Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(henrika_are @ 2010 10 30, 16:17)
Dekui bet pas manes D3000 o ne D300 smile.gif

doh.gif lotuliukas.gif

http://www.nikonusa....0_ENnoprint.pdf

cia tikrai taviskis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 30 spalio 2010 - 15:23
Tai gal galit pasakyti pastaba kur taisytis .. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 30, 16:00)
Ui, jeigu tik kas paimtų mane su vaikiška kėdute dar, tai aš ir su mažaja važiuočiau, bet... Ką čia dejuot, kai pati nevairuoju keturių ratų doh.gif

tu is Vilniaus? galiu paimti smile.gif kedute jei moki pritvrtint, tai gerai biggrin.gif nes as nesigaudau situose reikaluose biggrin.gif tikrai galiu paimti, jei tik nebijai su manim smile.gif as dar Kelvo lapas, bet uz menesio jau nebusiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(henrika_are @ 2010 10 30, 16:13)
Dekui ... o gal gali parasyti kai rankini wb isijunkti? blush2.gif

Nebandziau zinok as dar pati rankinio wb isijunkt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(henrika_are @ 2010 10 30, 16:23)

Henrika, pirma reik sufokusuot. Paskui rinktis saulyte ar debeseli pagala tai koks oras (nu ar saule sveicia ar visgi debesuota). abieju iskart nesirink, nes vienu metu toks oras negali but smile.gif toliau reik custom rezimu fotkint, t.y. kai pasieemus balta lapa nusistatai white balanse. kaip jis nustatomas, rasoas fotiko instrukcijoj. custom gautas vaizdas turi but naturaliausias koki matai pati savo akim, t.y. melyna kaip melyna, balta kaip balta, ir t.t.

Tuoj parsiusiu tau lietuviska instrukcija, susirask mane skype: stulja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 30 spalio 2010 - 15:30
QUOTE(Alabama @ 2010 10 30, 15:41)
Ka tik suzinojau, kad vyras kita sestadieni dirba.Tai sedziu namie, nebent atsirastu gera dusia, kuri paims mane su dviems vaikais is Kauno.Bet cia is fantastikos srities-trenktis pas zmogu i svecius su vaikais, prasytis, kad nuveztu ir vienu zodziu, sedziu su sunkia grandine ant kaklo ir braukiu asara. biggrin.gif

Kokios problemos, mergyt mirksiukas.gif kokio amžiaus vaikai, ne krūtinukai juk, aš mažosios iš namų ir niekur negrūsiu biggrin.gif tai bus jai kompanija, galvoju auklytę pasikviesti, kad vaikai, kol mes nosis sukišę į fotikus būsim, galvos nenusisuktų biggrin.gif
Alabama, taigi, prašom su vaikais iš VILNIAUS lotuliukas.gif .
Pasiderinkit, aš tam ir surašiau kas iš kur. Nu tik Alabama iš Kauno ir Vilniaus biggrin.gif
Paprasta, rarity manau maloniai priims mirksiukas.gif

P.s ar visos valgot mėsą?
ar galvojam kokią temą?
ar tinka 12.00?

Ai ir dar mergaitės, jokių pakeitimų iš mano pusės nebus, tik yra vienas ..."bet", draugė laukiasi trečios mergytės, ant dienų gimdyti, esu pažadėjusi mažias prižiūrėt kol sesę nupirks biggrin.gif , tai jei jau taip nutiktų, tai iš kart persiprašau - teks atšaukt susimatymą. Visos kitos kliūtys - pašalinamos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 30 spalio 2010 - 15:38
QUOTE(frederica @ 2010 10 30, 16:29)
P.s ar  visos valgot mėsą?
ar galvojam kokią temą?
ar tinka 12.00?

