Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlų dieta - 3

QUOTE(naiste777 @ 2010 11 17, 12:37)
Ačiū ačiū. Aha, visos kažkur sulindo  g.gif Panelė Prym, Zuviukas, Savitre su savo siūlų lobiais pasislėpė. Aš per mėnesį sunaikinau 2 kg siūlų, o kiek priaugau, nesakysiu  tongue.gif  Tai man bereikia pusmečio maždaug ir nebeturėsiu tų atsibodusių siūlų. Pirksiu naujų!!!!

o as saziningai nieko nebeperku, bet sumezgiau kolkas tik 600g per si menesi sad.gif tai is 21kg, nekazin ka ir sudietinau doh.gif dabar pabaisiuku kelnytes mezgu savo damutei, bet jos man kazko nebepatinka, tai vos po pora eiluciu per diena pamezgu, kankinuos, kad tik pabaigciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 11 17, 12:37)
Ačiū ačiū. Aha, visos kažkur sulindo  g.gif Panelė Prym, Zuviukas, Savitre su savo siūlų lobiais pasislėpė. Aš per mėnesį sunaikinau 2 kg siūlų, o kiek priaugau, nesakysiu  tongue.gif  Tai man bereikia pusmečio maždaug ir nebeturėsiu tų atsibodusių siūlų. Pirksiu naujų!!!!

aš mezgu neriu nesėdžiu rankų sudėjus tik kad svarstyklių baterija pasibaigė kol nenusipirktiu naujos tol nežinosiu savo rezultatų blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi mezginėju, tik kad labai nemėgstu numezgus susiūti, tai guli pora darbelių nesusiūtų ir dar vienas neplautas... Tai ir nesirodau todėl ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neringošiux @ 2010 11 17, 16:44)
Aš irgi mezginėju, tik kad labai nemėgstu numezgus susiūti, tai guli pora darbelių nesusiūtų ir dar vienas neplautas... Tai ir nesirodau todėl  ax.gif

kokia pazystama problema.. bigsmile.gif pas mane dar nuo pernai suknyte mocherine stovi ir du megztukai, nes negaliu pakest to siuvimo unsure.gif o dar vienam kakla sutvarkyt bereikia (bet nebepatinka modelis, tai irgi stovi)

konkretaus issiprievartavimo darbai cia.. as geriau dar du numezgu, kad tik siuvima su priezastim atidet galeciau hihihi.gif
Atsakyti
[quote=tiklis,2010 11 04, 18:06]
blush2.gif na mezgiau is trigubo biggrin.gif siulo,tai suejo pora kamuoliuku,kokie 100 gr rolleyes.gif ...o del paciu tapkuciu formos-labai patogi,vaikuciam nesmunka(na mano berniuko koja 35 mirksiukas.gif )...ir sau tokio tipo nusimezgiau,tik jau siulas toks margas,kad i kadra prie situ netinka biggrin.gif
[/quote biggrin.gif ]
labai šaunios tapkelės,gal galima schenutę ar bent aprašymą,ir aš jus palaikysiu toje dietoje
Atsakyti
QUOTE(justicir @ 2009 01 22, 12:51)
user posted image

Pradedama megzti nuo padelio. Apmetama 12 akių ant dviejų virbalų ir mezgamos 44 eilės ripsu (abi pusės tik gerosiomis akimis). Po to padelio šonuose surenkama po 20 akių, galuose po 12 ir mezgama penkiais virbalais aplink 1 geroji, 1 išvirkščioji (kaip kojinės atnara).
Numezgus 8 eiles, mezgamas batelio viršus.
12 batelio priekio akių mezgama dviem virbalais lygiuoju raštu (gerosiomis akimis iš gerosios pusės, blogosiomis iš blogosios). Čia galima megzti kitos spalvos siūlais. Išmezgama 11 akių, o 12 - oji sumezgama su viena šonine akimi. Mezginys pasukamas. Taip mezgama 20 eilių ir sumezgama po 10 akių iš kiekvieno šono.
Po to penkiais virbalais mezgamas batelio "auliukas". Išmezgama viena eilė su skylutėmis raišteliui: 1 užmetimas, 2 akys sumezgamos kartu. Batelio "auliukas" gali buti mezgamas stulpeliais 1x1, ripsu, su spalvotomis juostelėmis ar puoštas nėriniu.
Batelio viršų galima pasiuvinėti.

