Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė išgelbėjo santuoką

QUOTE(Sirenete @ 2010 10 26, 18:33)
Kiekvienas skirtingais būdais sprendžia, vieni meilužiais, kiti skyrybomis, kiti alkohogoliu ar dar kitokiais būdais, nėra sugalvoto recepto tinkančio kiekvienam. Šiuo atveju toks sprendimas buvo naudingas.

Matot, pastaroji reakcija kilo todel, kad neistikimosios stengiasi primesti savo "nusikalstama veikla" kitom, taip noredamos pasiteisinti ir argumentuodamos mazdaug tik taip "palaukit, ateis ir i jusu kiema krize", "kai nugyvensit tiek kiek as" ir pan. Ar sunku suvokti, kad ne visos begtu pas meiluzius ? O jeigu nebegtu, tai jau jos isvadinamos teisuolemis, sventosiomis, gyvenimo nemaciusiomis. Pastarasis is viso juokingas argumentas. Tos kai kurios maciusios gal daugiau nei reikia ir gal daugiau, nei kuri kita pakeltu, bet tai nereiskia, kad visos rinksis toki gan zema buda problemom spresti.
Atsakyti
vertybės neišnyksta. Jos lieka tos pačios.
juk kažkas turi žmogų išmušti visiškai iš "pamatų", kad jis taip pasielgtų, tai ne dienos, ne mėnesio pykčiai, tai susikaupusi ir perpildyta taurė, ne ven seksas čia, čia ir elgesys ir supratimo ir atjautos trūkumas... kad ir ne daug, po milimetrą, bet per metų metus tai susikaupia...ir sprendimą ji priėmė tokį, kurį tuo momentu manė esant teisingą.
Atsakyti
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 10 26, 19:38)
Todel man ir kyla klausimas ar tos arsios doruoles is tikruju tokios doruoles? Kodel jas drasko tokios emocijos? Gal viduje drasko visiskai kiti jausmai ir taip bandoma isoriskai kovoti su tuo? Man atrodo, kai zmogaus viduje viskas tvarkoje, jis ramiai, be kritikos reaguoja.
Nezinau. Zinau tik viena - maziau skiesi ant kitu,maziau isgirsi apie save.

Apie kokias emocijas jūs kalbat? Kur jūs matot čia kokias nors emocijas? Ar jus čia kas pasmerkė, apšaukė? Tai iš jūsų pusės kažkodėl nebuvo bandoma kontraargumentuoti, o iškart pereinama prie asmeniškumų, netgi bandant suniekinti - tai amžiaus per mažai, tai nepatyrusios ir pan. Mano nuomone vyksta normali diskusija. Kodėl nepatinka žmonės, kurie kritiškai žiūri, kurie bando analizuoti? Šiaip jau išeitų labai nebloga tema pvz. "Ar tikslas pateisina priemones"?

Bet jei jums nepatinka kitokia nuomonė, taip reikėjo ir parašyti, kad nenorit kitokios nuomonės, o laukiat tik pritarimo.
Papildyta:
QUOTE(valdonata @ 2010 10 26, 19:46)
vertybės neišnyksta. Jos lieka tos pačios.

Gal galėtumėt parašyti kokios yra jūsų vertybės?
Atsakyti
as tik isivaizduoju situacija jei cia ateitu vyras ir papasakotu tokia istorija biggrin.gif gyvas suestu butu situ paciu kurios dabar garsiausiai rekia kokia sita situacija normali biggrin.gif butu baisinis pasipiktinimas koks jis nieksas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2010 10 26, 21:13)
Apie kokias emocijas jūs kalbat? Kur jūs matot čia kokias nors emocijas? Ar jus čia kas pasmerkė, apšaukė? Tai iš jūsų pusės kažkodėl nebuvo bandoma kontraargumentuoti, o iškart pereinama prie asmeniškumų, netgi bandant suniekinti - tai amžiaus per mažai, tai nepatyrusios ir pan. Mano nuomone vyksta normali diskusija. Kodėl nepatinka žmonės, kurie kritiškai žiūri, kurie bando analizuoti? Šiaip jau išeitų labai nebloga tema pvz. "Ar tikslas pateisina priemones"?

