Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 36 namučiai

O man atkeliavo Baltasis tigriuks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 10 26, 13:08)
Gal kas skaitėte?
patarkit merginos, kurias 3is knygas vertingiausia įsigyti iš šių g.gif  4u.gif  ax.gif

pati skaičiau ir turiu "prancūzišką testamentą",labai gera knyga.Dar norėčiau jo kitą knygą paskaityt,reiks kada įsigyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 10 26, 13:26)
Nimfonames uzrasu nerekomenduoju, ne visa dar perskaiciau,bet man ji tokia gal per daug tiesmuka,negraziai parasyta... g.gif

As kaip tik greitu metu ja zadu skaityti. doh.gif
Atsakyti
Labuka mirksiukas.gif registras su Dinos knyga 4u.gif
Atsakyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 26 spalio 2010 - 14:29
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 10 26, 13:08)
Gal kas skaitėte? [img]http://www.patogupirkti.lt/BooksPictures

Tuos dramblius tai čia manau 90 proc. skaitė biggrin.gif aš šiandien parsinešiau alzhaimerį smile.gif
Atsakyti
Kai jus kazkam siunciat knyga,i koki popieri viniuojat? blush2.gif Pati keliskart gavau,tai buvo i toki gelsva iviniuota,anksciau,sovietu laikas i toki viska viniuodavo biggrin.gif Is kur tokio gauti?
Atsakyti
QUOTE(ceburashka @ 2010 10 26, 15:42)
Kai jus kazkam siunciat knyga,i koki popieri viniuojat? blush2.gif Pati keliskart gavau,tai buvo i toki gelsva iviniuota,anksciau,sovietu laikas i toki viska viniuodavo biggrin.gif Is kur tokio gauti?

Pašte siunčiant suvynioja. Gal porą litukų kainuoja tai.
Atsakyti
QUOTE(ceburashka @ 2010 10 26, 15:42)

Ne viniuojam, o vyniojam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2010 10 26, 15:46)
Pašte siunčiant suvynioja. Gal porą litukų kainuoja tai.

Aisku,man paste vokus visa laika siulo g.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 26, 15:47)
Ne viniuojam, o vyniojam  biggrin.gif

Tai i koki vyniojate? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ceburashka: 26 spalio 2010 - 14:51
Pašte supakavimas kainuoja 2lt, kai aš daug siunčiu, man per brangus malonumas. Aš nusiperku dovanojamo popieriaus, pakuoju iš kitos, baltos pusės. Jeigu knyga nedidelė, tada paimu du poperiaus lapus, suklijuoju juos ir supakuoju. O jeigu daug knygų siunčiu, tada perku rudą voką už 68cnt ir siunčiu. Vot tep. Ai dar kartais pakuoju į senus tapetus, iš kitos pusės irgi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ceburashka @ 2010 10 26, 15:50)
Tai i koki vyniojate?  biggrin.gif

Aš tai namie į maišiuką kokį, jei nereikia, kad kietai būtų. Bet kituose pašto skyriuoses nepriima taip g.gif
Atsakyti