Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 36 namučiai

QUOTE(linamog @ 2010 10 28, 12:31)
Negera nuoroda.

įdėsiu tada taip: http://www.supermama...?...&p=41554052
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 28, 10:21)
Kazkodel labai daznai pagalvoju, kad geriau isvis perskaityt knyga ir jos cia neaprasinet  unsure.gif  nes butent prie mano aprasymu dazniausiai visada kazkas prisikabina kaip bebutu gaila. Gal zodi ne toki pavartoju gal kazka parasau, kas kitom nepatinka.. tai geriau isvis nereikst nuomones, nes labai jau reikia atsirinkti zodzius kai ja reiski...  verysad.gif

o tu mažiau kreipk kas ką sako. kiekvienas turi savo nuomonę ir tu taip pat. o reikšti savo nuomonę mano manymų reikia.

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 28, 10:22)
O aš pagalvojau dar, kad nebūtinai gi knygą turim naują pirkti, SM ar sena.lt parduoda daug geros būklės knygų. Vistiek reikia derintis prie visų galimybių, kad nebūtų paskui prievolė kokia ar atsisakytų dalyvauti tik dėl pinigų  ax.gif O gal kuri net namie gerą knygą ras  ax.gif Čia aš kalbu taip, nes turiu jau knygą ir noriu Ingėna ištraukt  lotuliukas.gif

na niekas ir nesako, kad reikia knygą knygynę pirkti, bet vis tik manau reikėtų apsiriboti geidaraščių.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 28, 11:39)
o tu mažiau kreipk kas ką sako. kiekvienas turi savo nuomonę ir tu taip pat. o reikšti savo nuomonę mano manymų reikia.

drinks_cheers.gif aciu, taip ir padarysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu biški kitokį pasiūlymą: gal prie knygų (arba vietoj jų) keistis skirtukais knygoms ar šiaip kokia nors atributika knygoms? Kad kiekvieną kartą skaitant būtų galima atsiminti, kad va šitas skirtukas yra nuo SM mergaičių?

Arba kokią nors dėžutę, kuri būtų knygos formos ir pan? Arba kojines su knygom...

Nu dovana tema "Knygos, knygos, knygos". Visos gi išradingos tikrai surastumėm įdėjų wink.gif

Nežinau, kaip jums, bet aš jeigu užsidegu turėti knygą, tai per pora dienų ją gaunu... Nepriklausomai kur ir kaip jos reikia ieškoti...
Atsakyti
QUOTE(Besislepianti @ 2010 10 28, 12:55)
Nežinau, kaip jums, bet aš jeigu užsidegu turėti knygą, tai per pora dienų ją gaunu... Nepriklausomai kur ir kaip jos reikia ieškoti...

As irgi... bet tokios knygos kaip Suada manau per pora dienu tikrai negautum manau 4u.gif pirkt
Atsakyti
Labas,

neturiu kada skaityt, bet as mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Besislepianti @ 2010 10 28, 11:55)
Turiu biški kitokį pasiūlymą: gal prie knygų (arba vietoj jų) keistis skirtukais knygoms ar šiaip kokia nors atributika knygoms? Kad kiekvieną kartą skaitant būtų galima atsiminti, kad va šitas skirtukas yra nuo SM mergaičių?

Arba kokią nors dėžutę, kuri būtų knygos formos ir pan? Arba kojines su knygom...

Nu dovana tema "Knygos, knygos, knygos". Visos gi išradingos tikrai surastumėm įdėjų wink.gif

Na man taip irgi smagiau butu.. ilgesniam laikui dovanele.
O tai paskui perskaitai knyga per pora diena ir viskas. Ir nezinai - jei gera - pasilieki, jei nelabai patiko - tai ir pardavinet kazkaip ne koks jausmas bus pries kitas dovanota knyga. O cia kuribiskumo daugiau ijungi. Ir kita gal savo rankom padarys dovanele - pinigu sutaupys, kita nupirks kazka.. 4u.gif
Atsakyti
Bet tada reiktų susitarti vistiek maždaug kas ką dovanos. Dabar vienas gaus skirtuką, kitas knyga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Besislepianti @ 2010 10 28, 11:55)

Man tai geriau knyga. Nes skirtukus aš mažiau vertinu blush2.gif , dar kokią nors atributiką knygoms irgi. Minimalistė mat esu smile.gif
Manau, kad iš principo galima į geidaraštį įrašyti knygas ne tik tas pačias norimiausias, kurias vistiek ketinam įsigyti. O galima juk įrašyti ir tokias knygas, kurių gal norėtumėm, bet nesiryžtam, neapsisprendžiam jų pirkti. Bet čia jau kiekviena gali pati sau susigalvoti, kaip jai priimtiniau.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 28, 12:00)
Bet tada reiktų susitarti vistiek maždaug kas ką dovanos. Dabar vienas gaus skirtuką, kitas knyga  ax.gif

Tai jei susitariam dovaneles- ne knygas- tai knygu ir nedovanojam. 4u.gif Tarkim Amber atsisako vien del pinigu, kitos gal nedrasesnes neraso to, bet gal zmones irgi neturi. O va kazka kita gali pats pagaminti ar kazkur gauti smile.gif skirtuka ar dezute ar stoveli ar bet ka bet ka..
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 28, 11:56)
As irgi... bet tokios knygos kaip Suada manau per pora dienu tikrai negautum manau 4u.gif pirkt

Na tokių retenienų kaip Suada tai tikrai nerašykim tongue.gif Manyčiau, rašykim tik tas knygas, kurias įmanoma nusipirkti knygyne, kurių tiražas nepasibaigęs mirksiukas.gif

Čia tik mano nuomonė, bet tokį daiktą kaip dėžutė knygoms tai išties nežinočiau, kur ir dėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 28, 13:04)
Na tokių retenienų kaip Suada tai tikrai nerašykim tongue.gif  Manyčiau, rašykim tik tas knygas, kurias įmanoma nusipirkti knygyne, kurių tiražas nepasibaigęs mirksiukas.gif

Oi sorry.. nesupratau kad jus apie sarasa.. lotuliukas.gif doh.gif as galvojau, ji seip sako, kad jei nori randa visas knygas.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif nesupratau..
Atsakyti