QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 30, 16:00)
Va žiūrinėjau Akashos mergytės foto, kur piešimo fotosesija yra, nu iš fantastikos srities, kad maniškis dičkis taip ramiai su guašu pabūtų

Beja,
Akasha, patiko fotosesija, nuotaika tokia smagi, ai, nu ką aš čia girsiu tą patį per tą patį: ryšku, šviesu (tiesa kai kuriose foto kampuose tamsėja), gražu, koliažai fainučiai

Ar negaila buvo sutepliot baltą pagrindą? Čia pas save namuose atradai pakankamai šviesos?
Fono tai negaila, nes sugudravau ir apacioje paklode patiesiau, tai ja teko mest lauk.. fono buti gaila.... nors ko del keliu kadru nepadarysi

Siaip labai nervino nes tamsoka pas mane, fonas irgi taip nelygiai sukrito teko su ps taisyti...

Dekui uz pagyras... Mes su mazaja tadien abi puikiai laika praleidom...
QUOTE(frederica @ 2010 10 30, 16:29)
P.s ar visos valgot mėsą?
ar galvojam kokią temą?
ar tinka 12.00?
Ne nu tu tikrai nerealus zmogus

ir organizuoji greit ir tokia nemaza gauja i namus pasiryzus isileist

Sakyk ka pasiimti atsivezti..... O del maisto tai as irgi neisranki visiskai...
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 30, 16:35)
as valgau viska, isskyrus... ai, viska

ka atsivezt?

nesikuklink, sakyk

o tema net nezinau.. galim viena kita fotkint, ar leliukus visus

as tai nefotogeniska, iskart pasisakau

ir naujokes manau tegul jungiasi, gi parodysim viska ko nezinojot.. man tai reiktu, kad kas pamokintu judancius fotkint
As irgi nefotogeniska, bet jei viena kita fotografuosim, tai jau teks nesislapstyt....
QUOTE(frederica @ 2010 10 30, 16:47)
Fotikus, gerą nuotaiką, vaikus

( jei gražūs vyrai, galit ir vyrus

- juokauju)
Dar gal kuri reflektorių turit įsimeskit, jei ne aš suveiksiu
Portfolijo susikraukit, padarysim aptarimą
Na del portfolio, tai tikrai neturiu daug atprintintu nuotraukyciu... o ir cia jau beveik viskas matyta... Be to kadangi tu meti rukyti, tai zinau kokkia pikta ir kritiska busi

(as irgi metu).....
Pasiimsiu blykste, jei susikalbes su Rarity, tai kazka sumastysim...