Šiandien aš savo mažiukę užrašiau į šį darželį, eisime nuo 2010 rugsėjo (jei viskas bus gerai). Kažkaip čia atsiliepimų gana mažokai apie jį...
Sveikutės, mamytės
Šiandien aš savo mažiukę užrašiau į šį darželį, eisime nuo 2010 rugsėjo (jei viskas bus gerai). Kažkaip čia atsiliepimų gana mažokai apie jį...
Gal, kieno vaikiukai lanko, galite pakomentuoti, kokia ten tvarka, auklėtojos ir pan?...
Nu sakes kaip tuscia,o taip norisi ka nors suzinoti.Kaip reikalai su eilem,kaip remontai,vaiku uzimtumas,ar yra bjauriu auklyciu ir t.t....
na ir tyluma apie si darzeli 
noriu leisti savo berniuka i darzeli nuo 1,5 metuku, taciau i vilnele priima tik nuo 2m. kadangi direktore buvo labai maloni ir mums su vyru ji patiko, tai visgi uzrasiau savo berniuka nuo 2m., t.y. prades eiti nuo 2011 sausio men. i si darzeli, nors dar tiksliai nezinau kaip bus
kadangi man reikia darzelio kuo anksciau, nes nera kam pasaugoti vaiko, tai uzrasiau i Zidineli nuo 2010 rugsejo 1., ten priima nuo 1,5metuku, mums jau bus 1,6m.
zadam po metu is Zidinelio pereiti i Vilnele, na bet jeigu vaikiukui labai patiks Zidinelis tai ten ir pasiliksim
bukit geros mamytes, parasykit ka nors daugiau apie Vilnele, labai jau idomu kiek ten yra lopselinuku grupiu, kiek darzelinuku ir kokios, kokie atsiliepimai?
nepatingekit nors ka nors parasyti apie Vilnele
atsiliepimu girdejau tik is vieno zmogaus, ir tik geru
noriu leisti savo berniuka i darzeli nuo 1,5 metuku, taciau i vilnele priima tik nuo 2m. kadangi direktore buvo labai maloni ir mums su vyru ji patiko, tai visgi uzrasiau savo berniuka nuo 2m., t.y. prades eiti nuo 2011 sausio men. i si darzeli, nors dar tiksliai nezinau kaip bus
kadangi man reikia darzelio kuo anksciau, nes nera kam pasaugoti vaiko, tai uzrasiau i Zidineli nuo 2010 rugsejo 1., ten priima nuo 1,5metuku, mums jau bus 1,6m.
bukit geros mamytes, parasykit ka nors daugiau apie Vilnele, labai jau idomu kiek ten yra lopselinuku grupiu, kiek darzelinuku ir kokios, kokie atsiliepimai?
nepatingekit nors ka nors parasyti apie Vilnele
atsiliepimu girdejau tik is vieno zmogaus, ir tik geru
Labas mamytes, mane taip pat domina atsiliepimai apie si darzeli. Pasidalinkite savo ziniomis ir nuomone
pats darzelis,labai jau kvepia sovietmeciu , ir maitinimas ne stebuklingas , taciau geros aukletojos daug ka atperka , Diana ir Aldona
as planuoju pirmadieni eit uzrasyt savo 4-meti i si darzeli,nu apsiziuresim jai viskas patiks uzrasysim
nes persikraustom ir reik darzelio arciau namu
as saviske uzrasiau i si darzeli,bet neesu isitikinusi ar vesiu,nes labai jau ten mazai vaiku veda ir isibegejus metams nemazai tevu perveda vaikus i kitus darzelius
tai susilaikau nuo kokiu komentaru...siaip pritariu mamai,kuri rase kad labai jau sovietmeciu kvepia
p.s.esu girdejusi ir smurto atveju tam darzely,bet aukletoja atleista toji
p.s.esu girdejusi ir smurto atveju tam darzely,bet aukletoja atleista toji
kiek zinau pilnos ten grupes
man visai nieko pasirode darziukas nu paeisim pamatysim ar tiks mums ten
nuo 1d.rugsejo gavom vieta
nuo 1d.rugsejo gavom vieta
tai busime vienoje grupeje,nes saviske taip pat ten vesiu
su vedeja tariausi vest 30d.bet kadangi trauma turejome,tai gydytojas rekomendavo dar savaitele palaukt,tai vesim tikriausiai tik 6d.
nuvesim ir matysim,kaip ten kas bus su tuo darzeliu
girdejau kieme,kad bus labai geros aukletojos,tai ramiau net pasidare
QUOTE(ugnex @ 2010 08 24, 23:57)
tai busime vienoje grupeje,nes saviske taip pat ten vesiu
su vedeja tariausi vest 30d.bet kadangi trauma turejome,tai gydytojas rekomendavo dar savaitele palaukt,tai vesim tikriausiai tik 6d.
nuvesim ir matysim,kaip ten kas bus su tuo darzeliu
girdejau kieme,kad bus labai geros aukletojos,tai ramiau net pasidare 
su musiskiu vienoj grupej?
nu ryt mums didzioji diena bus
maniske po galvytes traumos,tai siandiena nueisim pas vedeja,kad supazindintu su grupe,aukletoja,o ryt bandysim puse dienos pabut,bet jei liks miegot tai paliksiu
pas mane ji hyper aktyvi,tai manau kad labai dideliu bedeliu neturetu kilt
bet neatmetu,kad bus ir asaru pakalne