Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2010 10 30, 19:44)
Zydraake, ar bandei is cia siustis? http://lt.diplodocs....NON/EOS 450D-_E

Dėkui, bet anglų kalba aš turiu, ieškau lietuvių kalba.
Papildyta:
QUOTE(Egipta @ 2010 10 30, 19:48)
efoto ziurek, as savaja ten radau

Man rašo, kad toks failas neegzistuoja...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 10 30, 19:33)
Zirzilja, tai dar bizyte va is vilniaus...

bandysiu jos uzklaust rolleyes.gif

QUOTE(frederica @ 2010 10 30, 19:41)
Nea, nevažiuok viena, kooperuokis su kuo, nebus kur mašinų stayt lotuliukas.gif
O ir vairuojančios juk nei lašelio negalėsit biggrin.gif , aš pasiruošus šventę švęst lotuliukas.gif
Jei rimtai -ką atsivežti/ aš planuoju šašlyką, savo firminį užraugt, taigi bus mėsos, ryžių ir daržovių, nuostabios Ukmergės  juodos duonos. Daugiau - visoms pagal norus, kas nevalgo mėsos, įsidėkit vegetariško maisto, kas valgot labai daug - įsidėkit papildomai. Vaikų maistą apgalvokit ir pasirūpinkit pačios.
Priimsiu, Rarity bulkutes, jas dievinu wub.gif O daugiau pagal savo norus.
Gėrimai taip pat. Aš geriu nedaug, bet stipriuosius biggrin.gif Tai jei kokio vyno ar šiaip kokio mandraus gėrimo tai jau atsivežkit biggrin.gif
Lyg ir viskas bigsmile.gif

na as vis tiek vaziuosiu su sava masina, nebet ka prigriebt galeciau, nes jei ir paliksiu mazgi su teveliu, nenoriu labai velintis ir buti priklausoma nuo kitos vairuotojos, nenoriu apkrauti rupesciu rolleyes.gif masina as ir prie namo gatvej galiu pastatyt lotuliukas.gif beje, as negerianti blush2.gif tik vyno taurele pasimegauju ir man gana biggrin.gif
tai as tada saldumynu uzvesiu 4u.gif ar gerai?
Atsakyti
Tai ko nieks foto neįdedat parodyt, pakritikuot? biggrin.gif
Atsakyti
Henrika _are, ziurek, darei namu darba su fokusavimu. Fokusuot lyg ir ismokai. Bet va antra ND darai - toks jausmas, kad fokusuot nebemoki. Paziurek pirmaja foto, fokuso isvis ner 4u.gif

Kaip as noreciau pas jus i meeta sventes pasvest lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as ryt bandysiu antraji namu darba idet, siandien dar skaitau savo knygele rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 10 30, 10:20)
Na tai prašom jungtis, tuo pačiu ir uošvius aplankysi biggrin.gif

Norėčiau belekaip ,tik,kad ne gimtinėj mes... sad.gif Bet kai būsim,visai neatsisakyčiau gyvų pamokų gaut ax.gif O gal vasarop dar koks meetas organizuosis rolleyes.gif

O šitą... vaizdų iš šventės bus galima pamatyt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 30, 15:35)

ir naujokes manau tegul jungias

Kaži kaip būtų, jei savo papinuką atsivežčiau? Nu labai noriu... smile.gif Arba kažkaip pienuko nusitraukčiau ir vyrui palikčiau... Žodžiu labai noriu smile.gif O kad jau kviečiamos ir naujokės... Aš bandysiu, jei galima jungtis. Bet važiuosiu su savo auto, kad jei ką, skrisčiau atgal staigiai namo smile.gif

QUOTE(frederica @ 2010 10 30, 17:17)
1.Aš
2.Alexo - Vilnius
3.brumbrumai- Vilnius
4.airv - Kaunas
5.Alabama - Vilnius
6. Paprasta  - Alytus
7. Bizyte  - Vilnius
8. Akasha - Vilnius
9. rarity - Kaunas
10.Žydraakė - Vilnius
11.Zirzilja- Vilnius
12. Egipta - Kaunas
13. Laukine25?- Vilnius

QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 30, 18:02)
Jeigu reikia, galiu į meetą pajamti foną, baltas. Beja, pirkausi, Akasha, tavo užrodytą, tik paėmiau visus tris metrus biggrin.gif

Aš irgi tokį nusipirkau, man regis net visus keturis metrus biggrin.gif ir dar raudoną tokį patį turiu... nors pati nežinau ką ant jo fotkinsiu smile.gif
Atsakyti
Frederika, o del tos temos-ka reik daryt?Parinkt nuotraukas iki-po, atspausdint ar cia sudet?Gali placiau?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 10 30, 23:44)
Aš irgi tokį nusipirkau, man regis net visus keturis metrus biggrin.gif ir dar raudoną tokį patį turiu... nors pati nežinau ką ant jo fotkinsiu smile.gif

Gal kam ir galima pritaikyti tą raudoną foną smile.gif Mane nėštukę kažkada fotkino bordo fone, tai iš tikrųjų juk skonio reikalas, nors man visai patiko tokia foto, tiesa gražiausios nuotraukos man baltame fone.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 30, 20:19)
Dėkui, bet anglų kalba aš turiu, ieškau lietuvių kalba.
Papildyta:
Man rašo, kad toks failas neegzistuoja...

cia yra LT instrukcija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 31 spalio 2010 - 09:00
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 31, 09:59)

Ačiūūūūūūūūūūū 4u.gif
Vakar į vakarą jaučiu jau protelis nebeveikė, nes Akasha parodė šią nuorodą, bet man tik anglų versija atsisiuntė.
Nu va, turėsiu ką veikti iki meeto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 10 30, 21:51)
Tai ko nieks foto neįdedat parodyt, pakritikuot? biggrin.gif

nagi prašom. Kritikuokit
user posted image
Atsakyti