QUOTE(delfinyte @ 2011 07 06, 20:28)
pagaliau pasiryžau ir registruojuosi prie jūsų
Tik jau kg nesversiu, nes yra kelios dėžės, kai jau liks kiek mažiau tada ir susversiu.
Na, baigus sverti siūlus ir viską susumavus, rezultatas - 83 kilogramai. Tiesa, šiuo metu jau mažiau, nes numegzta skara (ten bus apie 250 gramų siūlų), tik nesverta ir neblokuota, nunertas rankinukas (apie 300 gramų), kuriam trūksta pamušalo ir užtrauktuko, ir nunertos 4 servetėlės, kurių kiekviena apie 30 gramų sveria. Tai siūlų gal kokie 82,5 kilogramai yra. Sumažėjo, taip sakant
O čia tai jo, sunki ligos forma su komplikacijomis
Gali jau siūlų parduotuvę atidaryt. O per kiek laiko tiek prisikaupė? Aš net nebeatsimenu, kada pirkau siūlus ir siūlų pardėj buvau.
QUOTE(naiste777 @ 2011 07 12, 16:33)
Gali jau siūlų parduotuvę atidaryt. O per kiek laiko tiek prisikaupė? Aš net nebeatsimenu, kada pirkau siūlus ir siūlų pardėj buvau.
tai tie siūlai turbut savaime lenda į namus ir kaupiasi
Paskaičiau šitą temukę ir nusprendžiau kad laikas ir man pasisvert savo siūlų atsargas.O siaube,ir kada jų tiek prisikaupė
. 22,5 kg. ,reik rimtai sėst ant dietos.Tik kad jie greičiau kaupiasi nei naikinasi
.
QUOTE(usnis @ 2011 07 12, 18:34)
Paskaičiau šitą temukę ir nusprendžiau kad laikas ir man pasisvert savo siūlų atsargas.O siaube,ir kada jų tiek prisikaupė
. 22,5 kg. ,reik rimtai sėst ant dietos.Tik kad jie greičiau kaupiasi nei naikinasi
.
reikia susiimti, aš jau pradedu, bet dar negaliu įsivažiuoti
QUOTE(naiste777 @ 2011 07 12, 15:33)
Tai čia dar mamos pradėta kaupti. Susirinko per kokius 20, o gal ir daugiau metų...
Niu, gražiai dietinatės, bet kur gramai? Kur likučiai? Taip progresą eitų matyt
O mano dieta stovi, vis įlenda kokia draugė ar mama su užsakymais
Tai ir siūlai jų, o likučiai mano
O mano dieta stovi, vis įlenda kokia draugė ar mama su užsakymais