Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 36 namučiai

QUOTE(luiziana @ 2010 10 25, 14:25)
*kaip negali skaityti,o pirkt vaziuoji jos,nesupratau kazko?  biggrin.gif
**ne,as jos nerezervavau,as Pietu karaliene tik rezervavau  mirksiukas.gif

Taigi gaila lotuliukas.gif cia tik nesciom taip buna, kai protas zemyn nuslenka tongue.gif gaila skaityt, supranti? ant tiek patinka, kad noriu taupyt. blush2.gif Perskaiciau jau koki 100 psl. - nusipirksiu savo ir skaitysiu is naujo. Ten pradzia ta Italija ir tos grazios itales ir tas maistas ir zodziu nera zodziu.. wub.gif
Ok, tai jau Aguonyte jei ka ims ta Valgyk Melskis Mylek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 25, 12:51)
atnešti smile.gif tai jei nori galiu tau 'Miserere' atnešti į šį meetą. Kam laukti. Aš dabar turiu šiek tiek skubių skaitinių, tai neturėsiu kol kas jai laiko.

oi labai noriu bigsmile.gif aciu 4u.gif
Dorifore, ir sekasi tau bigsmile.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 10 25, 15:43)
Dorifore, ir sekasi tau bigsmile.gif Sveikinu 4u.gif

Tai reikia dalyvauti ir jūs laimėsit biggrin.gif šiemet jau 3 knygą laimiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 25, 13:05)
Ką tik gavau žinutę, kad laimėjau knygą  clap.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif Ir dar tą, kurios labai, labai norėjau  thumbup.gif
user posted image

Sveikinu 4u.gif
Meskute kaip juokingai supakavai knyga. biggrin.gif Jei kas as nepiktai. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 25, 15:46)
Tai reikia dalyvauti ir jūs laimėsit  biggrin.gif  šiemet jau 3 knygą laimiu  ax.gif

As dalyvavau loterijoje kurioje,, Trapumas "losiamas,nors ir turiu,bet sudalyvavau ,tik dar nezinau ar laimejau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 10 25, 15:07)
*o aš planuoju per šią savaitę tris knygas minimum perskaityt (nes atostogos  ax.gif ), kol kas tik vieną perskaičiau. bet juk dar savaitė prieš akis  bigsmile.gif
**aš kaip tik norėjau pasisiūlyt šiandien sukelt visus didesnius, išsamesnius atsiliepimus iš šios temos. Kaip tik dabar esu prisijungusi. tik vat nepamenu slaptažodžio (nes jungiuosi per savo), tai jei kas prisimena, tegu tau atsiunčia  mirksiukas.gif ir sakykim, galėsim karts nuo karto pasikeisdamos sukelti  ax.gif

*Kaip tau gerai bigsmile.gif Aš irgi pagalvoju, kaip gerai būtų atostogos - prisiskaityčiau.. rolleyes.gif
**Galim ir kartu kelt mirksiukas.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 25, 15:16)
spinx, atsiunčiau  mirksiukas.gif

Gavau, labai ačiū biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 10 25, 14:50)

Meskute[color=yellow] kaip juokingai supakavai knyga.  biggrin.gif Jei kas as nepiktai. biggrin.gif

Labai daug dezuciu turiu, o popierius pakavimo jau baigesi, i maiselius pas mus pakuot negalima, tai va biggrin.gif
kazko neleidzia man spalvos uzdet g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute5: 25 spalio 2010 - 14:56
QUOTE(sphinx @ 2010 10 25, 14:52)
Gavau, labai ačiū biggrin.gif  4u.gif

Labas,
Čia tu slaptažodžius gavai?
Aš dar atsimenu, jei dar reikia, nors irgi su savo jungdavausi kartais...
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 10 25, 15:52)
**Galim ir kartu kelt mirksiukas.gif

aha. drinks_cheers.gif jau įkėliau Fati atsiliepimą apie ,,Įtariamąjį'', taviškį apie ,,Trapumą'' ir Ingėno apie ,,Mirtis iš miško''. Tiesa, Ingėno atsiliepimas yra prie komentarų, skirtų šiai knygai mirksiukas.gif
tai jei nesunku, pažiūrėk iš anos temos. mirksiukas.gif aš irgi turėdama laiko dar pasikapstysiu anoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 25, 15:55)
Labai daug dezuciu turiu, o popierius pakavimo jau baigesi, i maiselius pas mus pakuot negalima, tai va biggrin.gif
kazko neleidzia man spalvos uzdet  g.gif

Gerai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 25, 14:16)
Nu negaliu skaityt as tos Pajurio muzikos nors tu ka  lotuliukas.gif  Gaila 

gal galetum ir man viena prigriebt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(terakota_bum @ 2010 10 25, 16:00)
Čia tu slaptažodžius gavai?
Aš dar atsimenu, jei dar reikia, nors irgi su savo jungdavausi kartais...

Nea, slaptažodžio man nieks neišduoda biggrin.gif

QUOTE(laTulipe @ 2010 10 25, 16:01)
aha.  drinks_cheers.gif jau įkėliau Fati atsiliepimą apie ,,Įtariamąjį'', taviškį apie ,,Trapumą'' ir Ingėno apie ,,Mirtis iš miško''. Tiesa, Ingėno atsiliepimas yra prie komentarų, skirtų šiai knygai  mirksiukas.gif
tai jei nesunku, pažiūrėk iš anos temos.  mirksiukas.gif aš irgi turėdama laiko dar pasikapstysiu anoje ax.gif

Gerai, tik dar neturiu kaip prisijungti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sphinx: 25 spalio 2010 - 15:12
tai va, įrašiau trumputį inginos atsiliepimą, kadangi apie tą knygą mūsų bloge jau buvo didelis atsiliepimas. taip pat įkėliau Pajautos ax.gif daugiau kaip ir nieko neberadau šioje temoje g.gif

QUOTE(sphinx @ 2010 10 25, 15:52)
*Kaip tau gerai bigsmile.gif Aš irgi pagalvoju, kaip gerai būtų atostogos - prisiskaityčiau..

aš irgi taip galvojau doh.gif bet kad nedaug ta savaitė. nors dvi būtų- bent pasijaustų... o čia dar su istorija turiu sėdėt (aišku, pati kalta, kad nesugebėjau pasidaryt to anksčiau). bet kiek galiu, tiek lendu į knygą , nes po to vėl tik porą dienų per savaitę paskaityt galėsiu doh.gif )
Atsakyti