vardas ir pavardė toks, kokį parašėte, o studentės naudojosi iki šių metų spalio mėn, o po to mūsų keliai negražiai išsiskyrė. Visuomet kalbėjot apie nesąžiningą narę, bet niekuomet nepagalvojau, kad apie mane, nes nepaaiškinau Jums savosios situacijos. Dar kartą atsiprašau ir prašau manęs nesmerkti, noriu su jumis draugauti.
man irgi reiketu finasu teises programos beje, gal kas is mergaiciu turite muitines teisei nebloga konspektuka pas povilauskiene ar nors patartumete is ko geriau mokytis? aldoncik@gmail.com
Tai Jum nereiks perlaikinet, uzskaitys taip
O finansu destytojas, tai butu Vaitiekus vardu? Is finansu ir mokesciu katedros? Nebesusigaudau kur ten jo ieskot
Testukai tai 20 klausimų ir jei nori gaut 5 teisingai turi atsakyt į 15 ir tada po balą toliau. Sistema, - fantastiška dėl variantų neatsimenu, berods tik vienas teisingas
tiesa, aš turiu klausimus iš testų, kuriuos jis davė pernai, tiksliau ne pernai, o praeitą sesiją.. pati irgi neatsitinktinai gavau 8, tiesiog to testo klausimus, buvau išmokus, tai kai davė kitą varintą man ir pasisekė
jei ką rašykit meilą, paieškosiu.
Nu gi bandysiu as ji si ketv "paimt" Nieks nenori si ketv finansu laikyt?
Bet dar pirma meila parasysiu, paklausiu, kokia forma egzas. Jei zodziu sakys, tai tiek to
O is ko man dabar mokytis? Is moodles lyg praeita kart ziurejau. Turit gal kas nors koki gera konspekta?
Tai gi sakiau pasakysiu, kad Camelios vaistinese akcija Lecitone vitaminam, kurie gerinta atminti, susikaupima ir pan. Aptarinejom cia kazkada juos. 25 lt daba. O siaip beveik 50 Kadangi man neurozanas neveikia, tai bandusiu situos.