frederica labai labai geras zmogus :*

as valgau viska, isskyrus... ai, viska biggrin.gif ka atsivezt? biggrin.gif nesikuklink, sakyk smile.gif o tema net nezinau.. galim viena kita fotkint, ar leliukus visus smile.gif as tai nefotogeniska, iskart pasisakau biggrin.gif ir naujokes manau tegul jungiasi, gi parodysim viska ko nezinojot.. man tai reiktu, kad kas pamokintu judancius fotkint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 10 30, 15:29)
Kokios problemos, mergyt mirksiukas.gif  kokio amžiaus vaikai, ne krūtinukai juk, aš mažosios iš namų ir niekur negrūsiu biggrin.gif  tai bus jai kompanija, galvoju auklytę pasikviesti, kad vaikai, kol mes  nosis sukišę į fotikus būsim, galvos nenusisuktų biggrin.gif
Alabama, taigi, prašom su vaikais iš VILNIAUS lotuliukas.gif .
Pasiderinkit, aš tam ir surašiau kas iš kur. Nu tik Alabama iš Kauno ir Vilniaus biggrin.gif
Paprasta, rarity manau maloniai priims  mirksiukas.gif

P.s ar  visos valgot mėsą?
ar galvojam kokią temą?
ar tinka 12.00?

Ai ir dar mergaitės, jokių pakeitimų iš mano pusės nebus, tik yra vienas ..."bet", draugė laukiasi trečios mergytės, ant dienų gimdyti, esu pažadėjusi mažias prižiūrėt kol sesę nupirks biggrin.gif , tai jei jau taip nutiktų, tai iš kart persiprašau - teks atšaukt susimatymą. Visos kitos kliūtys -  pašalinamos biggrin.gif

Imu graudentis.
Maniskiam beveik 4 ir beveik 2, jie siaip labai ramus ir isdresuoti.Ka atsivezt?
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 30, 15:35)

as valgau viska, isskyrus... ai, viska biggrin.gif ka atsivezt? biggrin.gif nesikuklink, sakyk smile.gif o tema net nezinau.. galim viena kita fotkint, ar leliukus visus smile.gif as tai nefotogeniska, iskart pasisakau biggrin.gif ir naujokes manau tegul jungiasi, gi parodysim viska ko nezinojot.. man tai reiktu, kad kas pamokintu judancius fotkint smile.gif

Aga, frederika labai geras zmogus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 30, 16:35)

ax.gif tada ir as gal pagalvosiu del dalyvavimo.
reikes su brangiausiu pasitarti. o kas vilnietes gal butu galima kartu vaziuoti, kad nepasiklystumem 4u.gif beje, as su masina 4u.gif
Atsakyti
Fotikus, gerą nuotaiką, vaikus biggrin.gif ( jei gražūs vyrai, galit ir vyrus lotuliukas.gif - juokauju)
Dar gal kuri reflektorių turit įsimeskit, jei ne aš suveiksiu mirksiukas.gif
Portfolijo susikraukit, padarysim aptarimą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 10 30, 15:47)

Portfolijo susikraukit, padarysim aptarimą lotuliukas.gif

Tu gi meti rukyt cool.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 10 30, 16:41)
Aga, frederika labai geras zmogus. smile.gif

Iš kur jūs taip žinot, gal aš visai negera biggrin.gif
Einu vieną žaidimą paruošiu, kad temoj būtų ydomiau mirksiukas.gif
O dėl temos, tai nereikia kažko įpatinga, pvz.; juoda- balta, ar šilta - šalta g.gif
Papildyta:
QUOTE(henrika_are @ 2010 10 30, 16:23)

Viskas, ok, tiesiog neskubėk niekur. Įsisavink tai ką jau atlikai. Įkelk kokią nuotrauką - kritikai.
Praleisk porą dienų be ND, jie tikrai ne mums, jie Tau pačiai. Susikaupsi, viskas bus ok. Tie su WB tikrai nelengvi pradedančiąjam, bet tikrai reikalingi. Gal ne tiek tolimesniam fotografavime, kiek pačiame susikaupime, kad padaryti tai ko visai nesinori biggrin.gif
Aš kiek fotografuoju ,nu niekad man nereikėjo, man, auto puikiai susitvarko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 30 spalio 2010 - 15:57