Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 36 namučiai

QUOTE(eglute82 @ 2010 10 25, 15:04)
gal galetum ir man viena prigriebt  4u.gif

parasysiu i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 10 25, 15:08)
Nea, slaptažodžio man nieks neišduoda biggrin.gif

Jau parašiau.
Paskui galėsi per savo wordpress vartotoją jungtis (jei norėsi).
Atsakyti
QUOTE(terakota_bum @ 2010 10 25, 16:16)
Jau parašiau.
Paskui galėsi per savo wordpress vartotoją jungtis (jei norėsi).

Ačiū dar kartą 4u.gif Nuėjau, bet kadangi dar jokio blogo neturėjau, tai man ten truputį abrakadabra tokia doh.gif Na, bet išsiaiškinsim kas kaip, tik gali užtrukt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 10 25, 10:00)
Labas rytas 4u.gif

Vėlyva šiandien kažkaip biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sphinx @ 2010 10 25, 10:26)
Praktiškai per dieną perskaičiau Jodi Picoult "Trapumas"

Sudomino aprašymas, matyt reikės ieškoti man jos g.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 25, 10:59)
Aistulia, gavau tavo kupona, dekui tau  4u.gif  Jauciu pasinaudosiu juo perkant ta [b]Pajurio muzika.

Smagu, kad gavai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Skiautelė @ 2010 10 25, 11:53)
Labas rytas  ax.gif
vakar kelis kart guliau ir vėl kėliau,nes negalėjau atsiplėšt nuo Merės

Merės Popins? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aguonytė @ 2010 10 25, 11:56)
Sveikos  4u.gif  aš ir noriu pasigirti savo nauju skirtuku  blush2.gif  hihihi.gif

Fainas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 10 25, 12:37)
Merhaba  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Aš jau grįžau  4u.gif

Sveika pargrįžus bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 25, 13:05)
Ką tik gavau žinutę, kad laimėjau knygą  clap.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif Ir dar tą, kurios labai, labai norėjau  thumbup.gif

Kaip fainai, kad aš kada ką laimėčiau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(luiziana @ 2010 10 25, 13:56)
Ech,gerai jai tikejimas tavo pasitvirtins,man tai dazniausiai nesigauna,jau kai turiu kokias atostogas ar laisvu dienu visad prisikalbu nu jau dabar tai knygu paskaitysiu ...ir snipstas man gaunasi,atsiranda tada dar mase kitu dalyku ka veikti,ir kompas dazniau vizituojamas hihihi.gif,zodziu knygos taip ir lieka  blush2.gif

Bijau bijau, kad ir man taip bus. Bent žiūrint į šią dieną. Ėjau į paskaitas, paskui po miestą reikalus tvarkiausi, neseniai grįžau, reikia mokytis doh.gif tai knyga bus tik prieš miegą.. Jei ir kitos laisvesnės dienos tokios bus, nekas unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 25, 15:16)
galvojau vaziuosiu gimdyt- nusivesiu as ten kuo geresne ir grazesne knyga, buvau numacius VALGYK MELSKIS IR MYLEK , bet drauge jau baigia ja skaityti, o musu nuomones dazniausiai sutampa- sako taip neidomu, kad net filmo neziuresiu.  unsure.gif

Žinok aš dar nedaug perskaičius, bet man filmas labiau patiko nei knyga. Knyga ganėtinai vangiai skaitosi.. unsure.gif gal dar pasikeis viskas..
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 25, 15:55)
i maiselius pas mus pakuot negalima, tai va biggrin.gif

Kokia nesąmonė, aš labai dažnai į maišiukus pakuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 25, 15:47)

Kokia nesąmonė, aš labai dažnai į maišiukus pakuoju biggrin.gif

zinok pagal visus reikalavimus negalima nei i maiselius nei i jokias dezutes su uzrasais pakuot. Kitur net nepriima. Turi buti vienspalve dezute ar popierius. Bet pas mus kazkaip i dezutes galima, kad ir prirasineta smile.gif O i maiselius nea smile.gif

ziurekit radau apie Geisas. Pasirodo Geisos gyvenimo pagrindine heroje buvo padavusi i teisma Geisos ispazinties autoriu.. apie GEISAS
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 25, 16:50)
ziurekit radau apie Geisas. Pasirodo Geisos gyvenimo pagrindine heroje buvo padavusi i teisma Geisos ispazinties autoriu.. apie GEISAS

O geras bigsmile.gif gaila, kad as jos nepaturesiu rankose.. verysad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 25, 16:47)
Vėlyva šiandien kažkaip  biggrin.gif

Ir taip vos su zadintuvu atsikeliau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 25, 15:52)
O geras bigsmile.gif gaila, kad as jos nepaturesiu rankose..  verysad.gif  lotuliukas.gif

Kodel? Paturesi gal.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 25, 16:52)
O geras bigsmile.gif gaila, kad as jos nepaturesiu rankose..  verysad.gif  lotuliukas.gif

Nu jau, ko taip desperatiskai?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 10 25, 17:03)
Nu jau, ko taip desperatiskai?

lotuliukas.gif ne.. tai cia tas pardavejas stumia.. doh.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
ką tik baigiau "Merė,Merė"
psichopato testas:"Istorija buvo pasakojama tiems,kuriuos įtarė pamišimu.Jeigu ją teisingai suprasdavai,vadinasi esi psichopatas.Pasakojimas štai toks.Savo motinos laidotuvėse mergina sutiko vaikiną,kurį akimirksniu įsimylėjo.Bet ji nežinojo nei jo vardo,nei telefono numerio-nieko.Po kelių dienų mergina nužudė savo seserį.O dabar-testas.Kodėl ji nužudė savo seserį?Jeigu atsakysi teisingai,vadinasi,mąstai kaip psichopatas."
Atsakyti
Na, jau du atsiliepimus įkėliau, jei kam įdomu blush2.gif Ačiū terakota_bum už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sphinx: 25 spalio 2010 - 16:13