Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 36 namučiai

QUOTE(Papugele @ 2010 10 25, 18:21)
Niekas man neateina galva, tik, kad seseriai irgi krito į akį tas vaikinas biggrin.gif

ji tą vaikiną pamatė per laidotuvės, todėl nužudė savo seserį, nes tikėjosi, kad jis ateis ir ji vėl pamatys jį
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 10 25, 18:37)
reeva, kiek tu knygu turi, kuriu noriu doh.gif  noresiu kazka pasiskolint, tik labai daug noriu, tai vakare mesiu ,,pamarskomu" ir tada parasysiu blush2.gif

laugh.gif
gerai
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 25, 17:38)
ji tą vaikiną pamatė per laidotuvės, todėl nužudė savo seserį, nes tikėjosi, kad jis ateis ir ji vėl pamatys jį

anava, pas mani logikos nerasta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 10 25, 18:23)
taigi jau rodyti tie turtau buvo biggrin.gif
ko norėtum?

Labiausiai tai '1001 knyga kuria privalai perskaityti", dar I. Abeldi 'Kuzdesys", "Jis sako Taip" ir "Pribuvejos nuodeme" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vessta @ 2010 10 25, 18:43)
anava, pas mani logikos nerasta schmoll.gif

Ir pas mane biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Labai šauni idėja temai, Dorifore 4u.gif Aš ir pagalvojau, kad nužudė dėl to, kad jis ateitų ir į sesers laidotuves ir jie vėl susitiktų

Šiuo metu skaitau Mergaitę, labai patinka tik kad laiko nerandu, būčiau jau senai pabaigusi ją wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 10 25, 18:51)
Labiausiai tai '1001 knyga kuria privalai perskaityti", dar I. Abeldi 'Kuzdesys", "Jis sako Taip ir "Pribuvejos nuodeme" smile.gif

šitos tai labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
O Nuodėmė ne kaži kas schmoll.gif
Atsakyti
jėėė ,,Mergina su drakono tatuiruote '' už 19lt gavau yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 10 25, 18:52)
šitos tai labai labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif
O Nuodeme ne kaži kas schmoll.gif

Sakai g.gif unsure.gif Noriu jos is sportinio intereso, nes pirma dali skaiciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 10 25, 18:56)
Sakai g.gif  unsure.gif Noriu jos is sportinio intereso, nes pirma dali skaiciau smile.gif

aš ir labiau dėl sportinio inetereso skaičiau.Papirkau pigiai per 'dieną po algos',perskaičiau,ir...parskaičiau biggrin.gif jeigu reikėtų papasakot,tai tik atskirus fragmentus galėčiau
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 10 25, 18:55)
jėėė ,,Mergina su drakono tatuiruote '' už 19lt gavau  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

O aš šiandien nusipirkau user posted image.

Nekainavo ne siuntimas ir naujutele knyga thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 10 25, 18:58)
Nekainavo ne siuntimas ir naujutele knyga thumbup.gif  thumbup.gif

Ta kur pirkai? Kiek mokėjai?

Beje, Ingėnai, su vardadieniu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 25, 19:00)
Ta kur pirkai? Kiek mokėjai?

Is sena.lt toks vyrukas naujas knygas pardavineja. Atveze iki namu smile.gif 15lt
Atsakyti