Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 36 namučiai

QUOTE(adžani @ 2010 10 26, 10:39)
Labas rytas,koks oras geras,saule zeme ridinejas.  bigsmile.gif

Gerai būtų.. unsure.gif apsiniaukę unsure.gif aš atsikėliau 7, išgėriau kavos, pasimokiau lovoj ir vėl užmigau iki dabar beveik hihihi.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 10 25, 23:19)
thumbup.gif knyga, visko yra ir dramos, ir skausmo, ir meiles ir juoko ir karcios istorijos wub.gif
yra ir filmas, vadinasi taip pat?

Taip, knygos ekranizacija tuo pačiu pavadinimu.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 26, 10:40)
Gerai būtų..  unsure.gif  apsiniaukę  unsure.gif  aš atsikėliau 7, išgėriau kavos, pasimokiau lovoj ir vėl užmigau iki dabar beveik  hihihi.gif

Geras oras bus ,,shopinimuisi" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 10 26, 10:50)
Geras oras bus ,,shopinimuisi" biggrin.gif

Nekenčiu apsipirkinėti biggrin.gif
Mano atostogos bėga, o skaityt daugiau ir neskaitau, vis kokių reikalų atsiranda doh.gif vakar net nepaėmiau knygos į rankas doh.gif
Atsakyti
Pas mus buvo saulutė išlindus, bet dabar jau debesis renkasi schmoll.gif
Gavau pranešima, kad jau galiu ateiti pasiimti Valgyk, melskis ir mylėk thumbup.gif
Bet tai kiek jau aš knygų prisirinkus namie, nebespėju skaityt, o tai dar mokslai spaudžia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 26, 10:51)
Nekenčiu apsipirkinėti  biggrin.gif
Mano atostogos bėga, o skaityt daugiau ir neskaitau, vis kokių reikalų atsiranda  doh.gif  vakar net nepaėmiau knygos į rankas  doh.gif

joo man ir dažnai taip būna, kai atostogos ar šeip daug laiko atrodo laisvo, nepasiimu knygos, vis kitų darbų atsiranda, arba šeip nesinori skaityt doh.gif o kai nėra laiko, pvz reik mokytis kažka tada svajoju kaip norėčiau paskaityt biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi gi vakar gavau pranešimą, kad atsilaisvino rezervuota knyga biggrin.gif o sakiau, kad nebeimsiu. Bet kaip neimti, kai kviečia lotuliukas.gif
----------------------
Ar yra kas skaitė Stučinskaitė "Ačiū, gyvenu gerai"? Aš pradėjau, nepatiko, gal grąžinti? unsure.gif nes kažką reikia grąžinti, kad išduotų tą atsilaisvinusią rezervuotą unsure.gif arba kas nors pasakykit, kad čia tikrai labai gera knyga ir man reikia ją toliau pabandyti paskaityti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 26 spalio 2010 - 10:00
Na tikrai sunku atsispirti lotuliukas.gif
Aš skaičiau bet labai senai, tai nelabai pamenu, lygtais visai patiko, bet tada jaunesnė buvo, gal dabar net nebepatiktu biggrin.gif Manau, kad nešk atgal jei nekabina, nieko labai svarbaus neprarasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(casolin @ 2010 10 26, 11:05)
Na tikrai sunku atsispirti lotuliukas.gif
Aš skaičiau bet labai senai, tai nelabai pamenu, lygtais visai patiko, bet tada jaunesnė buvo, gal dabar net nebepatiktu biggrin.gif  Manau, kad nešk atgal jei nekabina, nieko labai svarbaus neprarasi ax.gif

Man ten padrikos mintys pasirodė, kalba tokia išvis buitinė unsure.gif jaučiu nešiu ir vietoj jos parsinešiu "Alzheimerio liga. Mano tėvo istorija" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 26, 01:10)
O klausykit, ko niekas knygų nebedovanoja? Kur užstrigo mūsų "gerumo akcija"  ax.gif

Sveikos
aš tai keistis morėčiau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 26, 11:13)
Man ten padrikos mintys pasirodė, kalba tokia išvis buitinė  unsure.gif  jaučiu nešiu ir vietoj jos parsinešiu "Alzheimerio liga. Mano tėvo istorija"  smile.gif

Na ten tokia paprasta ta knyga, man atrodo, kad rašytoja labai jauna buvo kai parašė,tai turbūt dėl to ir padrikos tos mintys biggrin.gif
Atsakyti
Dorifore - pinigelius gavau - dekui 4u.gif

Tas pardavejas is sena.lt parase, kad uz poros valandu issius knygas, dar paprasiau kad parasytu kokias siuncia, tai va kas uzsaket - ruoskit pinigelius rolleyes.gif
Jei nemeluoja tai uz poros dienu tureciau gauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 26, 11:36)
Tas pardavejas is sena.lt parase, kad uz poros valandu issius knygas, dar paprasiau kad parasytu kokias siuncia, tai va kas uzsaket - ruoskit pinigelius  rolleyes.gif
Jei nemeluoja tai uz poros dienu tureciau gauti  mirksiukas.gif

Sveikos drinks_cheers.gif
Jo.. bus kaip man duodu 99%.. issiunciau ir gausi po 2sav, tipo pasto klaida lotuliukas.gif nors viskas normaliai buvo, tik issiunte jis daug veliau nei sake.. melagis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 26 spalio 2010 - 10:54