Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 36 namučiai

QUOTE(katilina @ 2010 10 25, 14:49)
Sveikinu. Vakar vienam bloge baisiai knygą liaupsinantį atsiliepimą skaičiau, kad net truputį užsinorėjau.
Man tai atrodo, kad į "Dramblių" vietą šiuo metu labiausiai pretenduoja "Metai Provanse".  smile.gif

Spėju knygų žiurkių bloge skaitei ax.gif
Nu kažin, man ta knyga nėra tokia, kad jau baisiai pulčiau, norėčiau perskaityt ax.gif Apskritai, nežinau, kokios knygos dabar reikia, kad būtų kaip su dramblių manija biggrin.gif

QUOTE(sphinx @ 2010 10 25, 14:51)
Na, gal galėčiau pabandyt į tą blogą atsiliepimus kelt blush2.gif Tik tadu man reiktų prisijungimų ir reiktų nuspręst, ar visas iš eilės knygas kelt, ar balsuot ax.gif

Dorifore, o to PDF'o nesigavo į meilą persiųst? blush2.gif

Liuks, duosim tau slaptažodžius ir kelk biggrin.gif Aš tai manau, kad reikia visus, po kiek laiko jeigu kita perskaito, tai tiesiog komentaruose papildai atsiliepimą prie tos knygos ir tiek ax.gif
Sorry, retai tikrinu paštą ir vis nerandu progos atsidaryti jį blush2.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

retokai uzsuku, bet ... baigiau kaityti "Ana, Hana ir Johana" - patiko, labai idomu stebeti, kaip keiciasi moteru gyvenimas per tris skirtingas kartas ax.gif

taip pat per pora dienu isuvalgiau Buivydaites "Geriausios drauges"
- labai lengvo turinio, tiesiog atsipalaiduoti ir nieko nemastant pasedeti su knyga smile.gif

registruojuosi su "Mano sesers globejas"
Atsakyti

QUOTE(luiziana @ 2010 10 25, 13:56)
*cia tu apie kokia knyga kalbi?
**kaip gavosi,ar jau pagaminai?
* Apie John Grisham "Dažytas namas". Vis normaliai prie jos neprisėsdavau. O dabar vat, kai nesimiega naktimis, tai pagaliau grįžau pas knygą.
**Jau kepasi jis orkaitikėj bigsmile.gif Laikau pati už save kumštukus, kad skaniai gautųsi user posted image

QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 25, 14:18)
Bet knygos vertę labai labai pakėlė tos prie vežimėlio prikaustytos moters personažas thumbup.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif (Ir vėl aš su tavim sutinku lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 25 spalio 2010 - 14:05
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 25, 15:00)
Sorry, retai tikrinu paštą ir vis nerandu progos atsidaryti jį blush2.gif

Tai gerai, neskubu mirksiukas.gif
Atsakyti
laba biggrin.gif

skaitau skerdykla nr. 5 bigsmile.gif tokia keista knyga. jau pusę perskaičiau, tai gal ryt būsiu baigusi (arba poryt). tuomet išsakysiu savo nuomonę..
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 25, 07:33)
Labas rytas  4u.gif  pasigirsiu, man atostogos šią savaitę darbe, tik į paskaitas reikia vaikščioti, laiko daugiau turiu  flirt.gif   o dar kitą savaitę univere atostogos, tik darbas bus assa.gif  tikiuosi per šias kelias laisvesnes savaites baigti savo šimtą pradėtų knygų skaityti  biggrin.gif

o aš planuoju per šią savaitę tris knygas minimum perskaityt (nes atostogos ax.gif ), kol kas tik vieną perskaičiau. bet juk dar savaitė prieš akis bigsmile.gif

QUOTE(sphinx @ 2010 10 25, 14:51)
Na, gal galėčiau pabandyt į tą blogą atsiliepimus kelt blush2.gif Tik tadu man reiktų prisijungimų ir reiktų nuspręst, ar visas iš eilės knygas kelt, ar balsuot ax.gif

aš kaip tik norėjau pasisiūlyt šiandien sukelt visus didesnius, išsamesnius atsiliepimus iš šios temos. Kaip tik dabar esu prisijungusi. tik vat nepamenu slaptažodžio (nes jungiuosi per savo), tai jei kas prisimena, tegu tau atsiunčia mirksiukas.gif ir sakykim, galėsim karts nuo karto pasikeisdamos sukelti ax.gif