Bet jei jums nepatinka kitokia nuomonė, taip reikėjo ir parašyti, kad nenorit kitokios nuomonės, o laukiat tik pritarimo.
Papildyta:
Gal galėtumėt parašyti kokios yra jūsų vertybės?

Taip, smerke. Kai kurios - piktai. Todel tos doruoles man ir yra abejotinos. Nebutinas man pritarimas, bet kai liejasi vien kritika ir rasoma, kokios jos doros, tada as pradedu dekoti toms kas taikliai pasako. Kontraargumentuot nebandziau, nes argumentai buvo "is lubu".
Daugeliui merginu atrodo, kad as giriuosi ir pateikiu tai kaip recepta.
Nedarau to.
Atsakyti
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 10 26, 20:23)
Taip, smerke. Kai kurios - piktai. Todel tos doruoles man ir yra abejotinos. Nebutinas man pritarimas, bet kai liejasi vien kritika ir rasoma, kokios jos doros, tada as pradedu dekoti toms kas taikliai pasako. Kontraargumentuot nebandziau, nes argumentai buvo "is lubu".
Daugeliui merginu atrodo, kad as giriuosi ir pateikiu tai kaip recepta.
Nedarau to.

Sakot daugeliui atrodo...

Tuomet klausimas, kame probelma, ar daugumos opinijoje kuriai susidaro ispudis paskacius jusu postus, ar jusu argumentai suteikia proga abejoti jais?

Cia renkasi zmones skirtingi tiek metais, tiek gyvenimo patirtimi, ir tikrai ne daug jums pritarianciu, jog neistikimybe jusu isgelbejo santuoka... Nemaza dalis pastebi jusu teiginiuose alogiskuma. Ir ne prie ko cia padorus, nepadorus, teisuoliai, neteisuoliai... Cia daugiau rodo kad nekvaili, kad pastebi priestaravimus logikai.
Papildyta:
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 10 26, 16:38)
O kam aplamai sis forumas reikalingas? Ar ne tam, kad issikalbet? Ar galima tokius dalykus pasakoti net draugem?
Galima, bet si paslaptis bus labai trumpam.
Cia ne zygdarbiai, ne reklama, ne receptas, o tiesiog mano patirtis, kurios iki savo 40 neturejau.
Nuomones priimu, taciau kai kurios ja reiskia visiskai nemotyvuotai, "nuo lubu".
Nesiteisinu, o reaguoju i atsakymus.
Juokingai atrodau? Tebunie. Ar paciai niekados neteko juokingai atrodyti? Negi? tongue.gif

As jau viena karta jus prasiau, paneikite nors viena mano teigini, kur yra netiesa?

ARgumentas atrodo taip. Teiginys ir pagrindimas, kodel neteisinga. Iki siolei jusu argumentai "per mazai metu, skaitykite geriau, doruole ir t.t." Atsiprasau, tai ne argumentai, o bandymas pabegti nuo ju. Jei jau esate moteris metuose, tad galite pagristi, problemu neturetu del to buti.
Papildyta:
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 10 26, 17:00)
Tikrai taip!

Tiesa, pries rasydama, as gerai paieskojau - gal jau yra tokia tema, norejau suzinoti kitu moteru patirti siuo klausimu, taciau neradusi, pati nutariau uzvesti tokia tema.

Vel as ziezula, bet... Blogai ieskojote mirksiukas.gif

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 10 26, 19:38)
As nereklamuoju, nerekomanduoju, nepristatau to kaip recepto.

