Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlų dieta - 3

kepurytės tai thumbup.gif
aš ir dietinuos toliau, jau numezgiau pabaisiukų tas nelaimingas kelnytes, bet mano moteriškės jos visai nesužavėjo sad.gif neleidžia net pamatuot sad.gif
vakar megztuką baigiau, bet dar jį sutvarkyt reiktų...
Atsakyti
Pagaliau pabaigiau liemenę -200g:

http://public.fotki....emen.html#media

Mažiukui megztuką -290g:

http://public.fotki....a/cimg4195.html

Ir skraistę kovai prieš šaltį -130g

http://public.fotki....ai/skraist.html

Tiek dirbau, o tik 620 gramų palengvėjau smile.gif Dar liko 24 kg 730 g doh.gif
Atsakyti
QUOTE(hemetra @ 2010 11 22, 10:58)
Skraiste 126g
user posted image

Gal galima schemą į až? Labai gražu wub.gif
Atsakyti
Oi, net buvau pamiršus šitą temą. Kaip smagu, kad be manęs nenumirė, o dar smagiau, kad vis dar yra didesnių maniakių už mane laugh.gif
Aš sąžiningai dietinusi toliau (bent jau siūlus, pradėtų darbų niekaip neišeina apmažint, nors tu ką), siūlų kiekis sėkmingai važiuoja, todėl šiandien save palepinsiu vizitu į siūlų parduotuvę. Darbeliai, idealiai tinkami siūlų galiukams sumegzti, kai kuriuos jau rodžiau anksčiau, bet dabar iškilmingai pristatau visą pirštukų kolekciją:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Oooo, kokie žmonės atsirado smile.gif Šaunūs pirštukai. Bet man taip krapštinėtis nepatinka schmoll.gif Geriau jau megztinį numegzt biggrin.gif Vienai bitei sarafaną jau nunėriau, pradėjau antrai. Kai turėsiu abu, pasirodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
panele prym- karsta.gif kaip grazu bigsmile.gif ...na ir kruopstumas ir isradingumas bigsmile.gif ....nuostabus pirstukai wub.gif ...
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 12 15, 13:36)
Oooo, kokie žmonės atsirado  smile.gif Šaunūs pirštukai. Bet man taip krapštinėtis nepatinka  schmoll.gif  Geriau jau megztinį numegzt  biggrin.gif Vienai bitei sarafaną jau nunėriau, pradėjau antrai. Kai turėsiu abu, pasirodysiu  mirksiukas.gif

Che che, manęs dar kažkas ir nepamiršo smile.gif Mane tai jie negyvai užkniso, cielą megztinį tikrai smagiau ir greičiau numegzt būtų. Bet kad prašė darželio auklėtojos, labai norėjosi atsilyginti už jų pasiaukojamą darbą, o geresnės dovanos ir nesugalvočiau.

QUOTE(tiklis @ 2010 12 15, 13:41)
panele prym- karsta.gif kaip grazu bigsmile.gif ...na ir kruopstumas ir isradingumas bigsmile.gif ....nuostabus pirstukai wub.gif ...

Ačiu 4u.gif

Dietinis nertinukas. Suėjo pusė babinos lininių siūlų iki paskutinio pusmetrio:
user posted image
Atsakyti
Ir dar vienas dietinis darbelis (dovana draugės mažyliui):
user posted image
Atsakyti
Labai graži kepurytė wub.gif O aš MB jau du kartus kepurę ardžiau, tai per siaura, tai per plati...niekaip neįtinku, net neįdomu jau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(neringošiux @ 2010 12 16, 07:15)
Labai graži kepurytė  wub.gif  O aš MB jau du kartus kepurę ardžiau, tai per siaura, tai per plati...niekaip neįtinku, net neįdomu jau  unsure.gif

Ne tu viena tokia, žinok ax.gif Aš tai jau nežinau, kiek kartų ardžiau ax.gif Jau galvojau, kad šituo būdu nebemegsiu ir bus geriau, kad visai išardysiu ir megzsiu "apvaliai", nu bet...Mano MB nori, kad kepurė ideliai priglustų prie galvos, nebūtų jokių pasiraukšlėjimų, pradžioj dėta apie 100akių, plius minus, tai nuleidinėjant vis gaunasi nelygumų. Bet plušu...Per tą plušėjimą ir šalį sugebėjau numegzt biggrin.gif Bet dar nenumetu ir kepurės lotuliukas.gif Nes sau galvojau megzt, tai gera praktika ant MB kepurės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šįkart tikiuosi pavyks, o jei ne, tai pats tegu mezgasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neringošiux @ 2010 12 16, 12:39)
Šįkart tikiuosi pavyks, o jei ne, tai pats tegu mezgasi  biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Parašyk, kaip sekėsi, aš t.p. bandysiu damušinėt šį darbelį wink.gif
Kažkada MB prašė, kad duočiau pamegzt, sakė, mezgė kažkada kelias eiles lotuliukas.gif
Atsakyti