QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 28, 11:02)
Man tai geriau knyga. Nes skirtukus aš mažiau vertinu

, dar kokią nors atributiką knygoms irgi. Minimalistė mat esu
Manau, kad iš principo galima į geidaraštį įrašyti knygas ne tik tas pačias norimiausias, kurias vistiek ketinam įsigyti. O galima juk įrašyti ir tokias knygas, kurių gal norėtumėm, bet nesiryžtam, neapsisprendžiam jų pirkti. Bet čia jau kiekviena gali pati sau susigalvoti, kaip jai priimtiniau.
man irgi geriausia yra knyga, o beto, juk tai knyginė tema. Žinoma, reiktų surengti apklausą ir šiuo klausimu, bet šiai atvirai aš tikriausiai nedalyvausiu toje akcijoje, jei vis tik bus nutarta keistis smulkmenomis ir t.t.
Asmeniškai aš skirtukų nelabai vertinu, man Luizianos padovanotų užteks keliems metams
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 28, 11:15)
Vienai tas 30 ar 20 lt yra labai daug. Yra juk nedirbanciu ir knygu isvis neperkanciu, o imanciu is bibliotekos. Tai triusikai su knyga - juk uz 5 lt gali nupirkt ir issiuvinet ta knyga

skirtuka- numegst. Dezute- nupirkt Maximoj uz 8 lt ir isdekupazuot ( atsiprasau uz neteisinga zodi). O kuri nemeniskos sielos- kazko paieskot nupirkt

kad ir tu serveteliu su knygom
Tai juk niekas ir neverčia dalyvauti šioje akcijoje. Manau kiekvienas žino savo galimybes.