Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 36 namučiai

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 28, 13:28)
zinok Amber as ne apie save rasau. Man tikrai pinigai ne problema. Tiesiog kad vienos nori knygos- kitos automatiskai nusalinamos... O as uztai, kad visos dalyvautu smile.gif matai, tu juk irgi sutiktum, jei tai butu ne knyga..  wub.gif

lotuliukas.gif as ir nesakau, kad tu del pinigu.. ar rasiau taip? smile.gif tu del manes nesijaudink.. unsure.gif as sakau, keistis ar nesikeist del to man labai galvos neskauda.. smile.gif o jei tu nenori knygos, cia jau kitas reikalas, del to jau jus tarkites kaip kas nori..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 28 spalio 2010 - 12:33
QUOTE(Besislepianti @ 2010 10 28, 13:29)
O gal tada be geidaraščio? Nu vis tiek maždaug gali susidaryti nuomonę bebendraujaunt su žmogumi ką jis mėgsta. Ir pagal jo skonį atsirinkti ką jis norėtų gauti. Lygiai taip pat, kaip ir su artimaisiais - juk neklausiat ką nori gauti, o pačios sukat galvą ką padovanoti tokio, kad patiktų. Tai ir įsivaizduokim, kad turim naują šeimos narę, ką nors iš SM ir iš parašytų žinučių tikrai galima sugalvoti ką ji mėgsta ir kas jai patiks. 

Arba nueit į suknyga.lt pašniukštinėt, kas ką nori paskaityt blush2.gif Bet, aišku, tai netiks toms, kurios ten neužsiregistravusios unsure.gif
Atsakyti
tai tuomet geriausia išeitis pasidalinti į dvi grupes. Viena, kuri dovanos knygas, ir kita - ne knygas. Ir tarpusavyje organizuoja atskirus keitimusis.

Arba kiekvienas miestas darosi savo keitybas.

Na vienu žodžiu, galimybių aibė.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 28, 12:30)
Rimtai, kaip kokioj automobilių temoj, kaip baisu, gausiu ne žiemines padanga,s o knygą dovanų  doh.gif  biggrin.gif

Zinai, kartais tu nusisneki nerealiai cool.gif
Atsakyti
Einu skaityt Dzin sei smile.gif ir noriu greiciau 2012 pradet wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Besislepianti @ 2010 10 28, 11:29)
O gal tada be geidaraščio? Nu vis tiek maždaug gali susidaryti nuomonę bebendraujaunt su žmogumi ką jis mėgsta. Ir pagal jo skonį atsirinkti ką jis norėtų gauti. Lygiai taip pat, kaip ir su artimaisiais - juk neklausiat ką nori gauti, o pačios sukat galvą ką padovanoti tokio, kad patiktų. Tai ir įsivaizduokim, kad turim naują šeimos narę, ką nors iš SM ir iš parašytų žinučių tikrai galima sugalvoti ką ji mėgsta ir kas jai patiks. 

Manau, kad vis tiek prašautum. Nes mes daugiau bendraujame virtualioje erdvėje.

QUOTE(sphinx @ 2010 10 28, 11:31)
Arba nueit į suknyga.lt pašniukštinėt, kas ką nori paskaityt blush2.gif Bet, aišku, tai netiks toms, kurios ten neužsiregistravusios unsure.gif

na suknyga.lt net jei ir užsiregistravus, neatspindi visko.
Atsakyti
Sveikos,

Perskaičiau
Salman Rushdie. Paskutinis Mauro atodūsis.

Tikėjausi visai kitokios knygos....
Visai neseniai skaičiau S. Rushdie apsakymą, kuris man labai patiko, todėl nusprendžiau paskaityti ir romanų. Galėjau rinktis beveik iš visų jo ramonų, bet kažkaip susidomėjau būtent šiuo, nes jame pasakojama da Gamų – Zogoibių šeimos istorija, o skaityti šeimos istorijas visada mėgdavau.

Bet ši istorija kitokia, nes šeima, pasirodo, gyvena Indijoje. Tema paprasta – paskutinis palikuonis pasakoja savo garsios ir turtingos šeimos: prosenelių, senelių, tėvų istoriją. Ir savo žinoma. Šeima turtinga, joje viešpatauja moterys ir niekinami vyrai:

- Mūsų kraštų vyrai! – būdavo postringaus Aurora garsiosiose oranžinėje ir auksinėse svetainėse. – Visi jie arba povai, arba menkystos. Bet netgi toks povas kaip mano mór nieko vertas, palyginti su mumis, šlovės spindesy o-gyvenančiom poniom. Sakau jums, saugokitės menkystų! Jie va mus įkalina. Jie turi čekių knygeles ir paauksuoto narvelio raktus. (psl. 167).

