Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlų dieta - 3

QUOTE(aiwita @ 2011 03 16, 15:29)
VA JE TAU
Kaip panašu  bigsmile.gif
Vienas prie vieno  thumbup.gif
tik drugelio trūksta  biggrin.gif
super  thumbup.gif
šaunuolė. Man niekada nepavyksta nukopinti ko nors, nes aš bemegzdama sugalvoju kaip galima tranformuoti  blush2.gif  patobulinti  tongue.gif

Mane senai tas originalas uzkabines, pati nenumegsiu blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2011 02 10, 16:27)
user posted image

Kol laukiu, kada mane aplankys mūza MB kepuriuką pabaigt, nusimezgiau sau  biggrin.gif  Tik apačios apdailą pakeičiau, ne danteliai, o vėžio žingsniu, man asmeniškai gražiau atrodo wink.gif Šiaip, galvojau, kad šitų siūlų niekada gyvenime nesumegsiu, nes kažkokie nelimpantys jie man, niu, bet niekada nesakyk niekada.

Niu va, nusimezgiau, panešiojau, ir ką...Kepurė, be atnaros, labai jau tamposi...Gal kas turit idėjų, kaip padaryti, kad nesitampytų? Bet atnaros megzt nenoriu ax.gif

Prie kepurės, dar sau iiilgą šaliką nusimezgiau, neapskaičiavau, kad likutinio siūlo neužteks, tai teko improvizuoti, nuotraukos dar neperkeltos į pc, bet kada nors prie progos pasirodysim wink.gif Tik apsireiškiu, kad be darbo nesėdžiu biggrin.gif Kūdinuosi biggrin.gif

QUOTE(<Indriuska> @ 2011 02 10, 16:32)
user posted image
Puodkeles virtuves jaukumui  smile.gif

Va man vėl klausimai, numezgiau vieną puodkėlę ir jau išbandėm, tai MB sako, kad slysta g.gif Tai dabar galvoju, iš kokių tada siūlų megzt, kad neslystų? Iš kokių tu, Indriuska, mezgei? g.gif (pas mane berods akrilas su kažkuom ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 19 kovo 2011 - 11:31
Mano šalikiukas
user posted image

Puodkėlė
user posted image

Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2011 03 16, 10:17)
Labai gražu. Jei neklystu labai panašus megztukas buvo kažkada  ax.gif

Aga, buvo, o nuo jo ir likučiai.

QUOTE(Bitelė @ 2011 03 16, 10:29)
Visi darbeliai žavūs, bet šita, net kojas pakirto biggrin.gif  thumbup.gif Gal kartais turite tų širdelių schemutę. Būčiau labai dėkinga, jei pasidalintumėte ax.gif  4u.gif

Schemutę Exceliu suspragsėjau ir niekur nerandu, bet turėjau kažkokių panašių, tai paieškosiu.

QUOTE(naiste777 @ 2011 03 16, 13:10)
Aiwita, ačiū. O dabar liemenė mažikei. 100g.

Nu koooooooookia fainaaaaaaaaaaaaaaa wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2011 03 19, 12:29)

Va man vėl klausimai, numezgiau vieną puodkėlę ir jau išbandėm, tai MB sako, kad slysta g.gif Tai dabar galvoju, iš kokių tada siūlų megzt, kad neslystų? Iš kokių tu, Indriuska, mezgei? g.gif  (pas mane berods akrilas su kažkuom ).

Nezinau kokie ten siulai nes juos pazystama atnese kur nebenaudojo, bet manau kad akrilas ir ten, na nezinau nebandziau as ju, bet ar puoda paemus uz abieju rankenu su puodkelem labai slysta?
Atsakyti
Paskutiniai mano dietos rezultatai - 50 g

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gražus trapumas 4u.gif
Atsakyti
ačiū
Atsakyti
Va, kur žadėjau schemą:
user posted image

Man ji pagal reikalingą akių skaičių netiko, tai aš dariausi didesnes širdeles. O čia įkvėpimo šaltinis:
user posted image
Atsakyti

Parodysiu aš megztukus savo panom. Kai sugalvosiu užsegimą, ir ant manekenių pasirodysim. 350g abu
user posted image
user posted image

Atsakyti
Šiap taip manekenes nufotkijau, tik su mažąja tai vargas doh.gif doh.gif ramiai jai neina pabūt smile.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti