Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė išgelbėjo santuoką

Idomiai jus merginos cia pavaret biggrin.gif , bet visur po truputi buvo tiesos. drinks_cheers.gif

Siaip - nei jis nera baltas ir pukuotas, nei as. Taciau neliko jis toks nuskriaustas - maciau, kaip visa tai veze ji. Be kas buvo tas buvo. Reikejo ir jam to.
Zmogus liko, nors kiek papykes, kad romanas baigesi, taciau kaip pats paskui rase, kad po to jo gyslose ne kraujas, bet sperma tekejo, tipo "laukinem" akim i moteris pradejo ziuret.
Atsakyti
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 10 27, 19:32)
Idomiai jus merginos cia pavaret biggrin.gif , bet visur po truputi buvo tiesos. drinks_cheers.gif

Siaip - nei jis nera baltas ir pukuotas, nei as. Taciau neliko jis toks nuskriaustas - maciau, kaip visa tai veze ji. Be kas buvo tas buvo. Reikejo ir jam to.
Zmogus liko, nors kiek papykes, kad romanas baigesi, taciau kaip pats paskui rase, kad po to jo gyslose ne kraujas, bet sperma tekejo, tipo "laukinem" akim i moteris pradejo ziuret.

Na, jei jau nauja pradzia su vyru darot - ta gelbetoja butu grazu palikt ramybej, man rodos..Kam gi tos pagundos smile.gif Sekmes jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 10 27, 20:47)
Na, jei jau nauja pradzia su vyru darot - ta gelbetoja butu grazu palikt ramybej, man rodos..Kam gi tos pagundos smile.gif Sekmes jums smile.gif

Dekui smile.gif .
Palikau ir palinkejau pacios geriausios kloties ieskant kitos, geros drauges.
Papildyta:
QUOTE(vilnera @ 2010 10 27, 20:47)

Dekui smile.gif .
Palikau ir palinkejau pacios geriausios kloties ieskant drauges.
Atsakyti
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 10 24, 18:44)
Labai noretusi pakartoti, taciau siuo atveju, tai jau butu tikra isdavyste mano vyro atzvilgiu. Nes dabar as ji myliu ji ir noriu su juo pragyvent likusi gyvenima su juo.

Ha ha ha, palauk dar tris menesius, vyras vel grys y vezes, cia jam buvo bisky sukretimas kai dingai, bisky stengtis uzsimane, bet vel viskas grys y vezes, o tu vel leksi neistikimauti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marmaliade: 28 spalio 2010 - 10:18
Jai jau moteris sako , kad myli jy ir ir nori nugyventi visa gymenima , kam tada reikejo isduoti vyra su kitu g.gif
Nu gal mano poziuris kitoks , bet jai jau isdave viena karta , gali buti ir antras, ir t.t. , juo labiau , kad jus dar galvojot apie seksa su kitu vyru g.gif tai manau tikrai santuoku negelbeja, ir man keista kaip galima paskui su tuo vyru guleti vienoj lovoj ir be gedos jausmo ziureti jam i akis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pelene22 @ 2010 10 28, 15:27)
Jai jau moteris sako , kad myli jy ir ir nori nugyventi visa gymenima , kam tada reikejo isduoti vyra su kitu  g.gif
Nu gal mano poziuris kitoks , bet jai jau isdave viena karta , gali buti ir antras, ir t.t. , juo labiau , kad jus dar galvojot apie seksa su kitu vyru  g.gif  tai manau tikrai santuoku negelbeja, ir man keista kaip galima paskui su tuo vyru guleti vienoj lovoj ir be gedos jausmo ziureti jam i akis  unsure.gif

Pelene, o apie ka mes moterys nepagalvojam? blush2.gif
Vis paminiu savo amziu, kad man 40. Paminiu, todel, kad jau sugebu atskirti gyvenimo vertybes - vienos vertybes neismainysiu i mazesne vertybe, t.y. i seksa vardan atsipalaidavimo. Pabandziau ir uztenka. Va, jei butu 20, tai gal ir neuztektu biggrin.gif . wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglaitė 32: 28 spalio 2010 - 15:49
QUOTE(pelene22 @ 2010 10 28, 14:27)
1.Jai jau moteris sako , kad myli jy ir ir nori nugyventi visa gymenima , kam tada reikejo isduoti vyra su kitu  g.gif
Nu gal mano poziuris kitoks ,2. bet jai jau isdave viena karta , gali buti ir antras,
3.ir t.t. , juo labiau , kad jus dar galvojot apie seksa su kitu vyru  g.gif  tai manau tikrai santuoku negelbeja, ir man keista kaip galima paskui su tuo vyru guleti vienoj lovoj ir be gedos jausmo ziureti jam i akis  unsure.gif

