Labas
QUOTE(Besislepianti @ 2010 10 27, 21:38)
Sveikos
Sveika prisijungusi
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 27, 23:17)
Tai kaip supratau labai prieštaraujančių akcijai nėra

Tada po kiek laiko, susirašysim, kiek bus norinčių ir trauksim burtus. Aš prisiimu šitą reikalą

Jeigu nepamiršiu iki kalėdų
Aš UŽ
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 28, 09:01)
o totalizatorių, t.y. traukimą kas kam dovanos, reikės patikėti šioje akcijoje nedalyvaujančiam žmogui. Jis truktų burtus ir kiekvienam asmeniškai į A.Ž. praneštų kam jis turės dovanoti.
O visi kiti turėtų surašyti savo geidaraštį, bet tarkim 30Lt sumos riboje (nebent sumą norėtumėt didesnę).
taip taip taip
30 Lt ribose tikrai užtenka
QUOTE(langana @ 2010 10 28, 10:23)
Na is sitos frazes, mano nuomone, galima uzvirti atskita diskusija kur nors pasiplepejimuose, bet kodel gi neturi teises gyvuoti tokia nuomone? Knygos dar neskaiciau ir nezinau ar skaitysiu, bet labai jau grieztai nuskambejo ivertinimas ''perliukas''. Panorau apginti Gavalda
Sutinku su lagana. Juk kiek žmonių, tiek nuomonių. Jei aš manau vienaip, tai nereiškia, kad šalia esantis turi mąstyti būtent taip. Vien juoda ir balta, taip pat ir vienos nuomonės pasaulyje nėra ir būti negali.
Beje, manau, jei nebūtų tų besiblaškančių žmonių, jautresnės sielos ir pasaulėžiūros, svyruojančių ir vis ieškančių, tai matyt nebūtų ir poezijos. O poezija yra gėris

(bent man).