Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlų dieta - 3

Sumažinau, tikiuosi įžiūrėsit mastau.gif Labai nesmagu, kai puslapiai ištampyti karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 09 28, 16:53)
Aš jau mintyse kepurę sudėliojus buvau su snaigytėm, tai mane taip "užkabliavo" tas megztinis - matau, kad tikrai gražiai atrodys, jei pajėgsiu įveikt hihihi.gif

Gal čia kas nors tiks?  mirksiukas.gif
user posted image
user posted image

Paspaudus ant paveikslelio ne tik nepadidina, bet man ir neatidaro paveiksliuko
Atsakyti
Bet, jei įkeliu pilnu dydžiu - labai didelis paveiksliukas gaunasi doh.gif

Taip bandau

http://s014.radikal....071896b90ef.jpg
http://i026.radikal....e96aaae769c.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...little mary...: 28 rugsėjo 2011 - 21:46
Dabar viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 09 28, 15:19)
Dar vienas darbelis padarytas, suėjo vos 50 g.  doh.gif  lotuliukas.gif
user posted image

Labai gražu blush2.gif
Labai raštelis gražus 4u.gif

naiste777, o tavo suknutės aš jau laukiu nuo pirmos užuominos, kad ji mezgama tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiwita: 30 rugsėjo 2011 - 08:05
QUOTE(aiwita @ 2011 09 30, 08:04)
Labai gražu  blush2.gif
Labai raštelis gražus  4u.gif

ačiū, ir jos jau nebeturiu - konfiskavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet kai tokie dalykai man patinka, pasidaruosiu dar dėl savęs lotuliukas.gif pasidietinsiu thumbup.gif
Atsakyti
Dar vienas dietinimosi rezultatas, rudeninis komplekčiukas sūnui. ~ - 400 g.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2011 09 30, 09:04)

naiste777, o tavo suknutės aš jau laukiu nuo pirmos užuominos, kad ji mezgama  tongue.gif

smile.gif Dabar guli ji, džiūsta. Ir nežinau kaip reiks parodyti. Iš gulinčios vaizdo nebus. O manekenė draugės dukra tai Airijoj. Reiks, turbūt, saviškei užvilkt, kai išdžius. Nors ir didelė jai bus. Bet, tu rupūže, tik 80g doh.gif
Atsakyti
Labai šauniai dietinatės 4u.gif aš užstrigau kelis kartus siūlų parduotuvej, tai - priaugau daug, apsisprendžiau dietintis tik iš likučių ir šiaip užsilikusių siūlų. Dabar mezgu šalikėlius- garbaniukus - jau 12 numezgiau.... ir dar kelis numegsiu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anny: 30 rugsėjo 2011 - 18:36
QUOTE(naiste777 @ 2011 09 30, 12:50)
smile.gif  Dabar guli ji, džiūsta. Ir nežinau kaip reiks parodyti. Iš gulinčios vaizdo nebus. O manekenė draugės dukra tai Airijoj. Reiks, turbūt, saviškei užvilkt, kai išdžius. Nors ir didelė jai bus. Bet, tu rupūže, tik  80g  doh.gif

Geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Va, tie 80 g
user posted image
Atsakyti
naiste777 ,nors ir nedaug ''suplonejai'' biggrin.gif ,bet labai graziai wub.gif
Atsakyti