1. betgi temos autorei priesingai nutiko-pirma isdave,o jau paskui-per antraji medaus menesi, vyrui pasikeitus,suprato,jog myli ir nori su juo gyvent visa gyvenima.. Siaip - galbut zmogui reikejo pabandyt kazka kito,kad suvoktu,jog tai,kas geriausia yra namuose..?
2. na jo,jei surukei pirma gyvenime cigarete,tai po to gali pradet rukyt smile.gif
3. Jus niekada negalvojat apie seksa su kitu vyru? As tai,zinokit,net apie skrydi i kosmosa pro reta pamisliju, ale tai nereiskia gi,kad leksiu vat pirkt bilieto neuzilgo,ir ate ate bus vyrui ir vaikams..
Atsakyti
svarbiausia kad tai isgelbejo jusu santykius smile.gif as pati irgi manau kad eit i sona negerai, ir kazkaip sakau kad kol busiu istekejus tol bus vienas...O gyvenimas parodys savo..
Atsakyti
QUOTE(Mamukas*** @ 2010 10 29, 01:46)
svarbiausia kad tai isgelbejo jusu santykius smile.gif as pati irgi manau kad eit i sona negerai, ir kazkaip sakau kad kol busiu istekejus tol bus vienas...O gyvenimas parodys savo..

O man atrodo,kad santykius isgelbejo ne tai.. Tiesiog-kai moteris jauciasi nebepatinkanti niekam,ji ima nebepatikti net ir nuosavam vyrui. Kai moteris pasijunta patinkanti svetimiems (-am), tuomet tas padidina saviverte,pasidaro labiau dzin ant to,bus tas nuosavas salia ar nebebus,ir ta savijauta itakoja ir salia esanti-siuo aveju-vyra, kuris savo zmona isvysta lyg ir naujomis akimis. Vat ir visas fintas. Tik rezultatas turbut butu toks pat ir po flirto,nebutina sioje vietoje buvo permiegot su eruditu smile.gif Tik-yra kaip yra,ir tikekimes,vat taip ir bus - ta prasme viskas autores seimai bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 10 29, 09:42)
O man atrodo,kad santykius isgelbejo ne tai.. Tiesiog-kai moteris jauciasi nebepatinkanti niekam,ji ima nebepatikti net ir nuosavam vyrui. Kai moteris pasijunta patinkanti svetimiems (-am), tuomet tas padidina saviverte,pasidaro labiau dzin ant to,bus tas nuosavas salia ar nebebus,ir ta savijauta itakoja ir salia esanti-siuo aveju-vyra, kuris savo zmona isvysta lyg ir naujomis akimis. Vat ir visas fintas. Tik rezultatas turbut butu toks pat ir po flirto,nebutina sioje vietoje buvo permiegot su eruditu smile.gif Tik-yra kaip yra,ir tikekimes,vat taip ir bus - ta prasme viskas autores seimai bus gerai.

vyrui jin ėmė patinkti po išsiskyrimo,man rods lygiai toks pat būtų rezultatas jei jin iš tikro būtų pas mama tą savaitę biggrin.gif vyrui ta prasme.dėl jos savijautos,tai taip,gal jai būtų užtekę ir paflirtuot kad atsigaut biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Eglaitė 32,2010 10 24, 19:44]
. Be to, gavau gera patirti sekse.

Idomu ka vyras pagalvojo, kaip tokia grizote? Arba jis visiskas kvailys..
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2010 10 29, 09:49)
vyrui jin ėmė patinkti po išsiskyrimo,man rods lygiai toks pat būtų rezultatas jei jin iš tikro būtų pas mama tą savaitę biggrin.gif vyrui ta prasme.dėl jos savijautos,tai taip,gal jai būtų užtekę ir paflirtuot kad atsigaut biggrin.gif

Na nzn,ar pasibuvimas pas mama turetu ta pati poveiki- man rodos,jei jau mama sutinka dengt dukra,siai isvaziavus pas drauga,vadinasi jos yra pakankamai artimos.. Vadinasi,jei autore isvaziuotu pas mama,ten butu aptarinejama jos seimynine situacija, ir tos kalbos gal dar labiau papiltu zibalo i ugni,autore dar labiau irztu,gailetusi saves,zodziu-griztu namo ne spindinciom akim po gero paisdykavimo,o pikta ir surukus.. Vyras, tarkim-nors ir issiilges,ir apmastes viska-kazin ar nenuveptu jam bet kokie norai demonstruot geruma,svelnuma beigis paslauguma,jei zmona, vos izengus per duris, nuzvelgtu ji irzliu ir piktu zvilgsniu-gal tas sukeltu visiskai priesinga reakcija, negu kad buvo si kart.. Juk seimoj du zmones labai veikia vienas kita - jei tu ziuri i savo zmogu su sypsena-jis irgi greiciausiai tau nusisypsos bei atvirksciai.. g.gif
Papildyta:
[quote=Joliete,2010 10 29, 10:14]
[quote=Eglaitė 32,2010 10 24, 19:44]
. Be to, gavau gera patirti sekse.

Idomu ka vyras pagalvojo, kaip tokia grizote? Arba jis visiskas kvailys..
[/quote]
Mylintis zmogus iesko kitame zenklu,jog yra mylimas.. Tad man regis,vyras pagalvojo, jog ji irgi labai jo issiilgo smile.gif
Atsakyti