Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 36 namučiai

QUOTE(Skiautelė @ 2010 10 26, 18:18)
nea,aš specialiai tau ėjau jų paimt  4u.gif
o jei viena knyga,tai dėkoti nereikia?  blink.gif
o už kelias jau galima? g.gif
lotuliukas.gif

man skauda galvą nuo dviejų parų skaitymo verysad.gif
bet pradėjau "Rivertono dvaro paslaptis"  ax.gif

Aš pamaniau, kad sumaišei mane su kuo nors, pagalvojai, kad dar kokią knygą be "Moters portreto" atsiunčiau. ax.gif Ir ką man daryti su tiek kuponų (keturiais)? Ar bent įsivaizduoji, kokia tai pagunda? Jau nebekartosiu, kiek šį mėnesį knygoms išleidau. schmoll.gif
Aišku, aš čia nelabai rimtai, neišsigąsk. smile.gif Ačiū už gerus norus ir kuponus, kokius du gal dar išleisiu, bet ne daugiau. Ir kaip tau "Rivertono dvaro paslaptis"? Radau ją šiandien prie nupigintų, įdomu pasidarė, ar gera knyga.
Atsakyti
As registruojuos su nauja knyga

user posted image

Kad zinotumet kaip man patinka ja skaityt wub.gif thumbup.gif Kaip idomu bigsmile.gif Tikrai skaitysiu ir abu tesinius.

O komise siandien nusipirkau Selmos Lagerliof trilogiją "Liovenšioldų žiedas" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 10 26, 19:34)
Kad zinotumet kaip man patinka ja skaityt wub.gif  thumbup.gif  Kaip idomu bigsmile.gif Tikrai skaitysiu ir abu tesinius.
O komise siandien nusipirkau Selmos Lagerliof trilogiją "Liovenšioldų žiedas" smile.gif

Kaip faina dėl abiejų knygų. thumbup.gif "Andželos pelenai" man labai patiko. Ir trilogiją visai neseniai minėjau. Seną ar naują leidimą nusipirkai?
Atsakyti
Isadora su tortadieniu. happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 10 26, 19:40)
Seną ar naują leidimą nusipirkai?

Seno leidimo, bet labai gera būklė, matosi sekcijoj stovėjus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 10 26, 18:34)

user posted image

Kad zinotumet kaip man patinka ja skaityt wub.gif  thumbup.gif  Kaip idomu bigsmile.gif Tikrai skaitysiu ir abu tesinius.

Kadangi tau "Sidro namų taisyklės" labai patiko, tai nieko keista, kad ir "Andželos pelenai" patinka. Nuotaika beveik panaši.
Kaip knyga man "Andželos pelenai " labiau už Sidrą patiko. Bet vistiek buvo perdaug niūru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 10 26, 18:39)
kaip pavydžiai nužvelgiau dvyliktokus kažkurią dieną  blush2.gif Remarque skaito  wub.gif

Tik del to ka skaito? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 26, 20:19)
Kadangi tau "Sidro namų taisyklės" labai patiko, tai nieko keista, kad ir "Andželos pelenai" patinka. Nuotaika beveik panaši.
Kaip knyga man "Andželos pelenai " labiau už Sidrą patiko. Bet vistiek buvo perdaug niūru doh.gif

O man tas knygos niūrumas toks neslegiantis, su humoro vietelėm, ir tikrai viskas liuks smile.gif Beje skaiciau, kad tesiniai bus dar sviesesni ir linksmesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 10 26, 18:18)
bet pradėjau "Rivertono dvaro paslaptis"  ax.gif

gera knyga,bet kita tos rašytojos knyga "Užmirštas sodas" man įdomesnė,daugiau mistikos smile.gif

O aš baiginėju skaityt "šuolis į ugnį" , vėl pasiėmiau knygą apie tremtį..

Beje,gal kas skaitėt "Pilkosios sielos"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eliss: 26 spalio 2010 - 20:00
Priviet,ka tik nesenai islydejau eglute82,jau kaip malonu buvo,atgaiva sielai wub.gif ,pasiplepejom,nesvarbu,kad visos knygos dar supakuotos dezese,mes sugebejom ir taip perziureti biggrin.gif ,isdraskem visas dezes ir klupom ant kilimo deliojom isiminejom ziurinejom,skirtuku kolekcija aisku irgi nebuvo pamirsta...glebi knygu eglute issiveze pasiskolinusi is manes,lauksim dabar atsiliepimu lotuliukas.gif Zodziu faina begalybiskai buvo,ir dar tokia dovanele ikurtuviu proga gavau wub.gif Egliuk,aciu begalinis,faina labai,kad aplankei wub.gif Yra pora nuotraukyciu,gal veliau ikelsiu i musu albumuka mirksiukas.gif Einu dabar tvarkytis savo skirtuku bloga,vistik atsidariau biggrin.gif doh.gif
Atsakyti

O aš ką tik išlydėjau Doriforę biggrin.gif pablūdo merga, ne kitaip biggrin.gif nes iš manęs išėjo dar su viena knyga biggrin.gif Tik spėjau gauti "Baltąjį tigrą", o jinai jau jį ir išsinešė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 26 spalio 2010 - 20:49
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 10 26, 21:49)
O aš ką tik išlydėjau Doriforę biggrin.gif pablūdo merga, ne kitaip biggrin.gif nes iš manęs išėjo dar su viena knyga biggrin.gif Tik spėjau gauti "Baltąjį tigrą", o jinai jau jį ir išsinešė lotuliukas.gif

blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ale ot merga.. as tai neskolinu pacios dar neskaitytu knygu schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti