Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(frederica @ 2010 10 30, 16:47)
Fotikus, gerą nuotaiką, vaikus biggrin.gif ( jei gražūs vyrai, galit ir vyrus lotuliukas.gif  - juokauju)
Dar gal kuri reflektorių turit įsimeskit, jei ne aš suveiksiu mirksiukas.gif
Portfolijo susikraukit, padarysim aptarimą lotuliukas.gif

biggrin.gif va va, reflektoriu butu faina isbandyt.. dar kuri mergaite, kuri nusiteikus pozuot, gali kokiu sukneliu ar ko priisiimt (jei nebijo susalt), pafotkinsim.. gal kuri nori savo ir vaiko foto? kuri neturi.. tai irgi pafotkinsim. faina butu koki workshopa padaryt smile.gif

o portfolio perziura kiek kainuos?biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 10 30, 16:48)
Tu gi meti rukyt cool.gif  cool.gif

Nuus, tai dėl to ir susikraukit cool.gif
A tai ko tikitės tik wub.gif wub.gif wub.gif nu jau ne biggrin.gif
Va tau geras žmogus, špyga taukuota.
Atsakyti
Fotikus, gerą nuotaiką, vaikus biggrin.gif ( jei gražūs vyrai, galit ir vyrus lotuliukas.gif  - juokauju)

lotuliukas.gif katik maniskis paklause, ar jis gali vaziuoti lotuliukas.gif sakiau uzklausiu, ar augintinius galima pasiimti lotuliukas.gif

tai zodziu, rasykit ir mane 4u.gif as busiu arba su vaiku arba be, bet busiu lotuliukas.gif galiu ka nors paimti, is vilniaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 30, 16:58)

Nu pas mane tai brangiai unsure.gif , ale nu tai kuo brangiau, o, bet tačiau - tuo nuomonė svaresnė. Kiek ten snape ėmė g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 10 30, 17:56)
Iš kur jūs taip žinot, gal aš visai negera biggrin.gif
Einu vieną žaidimą paruošiu, kad temoj būtų ydomiau mirksiukas.gif
O dėl temos, tai nereikia kažko įpatinga, pvz.; juoda- balta, ar šilta - šalta g.gif
Papildyta:

Viskas, ok, tiesiog neskubėk niekur. Įsisavink tai ką jau atlikai. Įkelk kokią nuotrauką - kritikai.
Praleisk porą dienų be ND, jie tikrai ne mums, jie Tau pačiai. Susikaupsi, viskas bus ok. Tie su WB tikrai nelengvi pradedančiąjam, bet tikrai reikalingi. Gal ne tiek tolimesniam fotografavime, kiek pačiame susikaupime, kad padaryti tai ko visai nesinori biggrin.gif
Aš kiek fotografuoju ,nu niekad man nereikėjo, man, auto puikiai susitvarko blush2.gif

gerai smile.gif dekui:)
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 10 30, 17:01)
lotuliukas.gif katik maniskis paklause, ar jis gali vaziuoti lotuliukas.gif  sakiau uzklausiu, ar augintinius galima pasiimti lotuliukas.gif 

tai zodziu, rasykit ir mane 4u.gif  as busiu arba su vaiku arba be, bet busiu lotuliukas.gif  galiu ka nors paimti, is vilniaus 4u.gif

Gražus? Jei gražus, darbštus ir geras, lai važiuoja lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 30, 15:58)
biggrin.gif va va, reflektoriu butu faina isbandyt.. dar kuri mergaite, kuri nusiteikus pozuot, gali kokiu sukneliu ar ko priisiimt (jei nebijo susalt), pafotkinsim.. gal kuri nori savo ir vaiko foto? kuri neturi.. tai irgi pafotkinsim. faina butu koki workshopa padaryt smile.gif

Paimsiu suknele ir net vaikus nuprausiu biggrin.gif
QUOTE(frederica @ 2010 10 30, 15:59)
Nuus, tai dėl to ir susikraukit cool.gif
A tai ko tikitės tik wub.gif  wub.gif  wub.gif nu jau ne biggrin.gif
Va tau geras žmogus, špyga taukuota.

Brac, nu rimtai gerrrrras biggrin.gif
Atsakyti
Viskas, einu žaidimą paorganizuosiu, atai pripliurpsim temą be jokios naudos.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 10 30, 15:41)
Imu graudentis.
Maniskiam beveik 4 ir beveik 2, jie siaip labai ramus ir isdresuoti.Ka atsivezt?

Aga, frederika labai geras zmogus. smile.gif

Išdresuoti lotuliukas.gif Aš beveik galėčiau tave prigriebti wink.gif Netgi pakeliui man. Kas dar iš Kauno važiuoja? Reikėtų susidėlioti ekipažus

QUOTE(frederica @ 2010 10 30, 15:47)

Reflektorių pasiimsiu. Blykstėms turiu du paleidėjus, bet tik vieną blykstę, tai jei kas turit, pasiimkit - bandysim pažaisti.
Iš manęs bandelės wink.gif
Atsakyti
ale kaip fainaaaa....

nu kazkaip neblogai susiorganizavo viskas. jei ne frederica, tai butu viskas sustoje...

jei neatbyres daug, tai musu bus daaaug smile.gif faina wink.gif

Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 10 30, 16:10)
Išdresuoti  lotuliukas.gif  Aš beveik galėčiau tave prigriebti wink.gif Netgi pakeliui man. Kas dar iš Kauno važiuoja? Reikėtų susidėlioti ekipažus
Reflektorių pasiimsiu. Blykstėms turiu du paleidėjus, bet tik vieną blykstę, tai jei kas turit, pasiimkit - bandysim pažaisti.
Iš manęs bandelės wink.gif

As maza, bet mano du vaikai su kedutem stori:)Tilpsim? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 30, 16:26)
tu is Vilniaus? galiu paimti smile.gif kedute jei moki pritvrtint, tai gerai biggrin.gif nes as nesigaudau situose reikaluose biggrin.gif tikrai galiu paimti, jei tik nebijai su manim smile.gif as dar Kelvo lapas, bet uz menesio jau nebusiu smile.gif

Iš Vilniaus, Baltupių. Kėdutė dar ta nedidukė, lengvai prisegčiau smile.gif
Kol supratau, kas tas klevo lapas doh.gif lotuliukas.gif Ne lape juk esmė.

QUOTE(Alabama @ 2010 10 30, 16:41)
Imu graudentis.
Maniskiam beveik 4 ir beveik 2, jie siaip labai ramus ir isdresuoti.Ka atsivezt?

Aga, frederika labai geras zmogus. smile.gif

Ne į temą, jeigu susitiksim, galėsi pamokinti tos dresūros? cool.gif

Kas tai blush2.gif
Aš tik blysktę galiu įsimesti.

QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 30, 16:58)

Kas tai? ax.gif

P.S. Turiu mintyj kelis sukomponavimus su mažaja, MB negeras, nefotkina... Tai jeigu, na su ta sąlyga,jeigu turėsit lyšno laiko...

frederica, nepersigalvojai dar? Ačiū 4u.gif

Aš lavašą susuksiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 30 spalio 2010 - 16:20