Dorifore, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 25 spalio 2010 - 14:09
Rimtai, tiek daug gražių atsiliepimų prirašom, gailą būtų, jeigu visi dingtų ax.gif Aš tai nepykit, bet neapsiimsiu tuom, nes ir taip čia rašyt, savo bloge, dar fb, dar kitur, ir taip visą laiką suėda tas kompas ax.gif
spinx, atsiunčiau mirksiukas.gif
latullipe, lauksiu atsiliepimo apie "Skerdyklą", skaičiau ją, bet nepasakyčiau, kad superinė, nepakliūna į mano topus ji ax.gif
Atsakyti
Agne, sveika sugrizus 4u.gif
Zinokit su galvele visai negerai doh.gif bet cia turbut tik man gali taip atsitikti. Nu negaliu skaityt as tos Pajurio muzikos nors tu ka lotuliukas.gif Gaila hihihi.gif galvojau vaziuosiu gimdyt- nusivesiu as ten kuo geresne ir grazesne knyga, buvau numacius VALGYK MELSKIS IR MYLEK , bet drauge jau baigia ja skaityti, o musu nuomones dazniausiai sutampa- sako taip neidomu, kad net filmo neziuresiu. unsure.gif Tai dabar apsikeiciau - Pajurio muzika vaziuoju pirkt savo ir dedu i tasele.. o pradejau skaityt ta atseit baisiai neidomia knyga. Pradzia visai liuks. Bet vistiek klausiu- Aguonyte- tu jau ja nusipirkai tam kioske su kava ar dar ne? Nes tu pirma norejai uzrezervuot ja pas mane blush2.gif antra berods Luiziana buvo. Cia jei ka, jei parduot toptels man i galva 4u.gif
Tai Fati aciu uz be proto gera knyga, dedu i sali. Tau tavo atiduosiu pirksiu savo. Tikrai labai gera knyga. Su skoniais ir kvapais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 25, 16:16)
Bet vistiek klausiu- Aguonyte- tu jau ja nusipirkai tam kioske su kava ar dar ne? Nes tu pirma norejai uzrezervuot ja pas mane  blush2.gif

nenusipirkau dar, jei ką pirksiu iš tavęs, jei parduosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 25, 15:16)
latullipe, lauksiu atsiliepimo apie "Skerdyklą", skaičiau ją, bet nepasakyčiau, kad superinė, nepakliūna į mano topus ji  ax.gif

ne, į mano topus ji irgi nepaklius. Na, ji tokia gan humoristinė, o aš kažkaip tikėjausi žiaurios knygos. bet,kita vertus, žiaurumas tuo humoru ir išreiškiamas. panašiai kaip dievų miške g.gif na, bus matyt, nes dar liko trup. mažiau nei pusė knygos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 10 25, 14:22)
nenusipirkau dar, jei ką pirksiu iš tavęs, jei parduosi  4u.gif

Ok, jau uz poros dienu zinosiu - kai Italija perskaitysiu ( jauciu ta vieta patiks labiausiai, o aziuresiu kaip su Indija seksis) Tai jei ka - nepirk dar ir negerk tu tos kavos, vistiek pigiau parduosiu su kava ar be kavos flirt.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 25, 14:16)
* Nu negaliu skaityt as tos Pajurio muzikos nors tu ka

** VALGYK MELSKIS IR MYLEK o pradejau skaityt ta atseit baisiai neidomia knyga. Pradzia visai liuks. Bet vistiek klausiu- [b]Aguonyte- tu jau ja nusipirkai tam kioske su kava ar dar ne? Nes tu pirma norejai uzrezervuot ja pas mane  blush2.gif  antra berods Luiziana buvo.

*kaip negali skaityti,o pirkt vaziuoji jos,nesupratau kazko? biggrin.gif
**ne,as jos nerezervavau,as Pietu karaliene tik rezervavau mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar ne viską perskaičiau ir pirmiausia sveikinu Dorifore su tokiu lauktu laimėjimu. thumbup.gif ,
o aš lekiu į ligoninę pas mamą.
Atsakyti