Gal ir nereklamuojate, bet tokiais teiginiais tiesiog klaidinate kitus. Vat sakykite, ar būtų neištikimybė išsaugojus jūsų santuoką, jei būtumėt namo grįžus visa išsipatenkinus, laiminga, o vyras būtų Jus pasitikęs ne šilkine, o suraukta morza, visas bambantis ir niurzgiantis?
Spėju būtumėt apsisukus ant kulno ir nurūkus atgal pas tą chebrantą. Juk anas prašė grįžti, laukė, tikėjosi. Negi būtumėt atsispyrus tokiai pagundai ir šansui visam pabėgti nuo surūgusio diedo? bigsmile.gif

P.S. ir baikit čia akcentuoti tuos savo metus bei kiekvieną oponentą apšaukinėti doruoliais ir teisuoliais. Visa šitą aš praėjau būdama dešimt metų jaunesnė, nei Jus dabar, tad žinau su kuo valgoma druska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 10 26, 22:23)
Gal ir nereklamuojate, bet tokiais teiginiais tiesiog klaidinate kitus. Vat sakykite, ar būtų neištikimybė išsaugojus jūsų santuoką, jei būtumėt namo grįžus visa išsipatenkinus, laiminga, o vyras būtų Jus pasitikęs ne šilkine, o suraukta morza, visas bambantis ir niurzgiantis?
Spėju būtumėt apsisukus ant kulno ir nurūkus atgal pas tą chebrantą. Juk anas prašė grįžti, laukė, tikėjosi. Negi būtumėt atsispyrus tokiai pagundai ir šansui visam pabėgti nuo surūgusio diedo?  bigsmile.gif

dar kitas variantas,ar čia būtų kalbama ape išsaugotą santuoką,jei tas vyras žinotų kur jin tą savaitėlę praleido.atsirastų tema-pasidaviau su kitu,vyras sužinojo-skiriamės biggrin.gif

gal vyrukai,vaikščiodami na lieva,ir taip santuoką saugo blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 10 26, 23:13)
Sakot daugeliui atrodo...

Tuomet klausimas, kame probelma, ar daugumos opinijoje kuriai susidaro ispudis paskacius jusu postus, ar jusu argumentai suteikia proga abejoti jais?

Cia renkasi zmones skirtingi tiek metais, tiek gyvenimo patirtimi, ir tikrai ne daug jums pritarianciu, jog neistikimybe jusu isgelbejo santuoka... Nemaza dalis pastebi jusu teiginiuose alogiskuma. Ir ne prie ko cia padorus, nepadorus, teisuoliai, neteisuoliai... Cia daugiau rodo kad nekvaili, kad pastebi priestaravimus logikai.
Papildyta:
As jau viena karta jus prasiau, paneikite nors viena mano teigini, kur yra netiesa?

ARgumentas atrodo taip. Teiginys ir pagrindimas, kodel neteisinga. Iki siolei jusu argumentai "per mazai metu, skaitykite geriau, doruole ir t.t." Atsiprasau, tai ne argumentai, o bandymas pabegti nuo ju. Jei jau esate moteris metuose, tad galite pagristi, problemu neturetu del to buti.
Papildyta:
Vel as ziezula, bet... Blogai ieskojote  mirksiukas.gif
My
Webpage

Klausimu, kurie buvo "nuo lubu" buvo ir ypac tavo. Be to as ne teisme, kad atsakineciau i klausimus, ypac i tuos, i kuriuos jau buvo atsakyta. As neprivalau teisintis. As niekur nuo nieko nebegu, nes bijoti man nera ko. Jei abejotji mano postais, abejok toliau.
Atsakyti
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 10 27, 07:59)
Klausimu, kurie buvo "nuo lubu" buvo ir ypac tavo. Be to as ne teisme, kad atsakineciau i klausimus, ypac i tuos, i kuriuos jau buvo atsakyta. As neprivalau teisintis. As niekur nuo nieko nebegu, nes bijoti man nera ko. Jei abejotji mano postais, abejok toliau.

