Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlų dieta - 3

QUOTE(delfinyte @ 2011 07 06, 20:28)
per savaite parodyk mums nauja darbeli ar bent jau jo pradzia.... 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
pagaliau pasiryžau ir registruojuosi prie jūsų 4u.gif Tik jau kg nesversiu, nes yra kelios dėžės, kai jau liks kiek mažiau tada ir susversiu. blush2.gif
Atsakyti
Na, baigus sverti siūlus ir viską susumavus, rezultatas - 83 kilogramai. Tiesa, šiuo metu jau mažiau, nes numegzta skara (ten bus apie 250 gramų siūlų), tik nesverta ir neblokuota, nunertas rankinukas (apie 300 gramų), kuriam trūksta pamušalo ir užtrauktuko, ir nunertos 4 servetėlės, kurių kiekviena apie 30 gramų sveria. Tai siūlų gal kokie 82,5 kilogramai yra. Sumažėjo, taip sakant biggrin.gif
Atsakyti
O čia tai jo, sunki ligos forma su komplikacijomis lotuliukas.gif Gali jau siūlų parduotuvę atidaryt. O per kiek laiko tiek prisikaupė? Aš net nebeatsimenu, kada pirkau siūlus ir siūlų pardėj buvau.
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 07 12, 16:33)
O čia tai jo, sunki ligos forma su komplikacijomis  lotuliukas.gif Gali jau siūlų parduotuvę atidaryt. O per kiek laiko tiek prisikaupė? Aš net nebeatsimenu, kada pirkau siūlus ir siūlų pardėj buvau.

tai tie siūlai turbut savaime lenda į namus ir kaupiasi biggrin.gif
Atsakyti
Paskaičiau šitą temukę ir nusprendžiau kad laikas ir man pasisvert savo siūlų atsargas.O siaube,ir kada jų tiek prisikaupė doh.gif . 22,5 kg. ,reik rimtai sėst ant dietos.Tik kad jie greičiau kaupiasi nei naikinasi lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(usnis @ 2011 07 12, 18:34)
Paskaičiau šitą temukę ir nusprendžiau kad laikas ir man pasisvert savo siūlų atsargas.O siaube,ir kada jų tiek prisikaupė  doh.gif . 22,5 kg. ,reik rimtai sėst ant dietos.Tik kad jie greičiau kaupiasi nei naikinasi  lotuliukas.gif .

reikia susiimti, aš jau pradedu, bet dar negaliu įsivažiuoti doh.gif
Atsakyti
pradėjau lieknėti lotuliukas.gif , tik laaabai nepastebimai lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
dar pusskare laukia fotosesijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 07 12, 15:33)
O čia tai jo, sunki ligos forma su komplikacijomis  lotuliukas.gif Gali jau siūlų parduotuvę atidaryt. O per kiek laiko tiek prisikaupė? Aš net nebeatsimenu, kada pirkau siūlus ir siūlų pardėj buvau.

Tai čia dar mamos pradėta kaupti. Susirinko per kokius 20, o gal ir daugiau metų...
Atsakyti
Zemugne, turesi ką veikti, kai šitiek siūlų sukaupta thumbup.gif
Na ir pusskarė
user posted image
Atsakyti
Pradėjau ir aš kūdintis smile.gif ,kol kas tai labai nežymiai blush2.gif .Bet svarbu pradžia yra.
user posted image
Atsakyti
Niu, gražiai dietinatės, bet kur gramai? Kur likučiai? Taip progresą eitų matyt mirksiukas.gif
O mano dieta stovi, vis įlenda kokia draugė ar mama su užsakymais smile.gif Tai ir siūlai jų, o likučiai mano tongue.gif
Atsakyti