Įkraunama...
Įkraunama...

"Vilnelė", Vytenio g. 8

Sveikos , na ka rytoj atidarom sezona darzelio lankymo bigsmile.gif bigsmile.gif

vakar pabuvom pora valandu pirma syk , tai kaip jam patiko is grupes tai iseit nenorejo lotuliukas.gif vos ne i asaras blink.gif blink.gif

tad rytoj keliaujam 4u.gif
Atsakyti
Nusivylem delfinu aukletoja verysad.gif
gal nori dovanu ?? bet negaus .
Keisim darzeli. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2011 09 20, 14:39)
Nusivylem delfinu aukletoja verysad.gif
gal nori dovanu ?? bet negaus .
Keisim  darzeli.  4u.gif

hmmm mes ju grupej g.gif kas buvo? galit i az unsure.gif
Atsakyti
Truputi issiaiskinta situacija blush2.gif tad pabusim dar kazkuri laika ax.gif

4u.gif
Atsakyti
Pagaliau Lasiuku grupe turi pastovia aukletoja 4u.gif Diana labai puiki aukletoja ir vaikam ji labai patinka smile.gif Jauciasi,kad sie metai bus rimtesni darbeliu prasme,nes piesia,lipdo zodziu veiksmas vyksta smile.gif Tikekimes,kad niekas nesirgs ir visi bus laimyngi...Ir auklyte Aldona labai siltas zmogutis...Antroji aukletoja Zita siek tiek tilesne,bet manau,kad vaikuciai turi saunia aukletoju komanda.. 4u.gif
Atsakyti
Ar nežinot kaip su vietomis šiame darželyje? Ar būna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hostas: 04 spalio 2011 - 12:55
QUOTE(hostas @ 2011 10 04, 13:54)
Ar nežinot kaip su vietomis šiame darželyje? Ar būna?

priklauso nuo vaiko amziaus gal? kazkaip mes nuejom vidury metu ir prieme g.gif 4 metu berniuka 4u.gif
Atsakyti
mano mergaite lanko delfinu grupe niekada vaikas nesiskunde aukletoja.ir niekada nei viena is aukletoju nesuteike pagrindo manyti kad laukia pinigu ar dovanu nezinau kodel mamai taip pasirode turbut neteisingai supratot nereikia taip smeizti neteisingai zmones.
Atsakyti
Vajezus, kaip cia tuscia blink.gif
Mes ir lankysim si darzeli, mano maziukas eis i lopselio grupe, aukletojos Dale ir Ruta, gal zinot apie jas kokiu nors atsiliepimu?
Atsakyti
Na mes irgi bandysim lankyti lopselio grupe ''Zuvytes", del aukletoju man sake, kad bus aisku tik 08.28d., kadangi dabar atostogauja, dvi gryzta is motinystes atostogu ir skirstysis grupes ;)Tai tik tiek info, mes keliausim 08.29d prasyma rasyti, o jau 30d pirma diena oficiali, sake pratina maziukus tik po kelis per diena, kad visiems paprasciau butu, tai mes pasirinkome sita diena wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ausras7 @ 2013 08 21, 18:50)
Na mes irgi bandysim lankyti lopselio grupe ''Zuvytes", del aukletoju man sake, kad bus aisku tik 08.28d., kadangi dabar atostogauja, dvi gryzta is motinystes atostogu ir skirstysis grupes ;)Tai tik tiek info, mes keliausim 08.29d prasyma rasyti, o jau 30d pirma diena oficiali, sake pratina maziukus tik po kelis per diena, kad visiems paprasciau butu, tai mes pasirinkome sita diena wink.gif

Mes irgi iz "Zuvyciu" grupe eisim smile.gif tai tikriausiai internete info dar neatnaujinta del aukletoju, tikiuosiu maziai gaus gera aukletoja. Mes uzsiregistravom apsilankyr rugsejo 2d, na o po to keliausim po truputi, idomu kaip cia mums seksis g.gif
Atsakyti
Bandau kelt temą į viršų.. Gal atsiras šviežių komentarų apie šį darželį?
Atsakyti