blush2.gif as savo tapkutes atliekutes mezgiau pagal sita ''leliuku'' pavyzdi blush2.gif ..padukas ''vailokiukas'',pirktas...praduriau skylutes ir apneriau(gana retai ax.gif )..tada virbalais susirinkau akis aplink ir mezgiau ratu kelias eiles(mazdaug 2-3 cm.) ..kai sonu aukscio uzteko,sonines akis paliku''ramybej'',o tapkuciu virsu mezgiau pirmyn -atgal(kiekviena kart baigiant eile,paskutine aki sumezgiau su sonine akim blush2.gif )...kai jau pasiekiau kelti,ir tapkute susiaurejo tiek kiek reik-mezgiau auliuka blush2.gif ...stai ir viskas...TIK-mano pastebejimas rolleyes.gif -jei mezgate tapkute didesniai nei leliuko kojytei,virsu reiketu pradeti suimineti jau po keliu eiliu...tada nebus toks''bukas ir kampuotas'' ir graziau gules ''ant kojytes''...tiesio mezgant ratu,toje vietoje,kur bus virsus,suimti po 2 akis vienoje virsaus puseje ir kitoje.ir toliau megsti ratu..pamezgus kelis cm-jau megsti virsu pirmyn-atgal blush2.gif ...tikiuosi aiskiai viska paaiskinau-jei kas neaisku-rasykit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiklis: 17 lapkričio 2010 - 23:36
Panašu, kad čia jau žiemos miegas lotuliukas.gif

Mano dietinės kepurytės man ir dukrai mirksiukas.gif

user posted image

Gal koks 150 g
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rzivilele: 22 lapkričio 2010 - 08:56
Prisiduodu savo dietos rezultatus

Suknele is siulu likuciu 500g
user posted image

Salikas 142g
user posted image

Skraiste 126g
user posted image

Megztinis 320g
user posted image
Papildyta:
Megztinis 278g
user posted image

Pirstines 63g
user posted image

Is viso nudietinau 1429g, o kiek priaugau nesakysiu tongue.gif
Atsakyti
Šauniai pasidarbuota. O margutė suknutė kokia faina gavosi wub.gif
Mano dieta stovi vietoj, turiu kelis užsakymus, tai siūlai užsakovių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 11 09, 11:59)
, o tai manaiu, kad aš čia viena darbuojuos.

Ne viena, ne.Turbūt pereitoj temoj ir aš buvau savo siūlus susvėrus, tik dabar jau nebepamenu, kiek ten jų turėjau blush2.gif Tai nuo pavasario sąžiningai nepirkau nė vieno matkelio siūlų, likučius bandžiau sumegzt į pirštines, kojines, dabar dar elfinę skarą iš likučio numezgiau.Aišku, siūlų jai pritrūkau, teko išardyti riešines doh.gif , karoliukus surinkt, bet užtat siuknios padelkų nebeprireikė ax.gif Tik mano pati didžiausia problema ne susiūti, bet nuotraukas įkelti doh.gif blush2.gif Beveik sąžiningai sudedu nuotraukas į savo albumą, ten tų dietinių gaminių jau visas puslapis doh.gif Taip, kad jau apie pora kg esu sumezgus, bet liko dar daug...Kai kurie siūlai tokie beviltiški g.gif Rimtiems gaminiams jau reiks ir gerų siūlų nusipirkti blush2.gif
Atsakyti
Mano dieta labai silpnai juda priekin, ir su tokiais jūsų tempais, tai reikėtų naktimis nemiegoti, bet ir tai nesuspėčiau, kaip greitai jūs mezgat, ne tas žodis smile.gif

QUOTE(Rzivilele @ 2010 11 22, 09:56)
Panašu, kad čia jau žiemos miegas  lotuliukas.gif

Mano dietinės kepurytės man ir dukrai  mirksiukas.gif

user posted image

Gal koks 150 g

labai įdomu, kaip juos megztos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 11 23, 10:43)
Mano dieta labai silpnai juda priekin, ir su tokiais jūsų tempais, tai reikėtų naktimis nemiegoti, bet ir tai nesuspėčiau, kaip greitai jūs mezgat, ne tas žodis smile.gif
labai įdomu, kaip juos megztos ax.gif

Tai pats parasčiausias skersas mezgimas: 4 eilės gerom, 4 blogom - gaunasi kaip stulpeliai; kas antroj eilėj, eilės pradžioj (už nukeltos akies) užmetimas, eilės pabaigoj 2 paskutinės sumegztos kartu. Taip ganėtinai skersa juosta mezgasi iki reikiamo ilgio, kad apie galvą užtektų, sujungiama ir vienas galas sutraukimas. Vat ir kepurė. O puošybai - tai jau meno reikalas mirksiukas.gif
nu ir prirašiau... ax.gif
Atsakyti