Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

QUOTE(merga @ 2011 09 27, 16:29)
Jūsų gėlytę nuo vandens pertekliaus užpuolė grybelis.
http://public.fotki....auklj-segmenta/

rimtai , kad as taip retai lieju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2011 09 27, 15:34)
rimtai , kad as taip retai lieju  g.gif

jus minejote,kad augaliukas buvo lauke . be kokiu atveju naudokite fungicidą, atskirkite kelis narelius ir atskirai pasodinkite. Nes gali būti ,kad augaliukas žus,o nareliais pratęsite jo egzistavimą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 27 rugsėjo 2011 - 16:06
QUOTE(merga @ 2011 09 27, 16:05)
jus minejote,kad augaliukas buvo lauke . be kokiu atveju naudokite fungicidą, atskirkite kelis narelius ir atskirai pasodinkite. Nes gali būti ,kad augaliukas žus,o nareliais pratęsite jo egzistavimą

tai merga nori pasakyt kad ir mano velykinukui tas pats? nes kai paliejau ir nareliai visi toki leini pasidare, apsirauksleja pasidare.. bet naujus augina toliau g.gif
Atsakyti
aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<>I love......<> @ 2011 09 27, 17:18)
tai merga nori pasakyt kad ir mano velykinukui tas pats? nes kai paliejau ir nareliai visi toki leini pasidare, apsirauksleja pasidare.. bet naujus augina toliau  g.gif

Persodink savo senolį,dabar jaunas menulis.jam, tikrausia ankšta vazone biggrin.gif,nuo gausaus žydėjimo nusilpsta augaliukas ir nebeužtenka maisto medžiagų ,tam reikalui yra dvi išeitis :1 -persodinti 2- žiauriai apdraskyti ir vistiek persodint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 27 rugsėjo 2011 - 16:57
Sveikos,

aš taip pat vakar parnešiau savo gražuolius į namus,taip gražiai apsipumpuravę,kad tik nenubyrėtų smile.gif
Atsakyti
ex..skaitinėju ir vis džiaugiuosi jūsų gėlytėmis...o dai kai žiedai pasipils..
o aš džiaugiuosi tik naujais nareliai...ir to spygauju...kad tik atsigautu suvešėtu,o žiedų palauksim.gaila daugiau nei pusė pamirė...tada lauksiu ir žiūrėsiu kas išliko,ir ko jau man dar reikia... biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, įsigijau tokį kaktusiuką - jis kaip lapuotis ir jo lapeliai švelnūs, bet rašo, kad kaktusas.
Gal kas susidūrėt su tokiu ar panašiu, kaip jį prižiūrėti? Aš jį kai parsinešiau, kitą dieną nugelto lapelis vienas, gal jį palieti reikėjo? Aš jį paliejau tada ir kas antrą dieną laistau, tai lyg neblogėja padėtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 09 28, 13:27)
ex..skaitinėju ir vis džiaugiuosi jūsų gėlytėmis...o dai kai žiedai pasipils..
o aš džiaugiuosi tik naujais nareliai...ir to spygauju...kad tik atsigautu suvešėtu,o žiedų palauksim.gaila daugiau nei pusė pamirė...tada lauksiu ir žiūrėsiu kas išliko,ir ko jau man dar reikia... biggrin.gif

maniskis kaledinis balkone nestiklintam stovi ir visas pumpurais apsikroves.. ir taip visa vasara.. zydi balkone.. doh.gif o taip noretusi ziemai toki grozi kambari turet unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2011 09 28, 19:03)
Sveiki, įsigijau tokį kaktusiuką - jis kaip lapuotis ir jo lapeliai švelnūs, bet rašo, kad kaktusas.
Gal kas susidūrėt su tokiu ar panašiu, kaip jį prižiūrėti? Aš jį kai parsinešiau, kitą dieną nugelto lapelis vienas, gal jį palieti reikėjo? Aš jį paliejau tada ir kas antrą dieną laistau, tai lyg neblogėja padėtis smile.gif

Nieko panašaus, storalapis čia..na jų grupei priklauso tokie visi mėsingais lapais, kurie kaupia juose drėgmės atsargas...Jie labai mėsgta šilumą ir drėgną orą..Dažnai liejant labai lengva supūdyt...Užtenka kartą į savaitę, šaltuoju metu dar rečiau.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 09 29, 08:29)
Nieko panašaus, storalapis čia..na jų grupei priklauso tokie visi mėsingais lapais, kurie kaupia juose drėgmės atsargas...Jie labai mėsgta šilumą ir drėgną orą..Dažnai liejant labai lengva supūdyt...Užtenka kartą į savaitę, šaltuoju metu dar rečiau.

Ačiū, žiūrėsiu, kaip čia man seksis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lettaa* @ 2011 09 28, 13:41)
Sveikos,

aš taip pat vakar parnešiau savo gražuolius į namus,taip gražiai apsipumpuravę,kad tik nenubyrėtų smile.gif

labutis ir aš savaitės pradžioj pargabenau saviškius, baltas ir oranžinis pilni pumpurų, ankstyvas pirmas žydėjimas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurore_ @ 2011 09 28, 20:03)

Sveikutė, patarimų klauskit prie sukulentų, čia man regis echeveria kažkokia tai , dabar joms kaip ir visiems sukulentams artėja ramybės periodas, liekit saikingiau, o lapelis galėjo nugeltonuot nuo pervežimo, adaptacijos mirksiukas.gif
Atsakyti