QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 10 26, 20:23)
Taip, smerke. Kai kurios - piktai. Todel tos doruoles man ir yra abejotinos. Nebutinas man pritarimas, bet kai liejasi vien kritika ir rasoma, kokios jos doros, tada as pradedu dekoti toms kas taikliai pasako. Kontraargumentuot nebandziau, nes argumentai buvo "is lubu".
Daugeliui merginu atrodo, kad as giriuosi ir pateikiu tai kaip recepta.
Nedarau to.
Sakot daugeliui atrodo...
Tuomet klausimas, kame probelma, ar daugumos opinijoje kuriai susidaro ispudis paskacius jusu postus, ar jusu argumentai suteikia proga abejoti jais?
Cia renkasi zmones skirtingi tiek metais, tiek gyvenimo patirtimi, ir tikrai ne daug jums pritarianciu, jog neistikimybe jusu isgelbejo santuoka... Nemaza dalis pastebi jusu teiginiuose alogiskuma. Ir ne prie ko cia padorus, nepadorus, teisuoliai, neteisuoliai... Cia daugiau rodo kad nekvaili, kad pastebi priestaravimus logikai.
Papildyta:
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 10 26, 16:38)
O kam aplamai sis forumas reikalingas? Ar ne tam, kad issikalbet? Ar galima tokius dalykus pasakoti net draugem?
Galima, bet si paslaptis bus labai trumpam.
Cia ne zygdarbiai, ne reklama, ne receptas, o tiesiog mano patirtis, kurios iki savo 40 neturejau.
Nuomones priimu, taciau kai kurios
ja reiskia visiskai nemotyvuotai, "nuo lubu".
Nesiteisinu, o reaguoju i atsakymus.
Juokingai atrodau? Tebunie. Ar paciai niekados neteko juokingai atrodyti? Negi?
As jau viena karta jus prasiau, paneikite nors viena mano teigini, kur yra netiesa?
ARgumentas atrodo taip. Teiginys ir pagrindimas, kodel neteisinga. Iki siolei jusu argumentai "per mazai metu, skaitykite geriau, doruole ir t.t." Atsiprasau, tai ne argumentai, o bandymas pabegti nuo ju. Jei jau esate moteris metuose, tad galite pagristi, problemu neturetu del to buti.
Papildyta:
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 10 26, 17:00)
Tikrai taip!
Tiesa, pries rasydama, as gerai paieskojau - gal jau yra tokia tema, norejau suzinoti kitu moteru patirti siuo klausimu, taciau neradusi, pati nutariau uzvesti tokia tema.
Vel as ziezula, bet... Blogai ieskojote
My Webpage