Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

[quote=egk,2010 11 03, 15:30]
Reikia pažiūrėti ką ten pamatys, ar viskas gerai. Bet jei tik leis, startuosiu kuo greičiau. Neturiu jau aš laiko laukt 4u.gif
O ką planuojat jūs? Tu jau juk buvai vizitui? Ką patarė Treijsas? Ką jis aplamai sako, kodėl neįsitvirtino?
[/quoteNa sekantis ciklas po 2 savaiciu kazkaip labai greitai. Treisas sako kad organizmas pernese stimulaicija lyg tai butu buves paprastas ciklas. Sako galite bandyti vel jau sekanti karta. Noreciau dar sekanti bet skaiciuoju kad iki svenciu nelabai spesim. Nebezinau nei ka daryti. Skaitau forumuose kad bent 3 ciklus reikia palaukti, o jis sako iskarto galima. labai noretusi tos Kaledines dovanos wub.gif
O del ko neisitvirtino jis negali pasakyti. dar pajuokavo sako tai kodel nepastojai? smile.gif sako IVF tikimybe ne 100 proc ir su blastocistomis ir su labai gerais embrionais, jei visiems iskarto pavyktu butu super.Bet deja taip nera. Galbut mano organizmas blastocistas atmete kaip kazkokia klaida.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 11 03, 15:09)
Ačiū kad rūriniesi 4u.gif
Atsigavau, kitą savaitę jau važiuosiu pas gyd. Reikia naujo plano.
O kaip tu? Kada planuoji su snaigiukais?

na tada smagu smile.gif Gerai, kai yra jegu naujam planui smile.gif
As irgi rytoj lekiu pas gydytoja ir jei pas mane nera jokiu bedu, prasysiuos kita cikla snaigiukus kviestis i svecius smile.gif
Atsakyti
sveikos mergaites

mano HCG 290, sunku patiket..sokas! wub.gif tiek laukta wub.gif

einu skambint gynei ka toliau daryt nes nebeturiu siandienai criono o nusipirkt savam kaime tikrai negausiu
Atsakyti
QUOTE(Twiny @ 2010 11 03, 16:23)
sveikos mergaites

mano HCG 290, sunku patiket..sokas!  wub.gif tiek laukta wub.gif

einu skambint gynei ka toliau daryt nes nebeturiu siandienai criono o nusipirkt savam kaime tikrai negausiu

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 11 03, 16:10)
na tada smagu smile.gif Gerai, kai yra jegu naujam planui smile.gif
As irgi rytoj lekiu pas gydytoja ir jei pas mane nera jokiu bedu, prasysiuos kita cikla snaigiukus kviestis i svecius smile.gif

Sekmės ryt pas gydytoją 4u.gif Labai labai linkiu tau sulaukti kalėdinio stebuklo 4u.gif

Fantastiški skaičiukai thumbup.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites

Tai jau drasiai sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 11 03, 16:30)
Sekmės ryt pas gydytoją 4u.gif  Labai labai linkiu tau sulaukti kalėdinio stebuklo 4u.gif

su tavo tempais, ir tu sulauksi Kaledinio stebuklo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 11 03, 16:39)
su tavo tempais, ir tu sulauksi Kaledinio stebuklo smile.gif

Dar ir vestuvių metinės mūsų per šitas šventes.... Geriau jau nesvaigsiu iš anksto, dar gi net nebuvau pas gyd. Gal išvis paimsiu ir išvažiuosiu į naujametinę kelionę ir lauksiu kitų metų - nauji metai nauji lapai. Bet iš tikrųjų labai maža tikimybė, kad taip pasielgčiau...
Bet tu vis tiek turėsi žygiuot priešaky manęs 4u.gif Kaip gerai, kad turit snaigiukų thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mergaites

Nuostabu wub.gif Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 11 03, 16:44)
Dar ir vestuvių metinės mūsų per šitas šventes.... Geriau jau nesvaigsiu iš anksto, dar gi net nebuvau pas gyd. Gal išvis paimsiu ir išvažiuosiu į naujametinę kelionę ir lauksiu kitų metų - nauji metai nauji lapai. Bet iš tikrųjų labai maža tikimybė, kad taip pasielgčiau...
Bet tu vis tiek turėsi žygiuot priešaky manęs 4u.gif  Kaip gerai, kad turit snaigiukų thumbup.gif

aha, as irgi dziaugiuosi smile.gif ir dar visai neblogu (tfu tfu tfu) smile.gif

ir sveikinimai (isankstiniai) su metinem, gal TB ir padovanosi taip norima dovana... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 03 lapkričio 2010 - 15:50
[quote=egk,2010 11 03, 13:09]

Kazkaip sitas uzkliuvo hihihi.gif
Nuotaika kapitaliskai pakele smile.gif

Twiny,sveikinimai!Skaiciukai nuostabus 4u.gif
Atsakyti
[quote=T.P.Keberiokst,2010 11 03, 16:53]
[quote=egk,2010 11 03, 13:09]

Kazkaip sitas uzkliuvo hihihi.gif