O man atkeliavo Baltasis tigriuks
O man atkeliavo Baltasis tigriuks
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 10 26, 13:08)
Gal kas skaitėte?
patarkit merginos, kurias 3is knygas vertingiausia įsigyti iš šių

patarkit merginos, kurias 3is knygas vertingiausia įsigyti iš šių
pati skaičiau ir turiu "prancūzišką testamentą",labai gera knyga.Dar norėčiau jo kitą knygą paskaityt,reiks kada įsigyt
QUOTE(AisteZ @ 2010 10 26, 13:26)
Nimfonames uzrasu nerekomenduoju, ne visa dar perskaiciau,bet man ji tokia gal per daug tiesmuka,negraziai parasyta... 
As kaip tik greitu metu ja zadu skaityti.
Labuka
registras su Dinos knyga
Kai jus kazkam siunciat knyga,i koki popieri viniuojat?
Pati keliskart gavau,tai buvo i toki gelsva iviniuota,anksciau,sovietu laikas i toki viska viniuodavo
Is kur tokio gauti?
QUOTE(ceburashka @ 2010 10 26, 15:42)
Pati keliskart gavau,tai buvo i toki gelsva iviniuota,anksciau,sovietu laikas i toki viska viniuodavo
Is kur tokio gauti?
Pašte siunčiant suvynioja. Gal porą litukų kainuoja tai.
QUOTE(ceburashka @ 2010 10 26, 15:42)
Is kur tokio gauti?
Ne viniuojam, o vyniojam
QUOTE(Gegytė @ 2010 10 26, 15:46)
Pašte siunčiant suvynioja. Gal porą litukų kainuoja tai.
Aisku,man paste vokus visa laika siulo
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 26, 15:47)
Tai i koki vyniojate?
Pašte supakavimas kainuoja 2lt, kai aš daug siunčiu, man per brangus malonumas. Aš nusiperku dovanojamo popieriaus, pakuoju iš kitos, baltos pusės. Jeigu knyga nedidelė, tada paimu du poperiaus lapus, suklijuoju juos ir supakuoju. O jeigu daug knygų siunčiu, tada perku rudą voką už 68cnt ir siunčiu. Vot tep. Ai dar kartais pakuoju į senus tapetus, iš kitos pusės irgi
QUOTE(ceburashka @ 2010 10 26, 15:50)
Aš tai namie į maišiuką kokį, jei nereikia, kad kietai būtų. Bet kituose pašto skyriuoses nepriima taip