Tema numirti tiesiog negali. Aš vis neprisėdu suskaičiuoti savo atsargų, matyt, labai baisu gali būti suskaičiavus. Bet suskaičiuosiu. Ir naikinu atsargas, ir papildau . Nu, kitaip neišeina... Naiste777, tu šaunuolė, kad atsilaikai prieš pagundas.
Nemiršta nemiršta, tik dirbam išsijuosę Aš pabaigiau pagaliau savo šalį, tai jei fotikas nepaves, tai pasirodysiu dovanėlę. Naiste, ta su briedžiukais Žinau, kas tokios baisiai norėtų Šiandien mano vyresnioji pamatė, kad žadu virvelę pirštinėms su briedžiukais nerti, bet tos pirštinės jai jau seniai mažos, bet ne, pasiėmė, per prievartą kiša ranką O su tokia kepure, tai manau, kad ir miegot eitų
Ačiū, mergaitėms, už pagyrimus briedžiams. Pirmą kartą mezgiau paveiksliuką, galėjo ir geriau gautis. Vietomis patempta, vietomis per laisva. Dabar neriu savo panoms po bitės sarafaną.
Naiste, o ten briedžiukai dvigubi, ta prasme, ar dvigubas raštas, o gal dviguba kepurėlė? Gal gali schemutę briedžiukų įmesti? Aš irgis nesu niekada paveiksliuko mezgus, bet visuomet būna pirmas kartas
Labai fainos kepurikės Aš tai niekaip neįkeliu foto savo dietos rezultatų O skraistę tai numezgus, bet išplaut ir ištampyt reikia, niekaip negaliu prisiruošt Tuoj žiema baigsis Gal reikia prisiruošt pagaliau...