Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(frederica @ 2010 10 30, 16:29)
Paprasta, rarity manau maloniai priims  mirksiukas.gif

P.s ar  visos valgot mėsą?
ar galvojam kokią temą?
ar tinka 12.00?

jau sutarėm su rarity thumbup.gif aš nevalgau tik saldžios sriubos 4u.gif 4u.gif žiūriu visos mest rūkyt norit, o aš va vyno prigėrusi.. taip užsinorėjau užtraukt dūmąąąą doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 30, 16:58)
biggrin.gif va va, reflektoriu butu faina isbandyt.. dar kuri mergaite, kuri nusiteikus pozuot, gali kokiu sukneliu ar ko priisiimt (jei nebijo susalt), pafotkinsim.. gal kuri nori savo ir vaiko foto? kuri neturi.. tai irgi pafotkinsim. faina butu koki workshopa padaryt smile.gif

mano mergytė labai mėgsta pozuoti, bet mislinu jos neimti g.gif noriu atsipalaiduoti pati ir tiesiog pasimėgauti gera draugija thumbup.gif iš manęs fotografės nebus, bet labai kompaniją mėgstu, tai dėl to ir veržiuosi wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 30 spalio 2010 - 17:29
oho, kiek dalyvaujanciu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 30 spalio 2010 - 18:01
QUOTE(Akasha @ 2010 10 30, 17:27)
Fono tai negaila, nes sugudravau ir apacioje paklode patiesiau, tai ja teko mest lauk.. fono buti gaila.... nors ko del keliu kadru nepadarysi  lotuliukas.gif Siaip labai nervino nes tamsoka pas mane, fonas irgi taip nelygiai sukrito teko su ps taisyti... doh.gif  Dekui uz pagyras... Mes su mazaja tadien abi puikiai laika praleidom...

Jeigu reikia, galiu į meetą pajamti foną, baltas. Beja, pirkausi, Akasha, tavo užrodytą, tik paėmiau visus tris metrus biggrin.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 30, 17:32)
oo, tai gerai. as is jeruzales wink.gif

Portfolio tai kaipo butu tavo darbu aplankas, nu nusakantis tave.. ta prasme, tave kaip fotografe smile.gif

Reflektorius tai toks daiktas (apvalus dazniausiai), kuris surenka sviesa, o tu ji sukindamas nukreipi i ta vieta, kuri nori, kad butu sviesi.. kazi ar aiskiau biggrin.gif

Liuks, kad arti viena kitos.
Dėkui už paaiškinimus, bet nuėjau dar google pažiūrėt to reflektoriaus kaip ant vaizdo atrodo biggrin.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 10 30, 18:10)
jie patys issidresavo, as ne prie ko cool.gif

Nuva, vadinasi nepagelbėsi man...

QUOTE(paprasta @ 2010 10 30, 18:27)
mano mergytė labai mėgsta pozuoti, bet mislinu jos neimti  g.gif noriu atsipalaiduoti pati ir tiesiog pasimėgauti gera draugija thumbup.gif  iš manęs fotografės nebus, bet labai kompaniją mėgstu, tai dėl to ir veržiuosi  wub.gif  wub.gif

Kaip aš suprantu tą norą atsipalaiduot be vaikų biggrin.gif Nu bet man kol kas nėra kur dingti.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 30, 19:02)
.
Kaip aš suprantu tą norą atsipalaiduot be vaikų biggrin.gif Nu bet man kol kas nėra kur dingti.

vyrui prisakiau nedirbt lotuliukas.gif mažutė labai gera.... wub.gif bet galėsit mamą fotkinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
oi kokiais tempais čia viskas vyksta biggrin.gif aš iš Fabų, jei kam tinka, jei ką reikėtų paimti, prašom, galiu ir su vaikučiais, nes važiuosiu be savo kinderių 4u.gif o šiaip, galim pasikooperuot, kad nevaryt kiekvienai po auto ax.gif g.gif
Atsakyti
Nu va porai valandu tik atsijungiau, o cia jus jau visa baliu suorganizavot!!! biggrin.gif
MB dirba, vaikams priziureti ka nors suorganizuosiu. Noriu tik apie fotografija kalbeti, ne apie vaikus. lotuliukas.gif
Akasha, vaziuojam gal su manim, nes kitos vilnietes jau su brumbrumai vaziuoja. As is Uzupio, o tu juk kazkur netoli manes esi? g.gif
Oi laukiu laukiu laukiu...laukiu sito meeeeeeeeeeetoooooooooooo!!!!!!!! thumbup.gif
Zelujem rucki tebe Frederika!!! biggrin.gif
Atsakyti
tai kaip supratau, visos vilnietes jau susikombinavo, tada vaziuosiu viena cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 10 30, 19:15)
Nu va porai valandu tik atsijungiau, o cia jus jau visa baliu suorganizavot!!! biggrin.gif
MB dirba, vaikams priziureti ka nors suorganizuosiu. Noriu tik apie fotografija kalbeti, ne apie vaikus. lotuliukas.gif
Akasha, vaziuojam gal su manim, nes kitos vilnietes jau su brumbrumai vaziuoja. As is Uzupio, o tu juk kazkur netoli manes esi? g.gif
Oi laukiu laukiu laukiu...laukiu sito meeeeeeeeeeetoooooooooooo!!!!!!!! thumbup.gif
Zelujem rucki tebe Frederika!!! biggrin.gif

Tvarkoj as tada su tavim drinks_cheers.gif as is naujamiescio, tai tikrai netoli wink.gif

Laukiu laukiu kito savaitgalio thumbup.gif Frederika tau 4u.gif

Zirzilja, tai dar bizyte va is vilniaus...
Atsakyti
O dabar biškis ne į temą, nes tema gi meetas biggrin.gif

Kur inete rasti lietuvių kalba Canon EOC450D instrukciją blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 10 30, 19:18)
tai kaip supratau, visos vilnietes jau susikombinavo, tada vaziuosiu viena cool.gif

Nea, nevažiuok viena, kooperuokis su kuo, nebus kur mašinų stayt lotuliukas.gif
O ir vairuojančios juk nei lašelio negalėsit biggrin.gif , aš pasiruošus šventę švęst lotuliukas.gif
Jei rimtai -ką atsivežti/ aš planuoju šašlyką, savo firminį užraugt, taigi bus mėsos, ryžių ir daržovių, nuostabios Ukmergės juodos duonos. Daugiau - visoms pagal norus, kas nevalgo mėsos, įsidėkit vegetariško maisto, kas valgot labai daug - įsidėkit papildomai. Vaikų maistą apgalvokit ir pasirūpinkit pačios.
Priimsiu, Rarity bulkutes, jas dievinu wub.gif O daugiau pagal savo norus.
Gėrimai taip pat. Aš geriu nedaug, bet stipriuosius biggrin.gif Tai jei kokio vyno ar šiaip kokio mandraus gėrimo tai jau atsivežkit biggrin.gif
Lyg ir viskas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 30 spalio 2010 - 18:42
Zydraake, ar bandei is cia siustis? http://lt.diplodocs....NON/EOS 450D-_E

QUOTE(frederica @ 2010 10 30, 19:41)
Nea, nevažiuok viena, kooperuokis su kuo, nebus kur mašinų stayt lotuliukas.gif
O ir vairuojančios juk nei lašelio negalėsit biggrin.gif , aš pasiruošus šventę švęst lotuliukas.gif
Jei rimtai -ką atsivežti/ aš planuoju šašlyką, savo firminį užraugt, taigi bus mėsos, ryžių ir daržovių, nuostabios Ukmergės  juodos duonos. Daugiau - visoms pagal norus, kas nevalgo mėsos, įsidėkit vegetariško maisto, kas valgot labai daug - įsidėkit papildomai. Vaikų maistą apgalvokit ir pasirūpinkit pačios.
Priimsiu, Rarity bulkutes, jas dievinu wub.gif O daugiau pagal savo norus.
Gėrimai taip pat. Aš geriu nedaug, bet stipriuosius biggrin.gif Tai jei kokio vyno ar šiaip kokio mandraus gėrimo tai jau atsivežkit biggrin.gif
Lyg ir viskas bigsmile.gif

oi kaip linksmai tu cia su tuo noriu svente svest thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 30, 19:37)
O dabar biškis ne į temą, nes tema gi meetas biggrin.gif

Kur inete rasti lietuvių kalba Canon EOC450D instrukciją blush2.gif

efoto ziurek, as savaja ten radau
Atsakyti