Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 36 namučiai

Fatimaallaa, o žinai, kad greitu metu išleis ir praeitų metų Nobelio premijos laureatės knygą bigsmile.gif Gi nieko neturim jos knygų lietuviškai, o dabar laukiu "Amo sūpuoklės" ax.gif
Atsakyti
Klausimas ne į temą. Gal kurios naudasi Laisvalaikio kortele? Pirkau internetu bilietus, suvedžiau kortelės numeriuką, pritaikė nuolaidą. Bet parašyta, kad einant į spektaklį turėti tą kortelę, nes gali neįleisti g.gif ar čia tikrai tiesa, ar reikia rodyti tą kortelę einant? Juk bilietai vistiek apmokėti g.gif
Atsakyti
kažkokias nesąmones sm daro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 25 spalio 2010 - 19:47
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 25, 20:39)
gavau, visai iškrito iš galvos doh.gif Labai labai ačiū 4u.gif

A, tai gerai, nes jau buvau išsigandus, kad nukeliavo ne ten, kur reikia. smile.gif

O iš Reevos lentynų labiausiai norėčiau "Nusikaltimas ir bausmė" ir "Mergaitė, kuri mėgo žaisti su degtukais".
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 10 25, 20:48)
"Mergaitė, kuri mėgo žaisti su degtukais".

blink.gif
Šitą galiu atiduoti-turbūt klaikiausia knyga,kokią esu skaičius

Na,bet turiu pripažinti,kad įspūdi paliko (kad ir neigiamą)
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 10 25, 20:52)
blink.gif

Aš irgi bandžiau šią kažkada skaityti, bet neįveikiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 10 25, 19:48)
A, tai gerai, nes jau buvau išsigandus, kad nukeliavo ne ten, kur reikia.  smile.gif

O iš Reevos lentynų labiausiai norėčiau "Nusikaltimas ir bausmė" ir "Mergaitė, kuri mėgo žaisti su degtukais".

Katiliuk 4u.gif
turiu "Pažemintieji ir nuskriaustieji"
gal gavai siuntinį?
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 25, 18:41)
Fatimaallaa, o žinai, kad greitu metu išleis ir praeitų metų Nobelio premijos laureatės knygą  bigsmile.gif  Gi nieko neturim jos knygų lietuviškai, o dabar laukiu "Amo sūpuoklės"  ax.gif

nežinojau, dėkui kad pasakei. Nu pagaliau biggrin.gif o tai aš taip nieko ir neskaičius jos esu. O šių metų laureato knyga jau laukia savo eilės smile.gif

QUOTE(reeva @ 2010 10 25, 18:52)
blink.gif

Vis tiek įspūdį paliko. Man jos neteko skaityti, net vartyti neteko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 10 25, 20:52)
blink.gif

Aš tai ir labai teigiamų, ir labai neigiamų atsiliepimų apie ją skaičiau, todėl pati noriu įsitikinti, kas ten per knyga.

QUOTE(Skiautelė @ 2010 10 25, 20:57)
Katiliuk  4u.gif
turiu "Pažemintieji ir nuskriaustieji"
gal gavai siuntinį?

Aš ir turiu, o ką? smile.gif Siuntinio dar negavau.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 25, 17:16)
Žinau teisingą atsakymą, irgi psichopatė

QUOTE(casolin @ 2010 10 25, 17:52)
Sveikutes 4u.gif
Labai šauni idėja temai, Dorifore 4u.gif Aš ir pagalvojau, kad nužudė dėl to, kad jis ateitų ir į sesers laidotuves ir jie vėl susitiktų

Šaunuolės thumbup.gif (o gal ir ne lotuliukas.gif ). Arba man su humoro jausmu gerai, arba su psichika nelabai lotuliukas.gif , bet man net galvoti nereikėjo, kai pirmą kartą šį testą man el. paštu atsiuntė. Iškart į galvą atėjo tokis atsakymas tongue.gif
Bet ta siuntusioji buvo nustebusi (arba apsimetė biggrin.gif ).
O jei rimtai, manau, kad suprasti, kaip gali mąstyti psihopatas, ir būti psichopatu (ar jam prijaučiančiu) visiškai skirtingi dalykai mirksiukas.gif
O gal čia jau detektyvų įtaka lotuliukas.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 25, 18:00)
Beje, Ingėnai, su vardadieniu  mirksiukas.gif  4u.gif

Ačiū ačiū 4u.gif
Aš kadangi nešvenčiu vardadienio, tai dažnai jį ir užmirštu. Šįkart irgi smile.gif Nors šiaip mano vardadienis tik vienas metuose ir tą pačią dieną pagal visus kalendorius.
Bet labai džiugu, jei kas pasveikina, ypač va taip netikėtai 4u.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 25, 19:08)
O aš šiandiena nusipirkau va šią knygą:
user posted image
http://www.manoknyga.../kastratai.html

Aš ją irgi skaičiau, patiko thumbup.gif Kaip ir filmas. Po patikusio filmo ieškojau ir šios knygos.
Papildyta:
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 25, 20:01)
Vis tiek įspūdį paliko. Man jos neteko skaityti, net vartyti neteko smile.gif

QUOTE(katilina @ 2010 10 25, 20:02)
Aš tai ir labai teigiamų, ir labai neigiamų atsiliepimų apie ją skaičiau, todėl pati noriu įsitikinti, kas ten per knyga.

Jei neklystu, ji Pegase/BLK kaip tik prie akcijinių. Berods 9 Lt. Jei nesumaišiau su kokia kita knyga.
Ją bandyti skaityti tikrai norėčiau, noro neigiami komentarai neatmušo biggrin.gif Bet va pirkti ją tai suabejočiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 25 spalio 2010 - 20:37
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 25, 19:39)
Bet labai džiugu, jei kas pasveikina, ypač va taip netikėtai 4u.gif
Aš ją irgi skaičiau, patiko thumbup.gif  Kaip ir filmas. Po patikusio filmo ieškojau ir šios knygos.

na aš filmo nemačiusi. tai bus visai smagu perskaičius knygą susirasti ir filmą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 25, 20:41)
na aš filmo nemačiusi. tai bus visai smagu perskaičius knygą susirasti ir filmą smile.gif

Filmą mačiau jau seniai. Bet šiuo atveju tikrai rekomenduočiau jį pažiūrėti. Kadangi tokia specifinė tema, tai filme prideda pliusų (lyginant su knyga) vien jau muzika, kostiumai. Kiek pamenu, labai spalvingas filmas thumbup.gif
Atsakyti