Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlų dieta - 3

QUOTE(Kenguryte @ 2010 11 03, 11:12)
Marti, niu va, kaip gražiai sijonukas ir tos pynės gavosi thumbup.gif Ale tempai pas tave ax.gif Aš tai dar prie vieno ir to pačio sustojusi, nes vis pašalinių darbų atsiranda ax.gif [/i]

isdrebinau siaip ne taip tas pynes lotuliukas.gif bet daugiau nebenoriu biggrin.gif
labai skubu, noriu kuo daugiau savo atsargu panaikint, gal jau kokie 4kg bus sunaikinta biggrin.gif o dar kazkiek isdalinau...

QUOTE(Mitutok @ 2010 11 03, 14:00)
Štai ir maniškės dvi vaikiškos suknytės:

paprasta, bet labai grazu wub.gif
Atsakyti
ateinu pasirodyt blush2.gif ..visu pirma laaabai aciu vienai super mamytei,uz tapkuciu su ''veltiniais padukais'' ideja wub.gif ...
mano tapkiukai-''atliekiukai'' biggrin.gif . nunarplioti is siulu galiuku smile.gif
user posted image
Atsakyti
Mitutok, suknytės labai fainutės. Paprastume visas gėris.
Tikli, labai gera idėja. Niekada nebūčiau pagalvojus, kad leliukiškus batukus galima ir ant didelių pėdų megzt.
Bet, merginos, o kur gramai?
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 11 04, 17:53)
Mitutok, suknytės labai fainutės. Paprastume visas gėris.
Tikli, labai gera idėja. Niekada nebūčiau pagalvojus, kad leliukiškus batukus galima ir ant didelių pėdų megzt.
Bet, merginos, o kur gramai?

blush2.gif na mezgiau is trigubo biggrin.gif siulo,tai suejo pora kamuoliuku,kokie 100 gr rolleyes.gif ...o del paciu tapkuciu formos-labai patogi,vaikuciam nesmunka(na mano berniuko koja 35 mirksiukas.gif )...ir sau tokio tipo nusimezgiau,tik jau siulas toks margas,kad i kadra prie situ netinka biggrin.gif
Atsakyti
tikli thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tik nesuklysk, čia ne tik likučiai įeina. apskritai visi sumezgami siūlai, taip kad su savo šaliu nudietinus kur kas daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2010 11 04, 20:52)
tikli  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
tik nesuklysk, čia ne tik likučiai įeina. apskritai visi sumezgami siūlai, taip kad su savo šaliu nudietinus kur kas daugiau mirksiukas.gif

doh.gif tik dabar supratau,ko manes klause doh.gif doh.gif ..kaip zirafa-i penkta para lotuliukas.gif ...aisku-ryt sversiu savo turta blink.gif ..bet kiekis vizualiai tai blink.gif -''turginis brezentinis maisas pilnas blink.gif ''

g.gif vat tik supratau,kad nemokesiu as isidet tu skaiciuku i parasa blush2.gif ...na as mezgeja,o ne ''programuotoja'' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2010 11 04, 22:27)
doh.gif tik dabar supratau,ko manes klause doh.gif  doh.gif ..kaip zirafa-i penkta para lotuliukas.gif ...aisku-ryt sversiu savo turta blink.gif ..bet kiekis vizualiai tai blink.gif -''turginis brezentinis maisas pilnas blink.gif ''

g.gif vat tik supratau,kad nemokesiu as isidet tu skaiciuku i parasa blush2.gif ...na as mezgeja,o ne ''programuotoja'' biggrin.gif

mano nustatymai - šone "redaguoti mano parašą"
ir rašai kas tau patinka
Atsakyti
na va ,prisiduodu ir as...bet zinokit,susirankiojau as siulus(na kazkaip man atrodo,kad dar ne visus as juos radau doh.gif ..po remonto ,man atrodo ,dar nevisus passinesiau ''i savo urveli biggrin.gif '')ir vos NENUGRIUVAU doh.gif ..19 KG ir 120 gr doh.gif doh.gif ...JEZUS MARIJA blink.gif ..na tikrai negalvojau,kad turiu TIEK verysad.gif ..na ir ne peles metais gimus,ir ne suvalkiete( mirksiukas.gif biggrin.gif ),bet jau siulu siuliuku,galu galiuku prikaupus doh.gif ...nuotraukyteje beveik visi,tik nera vieno krepsio,kuriame sudeti pradeti ir nebaigti mezginukai( blink.gif pasirodo dar ir tokiu turiu biggrin.gif )...(na ir svarbiausia,kad beveik visi galiukai kamuoliukai-ardyti vilnoniai lotuliukas.gif ...kojinem...jauciu iki pensijos as ju nesumegsiu doh.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2010 11 05, 10:55)
nsavo urveli biggrin.gif '')ir vos NENUGRIUVAU doh.gif ..19 KG ir 120 gr doh.gif  doh.gif ...JEZUS MARIJA blink.gif ..na tikrai negalvojau,kad turiu TIEK verysad.gif ..na ir ne peles metais gimus,ir

neatrodo tiek daug biggrin.gif , bet jau sau aš uždraudžiau 6 mėn prikt siūlus, riek naikint ką turiu
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 11 05, 12:38)
neatrodo tiek daug  biggrin.gif , bet jau sau aš uždraudžiau 6 mėn prikt siūlus, riek naikint ką turiu

nu jo..man irgi vizualiai neatrode LABAI DAUG...bet kai uzdejau as tuos kamuoliukus ant svarstykliu- blink.gif ...vien tik tie senovines vilnos kamuoliukai- doh.gif vienas apie 200 gr sveria lotuliukas.gif ...cia ne tie ''angoriniai pukuciai'' lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...dabar jau zinok suku galva,ka is ju gamint lotuliukas.gif ..na is pilku tai vyrui megstni mezgu.dar sau tunika iseis g.gif ...o dar berniukui ir mergytei po megstini... ax.gif ..o su GALIUKAIS KA? blink.gif ...O DAR KAI ISARDYSIU PRADETUS IR NEBAIGTUS doh.gif ...
Papildyta:
viskas,IR AS I PARDUOTUVE NEIIISIU verysad.gif KOKIUS 10 METU...
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2010 11 05, 12:00)
..o su GALIUKAIS KA? blink.gif ...

Man čia nesenai iškilo klausimas - ar pirkt dar vieną kamuoliuką, bet liks jo daug, ar kitu siūlu užbaigimą daryt... Vyras sako - pirk jei nori, sakau, nu jo, bet vėl liks daug, vėl likučiai didės. Sako, tai išmesk, ko nesunaudosi... cool.gif
Na pas mane laaaabai retai tokių drastiškų pravalymų, bet būna.
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2010 11 05, 13:06)
Man čia nesenai iškilo klausimas - ar pirkt dar vieną kamuoliuką, bet liks jo daug, ar kitu siūlu užbaigimą daryt... Vyras sako - pirk jei nori, sakau, nu jo, bet vėl liks daug, vėl likučiai didės. Sako, tai išmesk, ko nesunaudosi...  cool.gif
Na pas mane laaaabai retai tokių drastiškų pravalymų, bet  būna.

:blink:vos nepaspringau blink.gif -ISMEST!!....SIULUS!!!! blink.gif blink.gif ...jau tada as jo irankius pasiulyciau ismest..varstus visokius,kuriu pilnas garazas...visokius gelzgalius,sarnyrus ir kitokius ''detalius'' aggressive.gif ...ISMEST SIULUS!!...o jei karas,ir kojiniu prireiks,kas tada? blink.gif ... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiklis: 05 lapkričio 2010 - 12:12