Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 36 namučiai

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 28, 12:04)
Tai jei susitariam dovaneles- ne knygas- tai knygu ir nedovanojam.  4u.gif  Tarkim Amber atsisako vien del pinigu, kitos gal nedrasesnes neraso to, bet gal zmones irgi neturi. O va kazka kita gali pats pagaminti ar kazkur gauti smile.gif skirtuka ar dezute ar stoveli ar bet ka bet ka..

Stovelį (neįsivaizduoju apie kokio dydžio stovelį kalbama) siųsti į kitą miestą tai irgi biškutį problematišką g.gif
Jei dovanoti ne knygas, o kažkokią amnuniciją joms, tai aš pasisakau tuomet tik už skirtukus.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 28, 12:04)
Na tokių retenienų kaip Suada tai tikrai nerašykim tongue.gif  Manyčiau, rašykim tik tas knygas, kurias įmanoma nusipirkti knygyne, kurių tiražas nepasibaigęs mirksiukas.gif

Čia tik mano nuomonė, bet tokį daiktą kaip dėžutė knygoms tai išties nežinočiau, kur ir dėti g.gif

O as zinociau tongue.gif ir abai noreciau net. Knygos - manes netraukia. As visas norimas turiu beveik. O prigalvot kazkokias tris- tam kad prigalvot- schmoll.gif ir sakau- knyga labai ipareigoja pinigais. Kita dovanele taip neipareigoja.
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 28, 12:07)
O as zinociau  tongue.gif ir abai noreciau net. Knygos - manes netraukia. As visas norimas turiu beveik. O prigalvot kazkokias tris- tam kad prigalvot-  schmoll.gif  ir sakau- knyga labai ipareigoja pinigais. Kita dovanele taip neipareigoja.

Man prigalvot, kokių noriu ir dešimt nesudėtinga tongue.gif
Na bet kiekvienam savo smile.gif

Kadangi įsiplieskė diskusija, tikrai vertėtų prabalsuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 28 spalio 2010 - 12:10
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 28, 12:09)
Man prigalvot, kokių noriu ir dešimt nesudėtinga tongue.gif
Na bet kiekvienam savo smile.gif

Na va, bet siaip turim galvot ne tik apie save smile.gif apie kitus irgi. Jei visos- tai visos. Kodel viena turi atsisakyt del pinigu, kita- kad knygu norimu neturi. blush2.gif
Atsakyti
Man asmeniškai tinka viskas, kas su knygom, kad ir triūsikus, jeigu ant jų bus knyga nupaišyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 28, 12:10)
Na va, bet siaip turim galvot ne tik apie save smile.gif apie kitus irgi. Jei visos- tai visos. Kodel viena turi atsisakyt del pinigu, kita- kad knygu norimu neturi.  blush2.gif

Užtai ir turi būti balsavimas mirksiukas.gif
Aš už knygas arba skirtukus. Bet jokių dėželių ir stovų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 28, 13:10)
Na va, bet siaip turim galvot ne tik apie save smile.gif apie kitus irgi. Jei visos- tai visos. Kodel viena turi atsisakyt del pinigu, kita- kad knygu norimu neturi.  blush2.gif

manau balsuokim, ir bus matyt reali situacija ir nereiks cia diskutuot.. gi neprivalomas dalykas, kas nenori ar negali to nedaro, kam viskas tinka-daro smile.gif tikrai cia del manes vienos nebutina keistis skirtukais biggrin.gif jus darykit kaip jum geriau drinks_cheers.gif as si kart susilaikau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 28 spalio 2010 - 12:16
Vienai tas 30 ar 20 lt yra labai daug. Yra juk nedirbanciu ir knygu isvis neperkanciu, o imanciu is bibliotekos. Tai triusikai su knyga - juk uz 5 lt gali nupirkt ir issiuvinet ta knyga biggrin.gif skirtuka- numegst. Dezute- nupirkt Maximoj uz 8 lt ir isdekupazuot ( atsiprasau uz neteisinga zodi). O kuri nemeniskos sielos- kazko paieskot nupirkt smile.gif kad ir tu serveteliu su knygom 4u.gif
Papildyta:
As uz viska, kas susije su knygom smile.gif tik ne uz knygas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 28, 13:11)
Man asmeniškai tinka viskas, kas su knygom, kad ir triūsikus, jeigu ant jų bus knyga nupaišyta  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš noriu tokių dėžių savo skirtukams biggrin.gif
Tada gal darom taip: dovanų tema bus "knygos, knygos, knygos" ir bus galima dovanoti viską, aks susiję su jomis. Tada, kai išsitrauksim jau burtus. Kiekviena parašyt, ką norėtų labiau gauti, ko nenorėtų. kam tiktų knygą, kam ir skirtukas. Ir jau tas žmogus, kuris štraukį jį, pasiderins. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 28, 11:02)
Man tai geriau knyga. Nes skirtukus aš mažiau vertinu blush2.gif , dar kokią nors atributiką knygoms irgi. Minimalistė mat esu smile.gif
Manau, kad iš principo galima į geidaraštį įrašyti knygas ne tik  tas pačias norimiausias, kurias vistiek ketinam įsigyti. O galima juk  įrašyti ir tokias knygas, kurių gal norėtumėm, bet nesiryžtam, neapsisprendžiam jų pirkti. Bet čia jau kiekviena gali pati sau susigalvoti, kaip jai priimtiniau.

man irgi geriausia yra knyga, o beto, juk tai knyginė tema. Žinoma, reiktų surengti apklausą ir šiuo klausimu, bet šiai atvirai aš tikriausiai nedalyvausiu toje akcijoje, jei vis tik bus nutarta keistis smulkmenomis ir t.t.
Asmeniškai aš skirtukų nelabai vertinu, man Luizianos padovanotų užteks keliems metams smile.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 28, 11:15)
Vienai tas 30 ar 20 lt yra labai daug. Yra juk nedirbanciu ir knygu isvis neperkanciu, o imanciu is bibliotekos. Tai triusikai su knyga - juk uz 5 lt gali nupirkt ir issiuvinet ta knyga  biggrin.gif skirtuka- numegst. Dezute- nupirkt Maximoj uz 8 lt ir isdekupazuot ( atsiprasau uz neteisinga zodi). O kuri nemeniskos sielos- kazko paieskot nupirkt smile.gif kad ir tu serveteliu  su knygom  4u.gif

Tai juk niekas ir neverčia dalyvauti šioje akcijoje. Manau kiekvienas žino savo galimybes.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 28, 12:18)
Aš noriu tokių dėžių savo skirtukams  biggrin.gif
Tada gal darom taip: dovanų tema bus "knygos, knygos, knygos" ir bus galima dovanoti viską, aks susiję su jomis. Tada, kai išsitrauksim jau burtus. Kiekviena parašyt, ką norėtų labiau gauti, ko nenorėtų. kam tiktų knygą, kam ir skirtukas. Ir jau tas žmogus, kuris štraukį jį, pasiderins.  ax.gif

Na tai turetu surasyti daugiau variantu. Ne vien knyga, jei nori tos knygos. Bent tris - kad kitas galetu pasirinkti kas jam arciau sirdies dovanoti smile.gif
Atsakyti