Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlų dieta - 3

QUOTE(hemetra @ 2010 11 22, 11:58)
Prisiduodu savo dietos rezultatus

Suknele is siulu likuciu 500g

Visi darbeliai grazus,bet suknele tiesiog super bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu biggrin.gif Jau nuneriau servetele, tik nepasveriau. O siuo metu neriu pleda leliukui, tai irgi daug siulu susinaikins smile.gif
Atsakyti
Dar nudietinau 308g Is viso -1737g karsta.gif

Medvilninis pledas leliukui. 90x90cm 223g

user posted image

Servelete-staltiese 90cm skersmens, 85g

user posted image
Atsakyti
Miršta mūsų temukė. Bet aš vis nepasiduodu. Atsilaikiau prieš n pagundų siūlų prisipirkti. Labai savim didžiuojuos smile.gif dabar dvi kepurės dovanų. 230g abi.
user posted image
Atsakyti
Tema numirti tiesiog negali. Aš vis neprisėdu suskaičiuoti savo atsargų, matyt, labai baisu gali būti suskaičiavus. ax.gif Bet suskaičiuosiu. Ir naikinu atsargas, ir papildau . Nu, kitaip neišeina... blush2.gif
Naiste777, tu šaunuolė, kad atsilaikai prieš pagundas. 4u.gif
Atsakyti
naiste-nu koookios fainos bigsmile.gif ...ypac ta su ''velniukais'' biggrin.gif wub.gif ....nu laaabai grazi wub.gif ...

as irgi truputi ''nusidietinau'' blush2.gif megstinis vyrui-be keliu gramu biggrin.gif 700 gr..
ir liemene dukrytei-apie 250gr... blush2.gif

na liko dar apie 18 kg lotuliukas.gif ...
Atsakyti
Nemiršta nemiršta, tik dirbam išsijuosę wink.gif Aš pabaigiau pagaliau savo šalį, tai jei fotikas nepaves, tai pasirodysiu dovanėlę.
Naiste, ta su briedžiukais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Žinau, kas tokios baisiai norėtų ax.gif
Šiandien mano vyresnioji pamatė, kad žadu virvelę pirštinėms su briedžiukais nerti, bet tos pirštinės jai jau seniai mažos, bet ne, pasiėmė, per prievartą kiša ranką lotuliukas.gif lotuliukas.gif O su tokia kepure, tai manau, kad ir miegot eitų biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitėms, už pagyrimus briedžiams. Pirmą kartą mezgiau paveiksliuką, galėjo ir geriau gautis. Vietomis patempta, vietomis per laisva. Dabar neriu savo panoms po bitės sarafaną.
Atsakyti
Naiste, o ten briedžiukai dvigubi, ta prasme, ar dvigubas raštas, o gal dviguba kepurėlė? Gal gali schemutę briedžiukų įmesti? Aš irgis nesu niekada paveiksliuko mezgus, bet visuomet būna pirmas kartas ax.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Va, tie briedžiai. Vienguba kepurė. Aišku, galėjau padaryt dvigubą, bet patingėjau. Ir tvarkingiau būtų, bet bus ir taip gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 12 10, 11:26)
user posted image
user posted image
Va, tie briedžiai. Vienguba kepurė. Aišku, galėjau padaryt dvigubą, bet patingėjau. Ir tvarkingiau būtų, bet bus ir taip gerai  ax.gif

ačiū Naiste drinks_cheers.gif Bežiūrint, į briedžius, pagalvojau, kad ir šalikas visai gražiai su tais briedžiais atrodytų ax.gif
Atsakyti
Labai fainos kepurikės thumbup.gif Aš tai niekaip neįkeliu foto savo dietos rezultatų smile.gif O skraistę tai numezgus, bet išplaut ir ištampyt reikia, niekaip negaliu prisiruošt blush2.gif Tuoj žiema baigsis smile.gif Gal reikia prisiruošt pagaliau...
Atsakyti