QUOTE(ulyja @ 2010 10 29, 09:49)
vyrui jin ėmė patinkti po išsiskyrimo,man rods lygiai toks pat būtų rezultatas jei jin iš tikro būtų pas mama tą savaitę

vyrui ta prasme.dėl jos savijautos,tai taip,gal jai būtų užtekę ir paflirtuot kad atsigaut
Na nzn,ar pasibuvimas pas mama turetu ta pati poveiki- man rodos,jei jau mama sutinka dengt dukra,siai isvaziavus pas drauga,vadinasi jos yra pakankamai artimos.. Vadinasi,jei autore isvaziuotu pas mama,ten butu aptarinejama jos seimynine situacija, ir tos kalbos gal dar labiau papiltu zibalo i ugni,autore dar labiau irztu,gailetusi saves,zodziu-griztu namo ne spindinciom akim po gero paisdykavimo,o pikta ir surukus.. Vyras, tarkim-nors ir issiilges,ir apmastes viska-kazin ar nenuveptu jam bet kokie norai demonstruot geruma,svelnuma beigis paslauguma,jei zmona, vos izengus per duris, nuzvelgtu ji irzliu ir piktu zvilgsniu-gal tas sukeltu visiskai priesinga reakcija, negu kad buvo si kart.. Juk seimoj du zmones labai veikia vienas kita - jei tu ziuri i savo zmogu su sypsena-jis irgi greiciausiai tau nusisypsos bei atvirksciai..
Papildyta:
[quote=Joliete,2010 10 29, 10:14]
[quote=Eglaitė 32,2010 10 24, 19:44]
. Be to, gavau gera patirti sekse.
Idomu ka vyras pagalvojo, kaip tokia grizote? Arba jis visiskas kvailys..
[/quote]
Mylintis zmogus iesko kitame zenklu,jog yra mylimas.. Tad man regis,vyras pagalvojo, jog ji irgi labai jo issiilgo