Vaikas miega -aš megst sedu. vakare po valandele kai jau nami užmiega gėris būna kai nuvaziuojam į kaimuką pas tėvus, tada mažiukas per senelius tik keliauja o aš galiu ramiai veikt ką noriu.
o ir šiaip vaikis mno ramus (tfiu tfiu tfiu pe rkairį petį) tai sau žaidžia su žaisliukais ( koks ten žaidimas, kramtymas visko ) aš šalia sedžiu ir rankdarbiaujiu..
o ir šiaip vaikis mno ramus (tfiu tfiu tfiu pe rkairį petį) tai sau žaidžia su žaisliukais ( koks ten žaidimas, kramtymas visko ) aš šalia sedžiu ir rankdarbiaujiu..
Kaip gaila, kad neturite snaigių ir elniukų schemos. Labai labai gražus megztukas bus Imčiau megzti savajam, nes vis ieškojau idėjos, o va čia, tai kas patiko, bet schemos nėra
Sveikos. Va kiek naujų besidietinančių. Panelei J, tikrai jau badar tuoj grės O aš labai džiaugiuos, kad išmokau po vieną darbą dirbt, pabaigiu, tada naują pradedu. O tai, žiūrėk, ir pamiršti kokį pabaigt keliems metams. Dabar kankinu mocherinę suknytę, liko pusė vienos rankovės. Gaila, kad jos tokios lengvos būna