Įvykiai netikėti ir šokiruojantys, o pabaiga mane nustebino.

Tačiau skaityti lengva nebuvo. Kaip tikriausiai ir pati Indija: Indija – tai neapribrėžtinumas. Tai apgaulė ir iliuzija. (psl. 96)., tekstas toks daugialypis, jame tiek daug informacijos, kad perskaičius pusę knygos jau sunkiai beprisiminiau kaip knyga prasidėjo. Taip pat dalis teksto veikė labai migdančiai. Nelabai patiko, nes per daug visko vienoje knygoje. Bet radau be galo daug gerų minčių, dalis čia.

Pasaulis paslaptingas ir nepažinus. O dabartis – mįslė, kurą reikia įminti. (psl. 401).

Knyga – mįslė apie Indiją ir jos žmones.

Beje, perskaičiau paskutinis kelis puslapius apie atsiliepimus. Ką aš žinau...
Man kartais atrodo, kad tikrai mažai kas benori rašyti atsiliepimų apie knygas (žinoma, daug kas turi ir savo tinklaraščius), tema tampa tokiu bendraminčių pasiplepėjimu apie viską ir apie nieką, pasitaiko ir nemandagių komentarų, o knygos - tai tik šiaip sau - fonas.
Tikiuosi, kad aš klystu ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo terakota_bum: 28 spalio 2010 - 12:39
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 28, 12:28)
zinok Amber as ne apie save rasau. Man tikrai pinigai ne problema. Bet paprtasciausiai skaiciau cia kazkuri noretu kazkokios savo svajoniu knygos, bet neturi tam pinigu. Tai is kur ji tures tai dovanai? Tiesiog kad vienos nori knygos- kitos automatiskai nusalinamos... O as uztai, kad visos dalyvautu smile.gif matai, tu juk irgi sutiktum, jei tai butu ne knyga..  wub.gif

Pats paprasčiausias, pigiausias ir turbūt visoms priimtinas dalykas - skirtukas. Jei tai bus ne knyga.

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 28, 12:34)
Zinai, kartais tu nusisneki nerealiai  cool.gif

Aš tai supratau Dori jumorą, pati tą patį pagalvojau lotuliukas.gif
Mes juk ne rankdarbių skyrelyje, o knygų, šiaip ar taip mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(terakota_bum @ 2010 10 28, 13:37)
Knyga – mįslė apie Indiją ir jos žmones.

Atrodo idomi knygute bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 28, 13:39)
Pats paprasčiausias, pigiausias ir turbūt visoms priimtinas dalykas - skirtukas. Jei tai bus ne knyga.

Jei parasiai, po Meskutes postu, tai liecia ir mane, nes ten man buvo skirta.. 4u.gif biggrin.gif as nesuprantu, kdl jus keiciat planus... ar kazkas dar pasake be manes, kad nera lt kazkam? nereikia kad ieskotumet pigiausio varijanto, kol neatsirado daugiau kitu, kuriom gal nera galimybiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 28 spalio 2010 - 12:43
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 28, 13:39)
Aš tai supratau Dori jumorą, pati tą patį pagalvojau lotuliukas.gif
Mes juk ne rankdarbių skyrelyje, o knygų, šiaip ar taip mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

Aš net pagalvojau, kad ir to gaidaraščio nereikia, išvardini 3 tarkim knygas ir paskui įspaustas kaip į rėmus. O jeigu tikrai nerandi tos knygos, ar negali sau leisti. Aš tikrai net už tai, kad ne naujas knygas dovanotume. Ir esmė gi visgi turi būti ne pačioj dovanoj, o pats procesas, pats malonumas. Aš irgi esu laimėjus knygą, detektyvą, nežinau, ar skaitysiu, bet iš pagarbos laimėjimui, neparduodu jos ir laikau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 28 spalio 2010 - 12:49
Man 30 lt tikrai yra per daug,bet šiaip smagu būtų apsikeist knygom,nes skirtukai ar kiti niekučiai,man visiškai nereikalingi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Besislepianti @ 2010 10 28, 12:29)

p.s. labai nepykit, čia tik mintys pasvarstymui wink.gif

be geidarascio gali ir nepataikyti arba nupirksi knyga, kuria jau turi. g.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 28, 12:32)
tai tuomet geriausia išeitis pasidalinti į dvi grupes. Viena, kuri dovanos knygas, ir kita - ne knygas. Ir tarpusavyje organizuoja atskirus keitimusis.

drinks_cheers.gif jungciaus i ta grupe, kuri dovanoja knygas 4u.gif
Atsakyti