Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlų dieta - 3

vis paskaitau temutę, šaunuolės siūlų naikintojos 4u.gif
bandysiu ir aš naikinti, tik reikia pasverti doh.gif (kai vyro nebus namie) lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi nebežinau, nuo kurio galo pradėti. Po šiandienos svėrimo jau viršyta 70 kilogramų. O sverti dar nebaigiau. Viliuosi, kad 100 nepasieksiu. O kai kurie siūlai dar iš "anų" laikų. Na, pirmiausiai reikės užbaigti pradėtus storuosius mezginius. Po to kojines-šlepetes vienas kitas numegzti (pora apie 250-300 gramų sveria). Tai bent vieną kitą kilogramą pamesiu.
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2011 06 23, 19:23)
biggrin.gif pasirodysiu pradžią grand projekto
gaminu pledą dvigulį iš likučių

ziauriai ziauriai grazu wub.gif labai patinka tokie pledai,bet tiek kantrybes pas mane neuztektu tikrai biggrin.gif o detales sujungiate iskarto neriant kaip supratau?ar po to kai atskirai,kai daug tokiu prineriat? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(meskute231 @ 2011 06 23, 19:23)

tiesa dar nepaklausiau,is kokiu cia siulu neriat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2011 06 23, 18:23)

Labai gražu. Ir gėlytės, ir spalvos.

O aš pasigirsiu: man liko nedidelė A4 dėžė siūlų, svorio tiksliai nežinau, bet bus ne daugiau 2 kg. O siūlų likučiai tokie, kad išeis dvi poros riešinių/pirštinių be pirštų, o visa kita - į kojines. Jau 3 poras nuvariau, tik dabar reikia prisiversti galiukus paslėpti. Be jokio sąžinės graužimo nupirkau siūlus ir virbaluoju mamai suknelę. Ir dar pasigirsiu: be jokios progos, tiesiog esu nuostabi dukra laugh.gif (iš tikrųjų tai mezgimo alkoholikė, bet man labiau patinka nuostabios dukros versija biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(Zemugne @ 2011 06 28, 22:13)
Aš irgi nebežinau, nuo kurio galo pradėti. Po šiandienos svėrimo jau viršyta 70 kilogramų. O sverti dar nebaigiau. Viliuosi, kad 100 nepasieksiu. O kai kurie siūlai dar iš "anų" laikų. Na, pirmiausiai reikės užbaigti pradėtus storuosius mezginius. Po to kojines-šlepetes vienas kitas numegzti (pora apie 250-300 gramų sveria). Tai bent vieną kitą kilogramą pamesiu.

Nuošdžiai galiu pasakyti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2011 06 29, 13:52)
O aš pasigirsiu: man liko nedidelė A4 dėžė siūlų, svorio tiksliai nežinau, bet bus ne daugiau 2 kg.

Pavydžiu... Labai labai... Ypač kai pagalvoju, kad manęs tokia laimė dar labai labai negreitai laukia.
Atsakyti
dieta vis dar tęsiama ax.gif -350g (arba 400g nepamenu blush2.gif ) woolmix pusvilnės, beje sumegziau iki paskutinio si8lo galo thumbup.gif tikras dietinis megztukas bigsmile.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(panelė Prym @ 2011 06 29, 13:53)
Labai gražu. Ir gėlytės, ir spalvos.

O aš pasigirsiu: man liko nedidelė A4 dėžė siūlų, svorio tiksliai nežinau, bet bus ne daugiau 2 kg. O siūlų likučiai tokie, kad išeis dvi poros riešinių/pirštinių be pirštų, o visa kita - į kojines. Jau 3 poras nuvariau, tik dabar reikia prisiversti galiukus paslėpti. Be jokio sąžinės graužimo nupirkau siūlus ir virbaluoju mamai suknelę. Ir dar pasigirsiu: be jokios progos, tiesiog esu nuostabi dukra laugh.gif (iš tikrųjų tai mezgimo alkoholikė, bet man labiau patinka nuostabios dukros versija biggrin.gif )
Papildyta:

šaunuolė ir dėl sunaikintų siūlų atsargų ir dėl nuostabios dukros versijos wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 04 liepos 2011 - 11:28
Zuviukas:), fainulka thumbup.gif

Ir as pasisveriau.. buvau beveik atspejusi - 10,5 isejo doh.gif
Atsakyti
Zuviukas, labai dailus dietos rezultatas, o ir spalvytė labai, labai wub.gif aš irgi niekaip neprisiruošiu savo atsargų susverti, reikės kurią dieną kai MB nebus namie, nesinori žmogaus be reikalo nervinti ax.gif
Atsakyti
visos JŪs nerialios ir tokiųųųųų grožių kūrėjos, kad net galva svaigsta thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif
aš ir pasirodisiu su kukliais savo siulų tirpinimo darbeliais user posted image linas, dar trūksta gintaro, kuris greitu laiku atsidurs gėlės viduryje ir šalikėlis, ruošiamės gimtadieniams ir šaltiems orams user posted image
Atsakyti
Šaunuolės siūlų naikintojos! 4u.gif
Zuviukai, kaip tu taip ir apskaičiavai. thumbup.gif Labai gražus megztukas.
Mamy24, puikūs mezginiai! 4u.gif
Susverti ir mano siūlai. Yra 32,1 kg. Jau pradedu naikinti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mamy 24, labai liuks rankinė. Ir Zuviuko megztukas labai labai wub.gif wub.gif

Kai mezgi nuo viršaus, labai lengva iki paskutinio siūlo galo sumegzti smile.gif Pastaruoju metu taip ir darau.
400g Lanoso Alisya
user posted image
200g kažkokios medvilnės nuo caro maro laikų. Ant etiketės dar "made in Yugoslavia" parašyta smile.gif
user posted image

Beliko lygiai 10kg. Maniau, kad daug turiu, bet kitų prikaupti lobiai tikrai įspūdingi. Sėkmės naikinant!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naiste777: 04 liepos 2011 - 14:55
QUOTE(naiste777 @ 2011 07 04, 15:52)
Kai mezgi nuo viršaus, labai lengva iki paskutinio siūlo galo sumegzti smile.gif Pastaruoju metu taip ir darau.
Beliko lygiai 10kg. Maniau, kad daug turiu, bet kitų prikaupti lobiai tikrai įspūdingi. Sėkmės naikinant!!!

vat kas keisčiausia, tai mezgiau ne nuo viršaus, o nuo apačios bigsmile.gif ir kai tiap pavyko, tai pati nesupratau lotuliukas.gif

Šau nūs ir tavieji dietinia rezultatai wub.gif

Beje mačiau Tavo sesytę gyvai su Tavo nerta spalvota suknele - negalėjau atitraukti akių - labai gražiai atrodė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 04 liepos 2011 - 21:44