Moontes klausimai Jums buvo per sudėtingi, o paprastai žmonės, kai ko nors nesupranta, nurašo tai nesąmonėms nuo lubų biggrin.gif
Niekas teisintis Jūsų neverčia, išeikite pagaliau iš tos gynybinės pozicijos, tiesiog norėjosi daugiau smulkmenų ir detalių, kad blaiviau įvertinti Jūsų situaciją, kad būtų įmanoma toliau tęsti diskusiją, nors atrodo Jums tesinorėjo pasipasakoti bei sulaukti pritarimo.... bet tai alio.... čia ne sveikinimų koncertas... čia diskusijų forumas biggrin.gif

O Jus dabar kolkas esate dar euforijoje nuo patirtų įspūdžių su tuo veikėju iš chebros. Kai viskas nurims, susigulės, tada blaiviai viską apmąsčius gal ir suvoksite, jog tikrai ne neištikimybės faktas buvo pagrindinis ir lemiamas jūsų santuokos išsaugojime. Gal kažkiek įtakos ir turėjo Jūsų nuotaikos pasikeitimui, juk patirti malonumai nepraeina be pėdsakų, bet tai tikrai niekaip negalėjo įtakoti Jūsų vyro teigiamų elgesio pokyčių. Na pati pagalvokit... kur logika?.... moteris sugriešyja su svetimu, o vyras nieko apie tai net nežinodamas nei iš šio, nei iš to patampa šilkiniu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 27 spalio 2010 - 07:54
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 10 27, 07:59)

Siaip as neklausiau, o noreciau argumentu, kodel "nuo lubu". Bo cia tik teiginys ir viskas. Cia nesiteisinimas, o elementarus, civilizuotas pagrindimas, diskusijos esme. Nejau tai taip sudetinga 40 metu moteriai. Atsiprasau, bet as tuo jau pradedu abejoti. Viska kas rasyta yra paremta jusu pacios pateiktais faktais. Jei vertinu juos kitaip nei jus tai negalima sakyti, kad is lubu, lempos ir t.t. Cia ir yra dar vienas is alogiskumu jusu teiginiuose.

Zinoma, jus sutikti su mano vertinimais neprivalote, ir to nereikia, bet ir rasyti negalite, kad jie yra is lubu. Kad mintys, isvados jums nepatinka ir taip aisku, ar jos nuo lubu, lempos, ar dar bala ko, velgi parodo kiek jus sugebat vertinti situacija, kritinis mastimas vadinasi, as gi remiuosi vien jusu isvardintais faktais temoje.

Bent jau siuo metu jus inirtingai ant akiu risates juoda raisti, kad "tiesos" nematyti. Tiesa ganetinai yra saliginas dalykas, jus turite savo tiesa apie si ivyki, bet niekaip nesuvokiat, kad apie ta pati ivyki yra dar keleta tiesu. Jusu, jusu vyro, meiluzio, jusu mamos ir t.t. Mes zmones is salies ir bandome jums apie tai pasakyti.

Jus norite pateikti tiesa paremta tik savo EGO. Mes bandom aiskinti, kad dar be jusu tame ivykyje dalyvavo ir kiti dalyviai, be kuriu indelio jusu happy end'as butu neimanomas. Jus nuejot lengviausio pasipriesinimo keliu, jusu gi vyras dejo realias pastangas, kad issaugoti seima. Tai apie ka kalbam?

Kaip jus ejote, su kuo ejote "i kaire" nelabai idomu. Nei jus teisia kas, nei ka, bet kad jus bandote sumenkinti, sunyveliuoti savo sutuoktinio indeli, tai akivaizdu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 27 spalio 2010 - 08:49
QUOTE(ulyja @ 2010 10 27, 00:14)
dar kitas variantas,ar čia būtų kalbama ape išsaugotą santuoką,jei tas vyras žinotų kur jin tą savaitėlę praleido.atsirastų tema-pasidaviau su kitu,vyras sužinojo-skiriamės biggrin.gif

gal vyrukai,vaikščiodami na lieva,ir taip santuoką saugo blink.gif  biggrin.gif

Turim rezultata-gerus santykius,isvengta skyrybu.Laimetojai 2-abu ir zmona,ir vyras, jei jie dabar gerai jauciasi vienas su kitu-ar tai smulkmena?
Ir ar moralu uzkart vyrui ta zinojima? Ar jo sioje situacijoje reikia? Gi rezultatas butu labai jau neprognozuojamas,galgi skyrybos, ir rezultatas - laimetoju-kiek? Nulis,mano galva.
Kaip tas rezultatas teigiamas pasiektas - ne moraliu budu, bet - kam tas nemoralumas padare kazkokia zala?
Atsakyti