Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 36 namučiai

QUOTE(eliss @ 2010 10 26, 20:59)
gera knyga,bet kita tos rašytojos knyga "Užmirštas sodas" man įdomesnė,daugiau mistikos smile.gif

O aš baiginėju skaityt "šuolis į ugnį" ,  vėl pasiėmiau knygą apie tremtį..

Beje,gal kas skaitėt "Pilkosios sielos"?

Kaip Šuolis į ugnį? MAn patiko Evanso Arklių užkalbėtojas galvoju ir kitas jo knygas perskaitysi?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 10 27, 09:41)
Kaip Šuolis į ugnį? MAn patiko Evanso Arklių užkalbėtojas galvoju ir kitas jo knygas perskaitysi?

Vakar baigiau,patiko,vienoj vietoj net apsiverkiau ... visos jo knygos įdomios.Dar reiktų "Takoskyra" perskaityt..
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

O aš jau antra savaitė knygos į rankas nepaimu unsure.gif Tik atsisėdu skaityt ir mintys atgal į Turkiją keliauja doh.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif

Perskaiciau daugiau kaip puse VALGYK MELSKIS MYLEK.. Pirma dalis apie Italija - labai patiko. Kai prasidejo Meditacija Indijoj - vos skaitau g.gif Kazkur skaiciau, kad Bridzitos Dzouns vieta uzeme si knyga.. Kad kiekviena moteris atras save sioje knygoje. Na man tada iki jos tolokai, neesu tokia zliumbike kaip ji- kur pasisuka ten zliumbia. Tik kazkas nepasiseka- jau viskas- depresija ir liudesys ja apninka. Nestokoja ir jumoro jausmo, todel aciu dievui vietom dar smagu skaityti. Bet is esmes norejo parodyt eiline moteri, kuri nusprende keliauti ir issigydyti sielos zaizdas. Tik kad silpna ta moterele.. Gal cia skaitosi zemiska labai. Zodziu gal pabaiga toj Indonezijoj bus geresne. Bet filmo tikrai jau nebenoriu nei ziuret.
Aguonyte - knyga tavo, jei dar nori, jei ne - dedu skelbima tongue.gif

Agne, buvau Jotemoj ana savaite- visos knygos kuriu tu nori yra, tik Dingusios nera, bet gal uzves g.gif ar tau dar reikia ju?
Atsakyti
Sveikos,tik dabar prisijungiau kitu darbu turejau. doh.gif Na ka vaziuoju pirkt pakavimui reikmenu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 27, 10:40)
Bet filmo tikrai jau nebenoriu nei ziuret.

Jei turėsi galimybę, patarčiau filmą pažiūrėt vistik. Man jis labai skaniai žiūrėjosi, ko, deja, negaliu pasakyti apie knygą dar vis.
Atsakyti
jaučiuosi neseksuali... verysad.gif
nes alfa rašo,kad meilės romanus skaitančios mylisi du kart dažniau ax.gif
reiks imtis priemonių lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Skiautelė @ 2010 10 27, 11:55)
nes alfa rašo,kad meilės romanus skaitančios mylisi du kart dažniau  ax.gif
reiks imtis priemonių  lotuliukas.gif
lotuliukas.gif sujuokinai lotuliukas.gif
Atsakyti
o aš užsimaniau va šių knygų:
user posted image user posted image
taigi susiradau versus leidyklos klubo parduotuvėlę ir eisiu šią savaitę jų pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 10 27, 11:55)
nes alfa rašo,kad meilės romanus skaitančios mylisi du kart dažniau  ax.gif
reiks imtis priemonių  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif sujuokinai. O du kart dažniau už ką? už neskaitančiat? ar skaitančias trilerius? lotuliukas.gif
Aš tai dabar perskaičiau, kad knyga "nuima" stresą
Papildyta:
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 27, 12:14)
o aš užsimaniau va šių knygų:
user posted image  user posted image
taigi susiradau versus leidyklos klubo parduotuvėlę ir eisiu šią savaitę jų pirkti smile.gif

O kas ten per pirma knyga? kodėl jos nori? nes man net negirdėta g.gif O antrą tai būtinai pirkt, tau tikrai patiks thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Parsinesiau is bibliotekos

user posted image.
Reklamos auka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 27, 12:14)
  user posted image

Man sita moteris ant virselio gryna Nemira Pumprickaite blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 10 27, 12:00)
Sveikutes 4u.gif

Parsinesiau is bibliotekos

user posted image.
Reklamos auka biggrin.gif

zinok vakar apvaziavau tris knygynus ir tik viena paskutine gavau nupirkt g.gif
Atsakyti