Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlų dieta - 3

QUOTE(Siguciuks @ 2010 10 25, 12:03)
Laukiau naujos temelės, kad šitą megztuką pagirt galėčiau, pati tokio labai norėčiau  wub.gif

man irgi šis megztukas labai gržus wub.gif ir atlikta tobulai ir tinka tobulai wub.gif

pati irgi turiu Parodyti dietini produkta, bet vėliau, kai pasifotkinsiu. Nes vakar fotikas sustreikavo ir tik vien ane kokia foto gavosi doh.gif
Atsakyti
Arba man kompas nerodo, arba nėra antros temos nuorodėlės, įmetu, nepamaišys ax.gif :

http://www.supermama...?...593783&st=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 26 spalio 2010 - 09:58
Labai ilgai kankintas, bet pagaliau jau pabaigtas švarkelis dukrai
(dar neskalbtas, nes skubu pasirodyti)
user posted image

Numesta 400 g (medvilnė "Begonia")
Atsakyti
Gražus megztukas. O kokio dydžio mergytei? Kažkaip siūlų daugogai suvalgė, gal raštas toks g.gif
O aš pagaliau susirankiojau visas nuotraukas ir galiu "prisiduoti" paskutinio mėnesio darbus
Kepurytė ir skarytė 110g Teksrenos vilnos
user posted imageuser posted image

Tunika-liemenė mamai. 350g Vernito vilnos
user posted image

Megztinis MB. 740g naminės vilnos
user posted image

Ir megztinis dovana sesei. Kaip tik šiandien jos gimtadienis. Nuotraukos Manto Zinkevičiaus. Gaila, kad visų savo darbų negaliu profesionaliai nufotkint 560g naminės vilnos
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 10 28, 14:37)
Gražus megztukas. O kokio dydžio mergytei? Kažkaip siūlų daugogai suvalgė, gal raštas toks  g.gif

Labai šaunūs darbeliai

o manasis megztukas būtent dėl rašto ir suvalgė tiek siūlų (raporto 1 eilutėj 16 akių, o paskutinėj - 3 akys)
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2010 10 27, 07:17)
Labai ilgai kankintas, bet pagaliau jau pabaigtas švarkelis dukrai
(dar neskalbtas, nes skubu pasirodyti)
user posted image

Numesta 400 g (medvilnė "Begonia")

wow wub.gif pasakiskai grazu wub.gif mamytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif gal galetumet rasteliu pasidalint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viva 31 @ 2010 10 28, 15:22)
wow wub.gif pasakiskai grazu wub.gif mamytei 4u.gif  4u.gif  4u.gif gal galetumet rasteliu pasidalint ax.gif

Ačiū
cia originalas, schema ir aprasymas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rzivilele: 28 spalio 2010 - 14:40
Naistės megztukas gamintas sesei NEREALUS wub.gif labai dailiai atlikta ir labai tinka savininkei wub.gif

o aš sudetinau 300g vilneles megzdama šį golfuką bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Labai gražus golfukas - ir spalva ir pateikimas smile.gif

Labiausiai patiko rankoves

Pamiršau paklausti, kokius siuliukus naudojate ir kiek sumezget?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natalyjabut: 29 spalio 2010 - 20:17
QUOTE(natalyjabut @ 2010 10 29, 21:16)
Labai gražus golfukas - ir spalva ir pateikimas smile.gif

Labiausiai patiko rankoves

Pamiršau paklausti, kokius siuliukus naudojate ir kiek sumezget?

Yarn Art Wool 300g bigsmile.gif
Atsakyti
Zuviukai, labai labai wub.gif wub.gif Nors spalva ne mano, bet vaizdelis tai liuks. Kaip su mašina. O gal ir su mašina g.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 10 30, 10:48)
Zuviukai, labai labai  wub.gif  wub.gif  Nors spalva ne mano, bet vaizdelis tai liuks. Kaip su mašina. O gal ir su mašina  g.gif

taip su mašina mirksiukas.gif tik rankogalių raštas ir kaliukas daryta rankom mirksiukas.gif
Atsakyti