Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 36 namučiai

QUOTE(amber123 @ 2010 10 26, 21:53)
blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ale ot merga.. as tai neskolinu pacios dar neskaitytu knygu schmoll.gif biggrin.gif
Aš nespėju net susivokti skolinu ar ne, o knyga jau Dori rankose biggrin.gif Jei rimtai, tai man dėl to širdis neskauda irnesakyk.gif Man svarbu spėt gavus knygą pačiupinėt, su ja susipažint, apglostyt ir į lentyną padėt biggrin.gif O tada jau galiu skolinti, kad ir pačios neskaitytą dar irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 26, 20:29)
Tik del to ka skaito? biggrin.gif

tai kad nėr daugiau dėl ko jiems pavydėt lotuliukas.gif o dėl skaitymo kodėl nepavydėt? mes religinę literatūrą, o jie- Remarque . skirtumas jaučiasi biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Pavargau - visą dieną šiandien darbavausi, tai gal eisiu anksčiau į lovytę...

O dieną laisvą minutę ir vakare pabaigiau "Merė Popins parke". Smagios man Trevers knygutės. thumbup.gif Tinkamos skaityti ir vaikams, ir suaugusiems, kuriems nesvetimas fantazijų ir gražių dalykų pasaulis. wub.gif wub.gif wub.gif Ypatingai rekomenduojama atsipalaidavimui. mirksiukas.gif

P.S. Įdėjau vieną knygutę į grožinės pardavimą, jei kam reikia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daite: 26 spalio 2010 - 21:24
nu ką, paskutinis įrašas ir einu miegot biggrin.gif

va, ką radau beskaitinėdama : P.Coelho „Alchemikas“ :kodėl ši pasaka tokia populiari? Todėl, kad jos viršelis tokios pačios spalvos, kaip jas skaitančių moterų plaukų spalva g.gif
nu nesąmonė totali lotuliukas.gif plius, viršelio spalvos nepamenu lotuliukas.gif

labos 4u.gif
Atsakyti
daite prasivalyk AŽ 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 10 26, 19:30)
O man tas knygos  niūrumas toks neslegiantis, su humoro vietelėm, ir tikrai viskas liuks smile.gif Beje skaiciau, kad  tesiniai bus dar sviesesni ir linksmesni  smile.gif

Man iš pradžių irgi taip pat atrodė, bet bebaigdama skaityti jau buvau bepavargstanti nuo tos knygos. Nuo jos niūrumo.
Bet šiaip knyga tikrai puiki.

Atsakyti
Na ka skaitymo 2 menesiam i prieki turiu Luizianos deka, o jau skirtuku kolekcija wub.gif nereali thumbup.gif Labai smagu buvo, laikas greit prabego, ispudziu pilnos kisenes bigsmile.gif

Ir is kart registruojuos su Sudeginta gyva
Atsakyti
Labas vakaras. Va ką reiškia atostogos darbe - antra diena jokia knyga į rankas nepaimama doh.gif vis kalu savo latvių žodžius ir linksniuotes doh.gif jei po tiek pastangų negausiu 10, nesimokysiu daugiau niekada nieko lotuliukas.gif

QUOTE(laTulipe @ 2010 10 26, 22:01)
tai kad nėr daugiau dėl ko jiems pavydėt  lotuliukas.gif o dėl skaitymo kodėl nepavydėt? mes religinę literatūrą, o jie- Remarque . skirtumas jaučiasi  biggrin.gif

Pavydėčiau vien dėl to, kad paskutiniai metai mokykloje smile.gif jau ko ko, bet į mokyklą nenorėčiau grįžti smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Šiandiena vos parsivilkau namo. Po univero į meetą su knygėm, o tada lėkte į traukinį. Siaubas, tikra senatvė doh.gif

IsaDora su gintadieniu 4u.gif
user posted image
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 25, 19:54)
Fatimaallaa, kadangi aš ligonis, ir to neslepiu blush2.gif , tai prisipažinsiu, kad "Kaukiantis malūninkas" jau pati nusipirkau, nebereiks iš tavęs skolintis. Bet ačiū, kad pasiūlei 4u.gif

žinok čia tokių ligonių pilną palatą pririnktum (tarp jų ir aš būčiau) biggrin.gif

o aš kaip tik iš knygių susitikimo parsinešiau jo 'Grupinės savižudybės magija' thumbup.gif

QUOTE(katilina @ 2010 10 26, 16:43)
"Rivertono dvaro paslaptis"? Radau ją šiandien prie nupigintų, įdomu pasidarė, ar gera knyga.

Man asmeniškai ši knyga labai patiko. Bet jau skaičiau ją labai seniai, anglų kalba.

O šiandiena pabaigiau
Barbara Delinsky 'Šeimos medis'
user posted image
Labai paprasta gyvenimiška istorija. Porai gimsta tamsios odos spalvos vaikas. Ar žmona buvo neištikima? Ar kažkas yra nežinoma šeimos geneologiniam medyje?Juk tik sužinojus teisybę nustojama vienas kitą kaltinti.
Labai įtraukė, lengvai skaitėsi. Graži istorija su laiminga ir gražia pabaiga. Rekomenduoju lietingam rudens savaitgaliui 4u.gif

Atsakyti
Laba naktis 4u.gif

SS, baik skųstis, knygos vistiek neskaitysi dabar tongue.gif O aš jos labai noriu, nepatikėsi, bet namie skirtuką radau su šitos knygos viršeliu. Iš knygų mugės parsivežiau.

Aš dabar skaitau "Valymas", skaitau tokiom blink.gif akim, su kiekvienu puslapiu traukia bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas rolleyes.gif nežinau kas man yra, bet visą šią savaitę taip sunku keltis doh.gif žiemos miegas kažkoks
Atsakyti
Ačiū merginos už sveikinimus!!! wub.gif Kaip gera, kad esate Jūs. 4u.gif 4u.gif blush2.gif

Įpusėjau "Pienių vyną", tai galiu pasakyti kad labai labai patinka. rolleyes.gif
Atsakyti