Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Lutpede @ 2010 10 31, 11:54)
nagi prašom. Kritikuokit

wow wub.gif
Papildyta:
galiu pasakyti, kad tik atlikinejant ND pradedu gerai sutarti su savo fotiku smile.gif nes taip skaitau skaitau ta teorija, bet nieko nesuprantu.

stai mano antrasis ND

f 2.8
user posted image

f 4.5
user posted image

f8
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 31 spalio 2010 - 11:27
frederica- jei jau atvažiuočiau į mytą, ar galėtum paaiskint man kaip nusimegzt tokį kiškiuką kaip pas tave puslapyje yra? Nu man stebuklingai gražus, toks jaukus.. Labai norėčiau savo sūnums numegzt po vieną kiekvienąm, mažu taptų numylėtiniais, galėtų visur juos vežtis.. kai taptų liūdna ar ilgu mamytės, galėtų bent tą ziukutį rnkytėj paturėt... wub.gif

ir dar- ryšium su tuo, kad kai kas ketina imt savo atžalas, gal padarom pakaitom mamos ir vaiko fotosesiją? na, kas norės? Ką manot? kaip suprantu, frederica gyvena nuostabioj gamtos apsupty, galima būtų kažkaip gražiai pafotkint... Nu čia idėja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 10 31, 11:38)

i dar- ryšium su tuo, kad kai kas ketina imt savo atžalas, gal padarom pakaitom mamos ir vaiko fotosesiją? na, kas norės? Ką manot? kaip suprantu, frederica gyvena nuostabioj gamtos apsupty, galima būtų kažkaip gražiai pafotkint... Nu čia idėja  doh.gif

tuoj sugundysit ir savąją atsivežt lotuliukas.gif
Atsakyti
norejau paklausti del treciojo ND, as kai zuminu, nerandu kur butu parasyta tie mm, kaip juos nustatyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 10 30, 23:56)
Frederika, o del tos temos-ka reik daryt?Parinkt nuotraukas iki-po, atspausdint ar cia sudet?Gali placiau?

doh.gif oh aš kai surašau, tai niekas nebesupranta, net pati.

Temą, siūliau susitikimui pagalvot, bet dabar galvoju, gal tikrai kiekviena galim pasigalvot kokios foto norėtumėm, tuomet nupasakotumėm kaip ją įsivaizduojam, o jau fotografuojančioms būtų užduotis tai įgyvendinti.

Dar siūlau žaidimą, čia temoje, kad susitikimo laukimas neprailgtų.

Pasirenkam kokią nors foto, darytą prieš porą ar trejetą metų, visai nesvarbu kas joje, pastatas, vaikas, sesuo ir kartojame tai ką matėme tuokart, taip kaip matome šiandien.Žaidimas arba tobulėjimas. Ką manot?
Keliu pavz., mano vaikai- prieš nepilnus tris metus ir šiandien.
user posted image

QUOTE(Laukine25 @ 2010 10 31, 12:38)
frederica- jei jau atvažiuočiau į mytą, ar galėtum paaiskint man kaip nusimegzt tokį kiškiuką kaip pas tave puslapyje yra?

Žinoma mirksiukas.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2010 10 31, 13:01)
norejau paklausti del treciojo ND, as kai zuminu, nerandu kur butu parasyta tie mm, kaip juos nustatyt? g.gif

Ant objektyvo mirksiukas.gif Sukiojant objektyvą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 31 spalio 2010 - 12:39
QUOTE(frederica @ 2010 10 31, 13:35)

Temą, siūliau susitikimui pagalvot, bet dabar galvoju, gal tikrai kiekviena galim pasigalvot kokios foto norėtumėm, tuomet nupasakotumėm kaip ją įsivaizduojam, o jau fotografuojančioms būtų užduotis tai įgyvendinti.

oho, cia dar ir uzduoti reikia kitam sugalvoti rolleyes.gif tiksliau sau, rolleyes.gif

zaidimas thumbup.gif

kad as neturiu papildomo objektyvo, tik tas fotoaparato, tai kai zoominu nerodo ten nieko, galiu tik pagal fotonuotraukos parametrus uzrasyt

Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 10 31, 13:46)
oho, cia dar ir uzduoti reikia kitam sugalvoti rolleyes.gif tiksliau sau,  rolleyes.gif

zaidimas thumbup.gif

kad as neturiu papildomo objektyvo, tik tas fotoaparato, tai kai zoominu nerodo ten nieko, galiu tik pagal fotonuotraukos parametrus uzrasyt

tai gali nerasyt tu mm, imesk tik foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 31, 13:59)
tai gali nerasyt tu mm, imesk tik foto smile.gif

aaa, nebutina, o as maniau, kad pagal tuos mm ir reik daryt foto doh.gif

treciasis ND

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
cia biski ne i tema,bet noriu paklaust,gal kas zinot kaip padaryt kad ikelus foto i kompa,ant nuotraukos rodytu data.niekaip negaliu nustatyt.as turiu nikon D5000.fotike paciam nustaciau data ir laika,bet ant foto nerodo
Atsakyti
nagi prašom. Kritikuokit
user posted image

Oho bigsmile.gif Tik pagalvojau, jeigu pvz fonas būtų kitos spalvos ar neišryškėtų labiau gėlės g.gif Aš tik pagalvojau, betkarališkos chrizantemos puikiai atrodo 4u.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2010 10 31, 12:38)
ir dar- ryšium su tuo, kad kai kas ketina imt savo atžalas, gal padarom pakaitom mamos ir vaiko fotosesiją? na, kas norės? Ką manot? kaip suprantu, frederica gyvena nuostabioj gamtos apsupty, galima būtų kažkaip gražiai pafotkint... Nu čia idėja  doh.gif

Aš ne apie visas, tik apie save...kaip pradedančioji galėsiu panečiot visą techniką profesionalėms rolleyes.gif Bijau iš savęs daugiau pažadėti. Noriu susitikti, nes labai noriu pasimokyti iš daug pasiekusių 4u.gif
Papildyta:

Pasirenkam kokią nors foto, darytą prieš porą ar trejetą metų, visai nesvarbu kas joje, pastatas, vaikas, sesuo  ir kartojame tai ką matėme tuokart, taip kaip matome šiandien.Žaidimas arba tobulėjimas. Ką manot?
user posted image
Žinoma mirksiukas.gif

Tema man visai patiko thumbup.gif
Aš va vis pas pačią noriu paklausti, daug kur savo fotografijose esi pati. Kas tave fotkina?

Pamėginsiu ir aš sudalyvauti žaidime.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 30, 17:02)
Jeigu reikia, galiu į meetą pajamti foną, baltas. Beja, pirkausi, Akasha, tavo užrodytą, tik paėmiau visus tris metrus biggrin.gif

Zydraake, Turbut praleidus busiu. Koki pirkai? As irgi ieskau balto bigsmile.gif

Krisxta, ir nerodys automatiskai mirksiukas.gif Cia tik muilines tokia ''privilegija'' turi biggrin.gif

Zirzilja, gerai abu man
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 31 spalio 2010 - 13:53

Pasirenkam kokią nors foto, darytą prieš porą ar trejetą metų, visai nesvarbu kas joje, pastatas, vaikas, sesuo  ir kartojame tai ką matėme tuokart, taip kaip matome šiandien.Žaidimas arba tobulėjimas. Ką manot?
Žinoma mirksiukas.gif

Na ir temele sumastei biggrin.gif O pas tave jau ir tada visai nieko fotografijos buvo wink.gif

As i savo pries du metus darytas fotografijas beveik neziuriu blush2.gif nu bet va radau, kazkiek panasia ir kaip tik su abiem mergom savo daryta pries pora metu vasara ir sia vasara smile.gif Tada visiskai nieko nenutuokiau apie kompozicija, turejau muilin e be jokiu nustatymu ir tik jau kazkur buvo uzuomazga kad noretusi moketi padaryti kazka grazaus lotuliukas.gif ....

user posted image
Papildyta:
Zirzilja, ND gerai...

nagi prašom. Kritikuokit

Nu var nekabina ir viskas... Vat jei vienas ziedas butu, jau gal kitaip ziuretusi, dabar is to balto fono ir baltu ziedu labai demesi nuplesia zali lapai kurie neturetu buti pagrindinis akcentas... Dar siek tiek virsaus nurezus tas zalias sufokusuotas lapas beveik auksiniam taske ir del to jis dar demesio atima, taigi ziedai isvis isnyksta...
Atsakyti