kambaryje laikom visada pravirą langą (dieną mažiau, naktį daugiau), tai ten jiems beveik kaip balkone. Nors tikrai ne visų veislių vienodai nubyra nuo vietos pakeitimo, arba dar galima sakyti, kad nebūtinai nuo to - nubyra ir nuo perlaistymo, ir nuo nepakankamo laistymo...
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 10 05, 07:01)
Teoriškai kuo didesni pumpurai, tuo daugiau tikimybės, kad pakeitus vietą gali nubyrėti (praktiškai su savo kaktusais to išbandyti nenoriu, tai iš atsargumo tempiu namo, mano sunešti jau beveik visi, pamatau, kad yra pumpurų užuomazgos ir nešu). Bet mes tame kambaryje laikom visada pravirą langą (dieną mažiau, naktį daugiau), tai ten jiems beveik kaip balkone. Nors tikrai ne visų veislių vienodai nubyra nuo vietos pakeitimo, arba dar galima sakyti, kad nebūtinai nuo to - nubyra ir nuo perlaistymo, ir nuo nepakankamo laistymo...

100/ thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šiandien besodindama mergos dovanotą šakelę,man šaknis jau išleido,žiūriu,kad pumpuriukas sukrautas bigsmile.gif ot duoda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 10 01, 13:51)
Tai,kad nėr už ką dažniausia ką pažadu išpildau  blush2.gif ,kad ir su pavėlavimu. Smagu,kad sukrovė pumpurus,bet patarčiau juos nudraskyt,na dėl širdgėlos po vieną,du palikit,geriau bus augaliui prigyti  smile.gif

NEGALIU NUDRASKYTI schmoll.gif ,SIRDIS NELEIDZIA,O JIS TIKRAI PRIGIJO,GI PAVASARI GAVAU,IR NAUJU LAPUKU PRILEIDO blush2.gif
Atsakyti
Pas mane gražuolis ir sublūdo smile.gif persodinau praėjo gal kokia savaitėlė ir jau pilna žiedukų apsikrovęs bigsmile.gif Ir lauke šiltnamį jam teko pabūvot, kol laukė persodinimo savo...smile.gif
Atsakyti
Pas mane taip pat is MERGOS gauta kaleduka aplanke vienas ziedelis,labai tau didelis aciukas uz si grozi 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Labai dekoju MERGAI uz geltona kaledinuka,kuris jau ir ziedelius sukreve,aciu jums uz si grozi aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos,na va mano gražuoliai smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti