Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 36 namučiai

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 28, 13:18)
Tada gal darom taip: dovanų tema bus "knygos, knygos, knygos" ir bus galima dovanoti viską, aks susiję su jomis. Tada, kai išsitrauksim jau burtus. Kiekviena parašyt, ką norėtų labiau gauti, ko nenorėtų. kam tiktų knygą, kam ir skirtukas. Ir jau tas žmogus, kuris štraukį jį, pasiderins.  ax.gif

as asmeniskai darau taip, laukiu ka jus visos nuspresit, o poto ziuresiu, ar galiu prisidet prie to ar ne.. manau vis tiek keli zmones atsisijos.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 28 spalio 2010 - 12:24
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 28, 11:18)
Aš noriu tokių dėžių savo skirtukams  biggrin.gif

Bet tų dėžių kaina tai irgi graži smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 28, 12:18)
Aš noriu tokių dėžių savo skirtukams  biggrin.gif
Tada gal darom taip: dovanų tema bus "knygos, knygos, knygos" ir bus galima dovanoti viską, aks susiję su jomis. Tada, kai išsitrauksim jau burtus. Kiekviena parašyt, ką norėtų labiau gauti, ko nenorėtų. kam tiktų knygą, kam ir skirtukas. Ir jau tas žmogus, kuris štraukį jį, pasiderins.  ax.gif

Bet tai tuomet jei tarkim aš ištrauksiu žmogų, kuris įsigeis tokių dalykų (jei tai gaidaraštis), kurių taip paprastai nenupirksi... Rankdarbiais aš deja neužsiimu blush2.gif
Sorry, bet aš tuomet turbūt nedalyvausiu šioje atrakcijoje blush2.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 28, 12:21)

Tai juk niekas ir neverčia dalyvauti šioje akcijoje. Manau kiekvienas žino savo galimybes.

tai aisku kad nevercia, bet juk kaledos- juk visom smagu butu nors ir po maza dovanele gauti ir paciai padovanoti. Vienos keisis, cia rasys, o kitos del vienokiu ar kitokiu priezasciu nedalyvave - skaitys liezuvius iskise unsure.gif
Atsakyti
Klausykit, o gal jus keiskites knygom kaip ir planavot ir vsio.. smile.gif kas nores prisides kas nores ne.. nes mano nuomone knygom nori keistis dauguma, isskyrus mane ir meskute biggrin.gif
Atsakyti
O as turbut nedalyvausiu, jei bs knygos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 28, 13:25)
Vienos keisis, cia rasys, o kitos del vienokiu ar kitokiu priezasciu nedalyvave - skaitys liezuvius iskise  unsure.gif

As neskaitysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif nesureiksminu tokiu dalyku 4u.gif 4u.gif pasidziaugsiu su kitais ir vsio..
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 28, 13:26)
O as turbut nedalyvausiu, jei bs knygos  unsure.gif

Todel prabalsuokit.. ir bus aisku, nes cia bereikalinga diskusija.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 28, 13:23)
Bet tų dėžių kaina tai irgi graži smile.gif

Graži, graži, bent jeigu neverstumėm į LT, tai visai normaliai kaip už dėžę, rankų darbo tokią darytą, ne ką mažiau sumokėtum ax.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 28, 13:24)
Sorry, bet aš tuomet turbūt nedalyvausiu šioje atrakcijoje blush2.gif  schmoll.gif

Nu va prasideda, vienom tas blogai, kitoms tas doh.gif Aš manau, kad liekam prie knygų dovanojimo. Visgi parašysim gal kokį palinkėjimą joje, žinosi, kad ta knyga yra nuo to žmogaus ir vien iš pagarbos, perskaičisu nepardavinėsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 28, 12:25)
Klausykit, o gal jus keiskites knygom kaip ir planavot ir vsio..  smile.gif kas nores prisides kas nores ne.. nes mano nuomone knygom nori keistis dauguma, isskyrus mane ir meskute biggrin.gif

zinok Amber as ne apie save rasau. Man tikrai pinigai ne problema. Bet paprtasciausiai skaiciau cia kazkuri noretu kazkokios savo svajoniu knygos, bet neturi tam pinigu. Tai is kur ji tures tai dovanai? Tiesiog kad vienos nori knygos- kitos automatiskai nusalinamos... O as uztai, kad visos dalyvautu smile.gif matai, tu juk irgi sutiktum, jei tai butu ne knyga.. wub.gif
Atsakyti
O gal tada be geidaraščio? Nu vis tiek maždaug gali susidaryti nuomonę bebendraujaunt su žmogumi ką jis mėgsta. Ir pagal jo skonį atsirinkti ką jis norėtų gauti. Lygiai taip pat, kaip ir su artimaisiais - juk neklausiat ką nori gauti, o pačios sukat galvą ką padovanoti tokio, kad patiktų. Tai ir įsivaizduokim, kad turim naują šeimos narę, ką nors iš SM ir iš parašytų žinučių tikrai galima sugalvoti ką ji mėgsta ir kas jai patiks.

p.s. labai nepykit, čia tik mintys pasvarstymui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 28, 11:35)
biggrin.gif as tai jau trb nebe.. pasirodo esu labiau primirsus viska nei tikejaus doh.gif

man kol kas kaire ranka gerai, su desine teks padirbeti ax.gif ax.gif

QUOTE(amber123 @ 2010 10 28, 11:56)
As irgi... bet tokios knygos kaip Suada manau per pora dienu tikrai negautum manau 4u.gif pirkt

bet kuo toliau skaitau, tuo man ji labiau nepatinka doh.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 28, 12:02)
Manau, kad iš principo galima į geidaraštį įrašyti knygas ne tik  tas pačias norimiausias, kurias vistiek ketinam įsigyti.

rimtai galima, parasyti, kas ko nori ir viskas, svarbiausia nusistatyti suma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 28, 13:26)
O as turbut nedalyvausiu, jei bs knygos  unsure.gif

Rimtai, kaip kokioj automobilių temoj, kaip baisu, gausiu ne žiemines padanga,s o knygą dovanų doh.gif biggrin.gif
Atsakyti