Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlų dieta - 3

QUOTE(Zuviukas:) @ 2011 07 04, 22:42)

Beje mačiau Tavo sesytę gyvai su Tavo nerta spalvota suknele - negalėjau atitraukti akių - labai gražiai atrodė wub.gif

Smagu girdėt. Maža ta mūsų Lietuva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dream85 @ 2011 07 04, 13:00)
Zuviukas, labai dailus dietos rezultatas, o ir spalvytė labai, labai wub.gif aš irgi niekaip neprisiruošiu savo atsargų susverti, reikės kurią dieną kai MB nebus namie, nesinori žmogaus be reikalo nervinti ax.gif

gal tu geriau jau nebsverk smile.gif nes besverdama dar isvaziuosi i GN smile.gif
Atsakyti
Ir visgi mano alyvinis megztukas sudietino 450 g smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2011 06 23, 18:23)
biggrin.gif pasirodysiu pradžią grand projekto
gaminu pledą dvigulį iš likučių
user posted image

kaip projektas einasi? smile.gif
Atsakyti
Reikėtų ir man jau registruotis prie jūsų dietos, vis neprisiruošiu blush2.gif Turbut turėčiau didžiausią viršsvorį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2011 06 28, 23:13)
Aš irgi nebežinau, nuo kurio galo pradėti. Po šiandienos svėrimo jau viršyta 70 kilogramų. O sverti dar nebaigiau. Viliuosi, kad 100 nepasieksiu.

Wau bigsmile.gif
Giriu už drąsą 4u.gif
Aš net nesiryžtu jų imt svert. Turiu 4 didžiuosius maišus (normalūs žmonės į juos bulves pila blush2.gif ) ir dar nežinau kiek išslapstytų pakampėse blush2.gif doh.gif O neseniai bendradarbė dar ėmė siūlyt papigiaj vilnonių blink.gif
Eik, sakau, pagunda nuo manęs doh.gif lotuliukas.gif Nebesiūlyk ligos ligoniui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2011 07 05, 19:32)
kaip projektas einasi?  smile.gif

neblogai. dabar užsakymai dega tai tik po kelias gėlikes išeina pagamint
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 07 06, 19:27)
Eik, sakau, pagunda nuo manęs  doh.gif  lotuliukas.gif Nebesiūlyk ligos ligoniui  doh.gif

O čia tai jau gerai parašyta thumbup.gif
Aš niekaip negaliu praeiti pro siūlus, vis kažkokių reikia doh.gif
Atsakyti
Mano atsargos plius minus 9 kg doh.gif Pradedu naikinti.... jau vienas batukas numegztas, gal spesiu ir antra smile.gif , bet bus gal koks 30g sunaikinta verysad.gif nors kamuoliuku sumazes biggrin.gif
Atsakyti
Vaziavau sian begonijos viena matkeli isigyt..grizau su kilogramu doh.gif kaip save nubaust uz tai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 07 06, 19:39)
Vaziavau sian begonijos viena matkeli isigyt..grizau su kilogramu doh.gif kaip save nubaust uz tai? biggrin.gif

pažįstama situacija drinks_cheers.gif
teks dar kažką nerti/megzti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 07 06, 18:39)

per savaite parodyk mums nauja darbeli ar bent jau jo pradzia.... 4u.gif
Atsakyti