Įkraunama...
Įkraunama...

"Vilnelė", Vytenio g. 8

Sveikutės, mamytės 4u.gif
Šiandien aš savo mažiukę užrašiau į šį darželį, eisime nuo 2010 rugsėjo (jei viskas bus gerai). Kažkaip čia atsiliepimų gana mažokai apie jį... g.gif Gal, kieno vaikiukai lanko, galite pakomentuoti, kokia ten tvarka, auklėtojos ir pan?... ax.gif
Atsakyti
Nu sakes kaip tuscia,o taip norisi ka nors suzinoti.Kaip reikalai su eilem,kaip remontai,vaiku uzimtumas,ar yra bjauriu auklyciu ir t.t....
Atsakyti
sveikos mamytes,
žadu leisti savo mazyli i lopseli nuo 2010 vasaros, jam bus 1,5 metuku.
na bet ziuriu mazai atsiliepimu apie Vilnele ax.gif man šis darželis arčiausiai namų. gal yra mamyciu kurios taip pat ruošiasi vesti savo atžalėles? smile.gif
vis neprisiruošiu nueiti ir užrasyti savo berniuko ax.gif
Atsakyti
na ir tyluma apie si darzeli unsure.gif
noriu leisti savo berniuka i darzeli nuo 1,5 metuku, taciau i vilnele priima tik nuo 2m. kadangi direktore buvo labai maloni ir mums su vyru ji patiko, tai visgi uzrasiau savo berniuka nuo 2m., t.y. prades eiti nuo 2011 sausio men. i si darzeli, nors dar tiksliai nezinau kaip bus unsure.gif
kadangi man reikia darzelio kuo anksciau, nes nera kam pasaugoti vaiko, tai uzrasiau i Zidineli nuo 2010 rugsejo 1., ten priima nuo 1,5metuku, mums jau bus 1,6m. rolleyes.gif zadam po metu is Zidinelio pereiti i Vilnele, na bet jeigu vaikiukui labai patiks Zidinelis tai ten ir pasiliksim mirksiukas.gif
bukit geros mamytes, parasykit ka nors daugiau apie Vilnele, labai jau idomu kiek ten yra lopselinuku grupiu, kiek darzelinuku ir kokios, kokie atsiliepimai?
nepatingekit nors ka nors parasyti apie Vilnele smile.gif
atsiliepimu girdejau tik is vieno zmogaus, ir tik geru rolleyes.gif
Atsakyti
Labas mamytes, mane taip pat domina atsiliepimai apie si darzeli. Pasidalinkite savo ziniomis ir nuomone ax.gif
Atsakyti
pats darzelis,labai jau kvepia sovietmeciu , ir maitinimas ne stebuklingas , taciau geros aukletojos daug ka atperka , Diana ir Aldona thumbup.gif
Atsakyti
as planuoju pirmadieni eit uzrasyt savo 4-meti i si darzeli,nu apsiziuresim jai viskas patiks uzrasysim g.gif nes persikraustom ir reik darzelio arciau namu doh.gif
Atsakyti
as saviske uzrasiau i si darzeli,bet neesu isitikinusi ar vesiu,nes labai jau ten mazai vaiku veda ir isibegejus metams nemazai tevu perveda vaikus i kitus darzelius g.gif tai susilaikau nuo kokiu komentaru...siaip pritariu mamai,kuri rase kad labai jau sovietmeciu kvepia thumbup.gif
p.s.esu girdejusi ir smurto atveju tam darzely,bet aukletoja atleista toji
Atsakyti
kiek zinau pilnos ten grupes g.gif man visai nieko pasirode darziukas nu paeisim pamatysim ar tiks mums ten g.gif
nuo 1d.rugsejo gavom vieta thumbup.gif
Atsakyti
tai busime vienoje grupeje,nes saviske taip pat ten vesiu thumbup.gif su vedeja tariausi vest 30d.bet kadangi trauma turejome,tai gydytojas rekomendavo dar savaitele palaukt,tai vesim tikriausiai tik 6d. biggrin.gif nuvesim ir matysim,kaip ten kas bus su tuo darzeliu 4u.gif girdejau kieme,kad bus labai geros aukletojos,tai ramiau net pasidare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnex @ 2010 08 24, 23:57)
tai busime vienoje grupeje,nes saviske taip pat ten vesiu thumbup.gif su vedeja tariausi vest 30d.bet kadangi trauma turejome,tai gydytojas rekomendavo dar savaitele palaukt,tai vesim tikriausiai tik 6d. biggrin.gif nuvesim ir matysim,kaip ten kas bus su tuo darzeliu 4u.gif girdejau kieme,kad bus labai geros aukletojos,tai ramiau net pasidare biggrin.gif

su musiskiu vienoj grupej? bigsmile.gif
nu ryt mums didzioji diena bus biggrin.gif reiks gelyciu nusipirkt ax.gif as skambinausi klausiau ar bus kokia svente,tai sake atvest ant pusryciu ir paskiau 10.30 bus svente kazkokia,ryt dar nepaliksiu miegelio po sventes eisim namucio 4u.gif idomu kaip ten mums seksis g.gif ax.gif
Atsakyti
maniske po galvytes traumos,tai siandiena nueisim pas vedeja,kad supazindintu su grupe,aukletoja,o ryt bandysim puse dienos pabut,bet jei liks miegot tai paliksiu biggrin.gif pas mane ji hyper aktyvi,tai manau kad labai dideliu bedeliu neturetu kilt lotuliukas.gif bet neatmetu,kad bus ir asaru pakalne lotuliukas.gif
Atsakyti