Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlų dieta - 3

Labai grazus visu darbeliai wub.gif
As ir paplonejau , tik nezinau kiek vaikiskos pirstinaites blush2.gif
user posted image
Atsakyti
daili suknytė wub.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės. Dabar noriu ką nors iš storesnių siūlų mezgaliot ax.gif
Atsakyti
labukas,naiste777 ,labai grazi suknyte thumbup.gif
bet kaip jum spavyksta naikint likucius,as ju vis pasipildau kokiu 1 kg ir taip galo nematyt
Atsakyti
naiste 777, labai grazi suknyte wub.gif
Atsakyti
Ačiū dar kartą. Sunkiai su likučiai. Va, pas mane jau antri metai tie patys 10 kg, o sumezgu per metus irgi apie 10 kg siūlų. Reiškiasi, prisiperku pasislėpusi blush2.gif Aš, naiste777, esu siūloholikė. Bet, kai viešai pasisakai, kad dietos laikais, kažkaip vis tiek prisistabdo ir mažiau prisiperki.
Atsakyti
as tai pastebajau ant saves kai sumastau koki mezgini tai turimi siulai netinka ir tada reikia nauju kazkokiu pirkti, aisku mez,ginys buna bet senieji siulai niekur nedinsgta, o atsiranda ir is tu nauju siulu kokie galiukai vis unsure.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
gal kokie 200g

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kepurė kokia liuksiška thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 10 01, 13:15)
Va, tie 80 g

Labai gražu wub.gif
Kai toks grožis galima plonėti neskubant thumbup.gif lotuliukas.gif
Aš jau baiginėju skarą, tikiuosi būsiu patenkinta dydžiu blush2.gif vis gaunasi mažokos doh.gif
Atsakyti
Jetau, Naiste777, koks grožis... blush2.gif Koks lengvumas... ax.gif Net saldu pasidarė... Žavu...

Papildyta:
QUOTE(naiste777 @ 2011 10 02, 11:55)
Aš, naiste777, esu siūloholikė.

Aš aiwita, esu siūloholikė...
Ilgai tramdžiau save ir nepirkau nieko, bet aną savaitę sugebėjau du kartus išskysti... 300g+400g, o savaitę prieš tai dar 400g ... blush2.gif
Aišku, aš ir naikinu juos, bet tikrai ne tokiu tempu...Užpraeitą savaitę numezgiau gražiai mergytei šiltuką megztuką iš siūlų galiukų - gal bus 100g (neturiu kaip pasvert) Aną savaitę pabaigiau dukrai sarafaną, bet ten geriausiu atveju bus 200g. Beveik numezgiau liemenę - 200g, o dabar kankinu suknytę. Neišdrįsau megzti servetėlės, nors man jos beprotiškai gražios, bet mezgu tokią pat lengvutę moherinę kliošinę suknutę. Tai geriausiu atveju sunaudosiu 200g. Bet kaži....
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2011 10 03, 15:55)
Aš aiwita, esu siūloholikė...

Dabar visos choru tau sakome- LABAS AIWITA lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
visos mezga lotuliukas.gif ncios sitame forume yra lygiai tokios pat kaip tu - tad nesijausk vienisa
console.gif
Atsakyti